Holnap délelőtt fél 10-től lenne helyem lajosmizsén. Leginkább szopnék, de ha úgy alakul gumival lehet dugni is.
Sziasztok
Hölgy esetleg pár aki ismerkedne ?
Egyedülálló hölgy-barátnő-feleség örömére csatlakoznák.
Hölgy esetleg pár aki ismerkedne ?
Sziasztok!
Van kanos pasi mai napra vagy estére vagy éjszakára házibarátnak Kecskemétre?
Írjatok…
Van kanos pasi mai napra vagy estére vagy éjszakára házibarátnak Kecskemétre?
Írjatok…
Sziasztok. Nyitott párként ismerkednénk az adatlapunkon megjelölt lehetőségek szerint.
Érettebb bi vagy kíváncsi heteró aktív férfit keresek, Heves megye és környéke. Kellő intelligencia szükségeltetik! Azon kevesek közé tartozom, akit felizgat ha a partnere szőrös, akár testen, akár intim résznél, legjobb ha mindenhol. Nem keresek extrát, csak egy átlag pasit..... Megfejtéseket "Tű a szénakazalban" jeligére privát üzenetben várom!
sziasztok, bp-en keresek szexi ruhákat kedvelő hölgyet, akár ma estére is.. helyem van a 11. ker-ben
Ha Te is szereted a finom punci illatot,a jó csajos szexfilmeket és szeretsz hokizni rájuk,közben dumálgatni,iszogatni akkor találkozzunk.Jófej laza havert keresek akit ez valóban érdekel!Pestmegyei igényes ápolt srác vagyok,hellyel rendelkezem.Irj ha szeretnél kikapcsolódni ellazulni!
Érett hölgyet orgazmusig kényeztetnék!
Helyem van de utazni is tudok!
Diszkréció természetes!
Helyem van de utazni is tudok!
Diszkréció természetes!
Sziasztok
Zoli vagyok 25eves sprtos humoros kedves diszkret srac.
Minden korosztályból érdekelne nő és vagy pár.
Alapvetően persze meg kell ismerni a másikat és ha jó a hangulat és közös a cél szívesen lépnék tovább a találkozás irányába.
Mobilis vagyok,autóval rendelkezem.
Zoli vagyok 25eves sprtos humoros kedves diszkret srac.
Minden korosztályból érdekelne nő és vagy pár.
Alapvetően persze meg kell ismerni a másikat és ha jó a hangulat és közös a cél szívesen lépnék tovább a találkozás irányába.
Mobilis vagyok,autóval rendelkezem.
Sziasztok ! Adatlapot olvass először is !!! Perverz- Házibarát lennék hosszútávra anyagiaktól mentesen ! Megbízható ,aranyos nyitott normális párt keresek ahol tényleg családias a hangulat és kevés a TABU / bi dolgok is ok nálam !Mindenki -mindenkivel szex is ok ! Sok minden izgat engem : láb szex , anális dolgok , spermás játékok , terhes hölgyek csöpögő tejes cicik, spermás punci nyalás , szex közben punci nyalás , ketten egy punciban, 3-as /4-es vagy többes gruppen szex , Gang -bang szex, swinger szex kukkolás is szóba jöhet beszállás nélkül ! Szeretek minden lyukat szeretek betömni !! Orál és anál szex alap !!!! Alak , méret , súly , intim méret , szőrös.vagy nem szőrös nem érdekel csak a tisztaság , őszinteség számít és normális embereket keresek csak !!!! Nem vagyok trófea gyűjtő és lepedő akrobata sem ! Nyitott vagyok új dolgokra is !!Privátba írj ! Ne itt !!! Köszi Puszi -Pacsi Szeretem a fiatal párokat is!!!!! NO HOMO !
Sziasztok!Ózd és környéke!lány-pár minden jóra!Érett nyitott nagydarab nyalni is imadó korrekt ffi!Szabadba ,autoba nálad /nállatok!
Kamus vagy
(Ez egy válasz Magdi1960 üzenetére (2026. 09. 17. csütörtök 08:39), amit ide kattintva olvashatsz)
2026. 09. 17. csütörtök 08:39
Az idős korosztély felé nyitó fiatal partnereket keresek, elsősorban bukkake, kettős behatolás és duplapunci élményekre. Az intimem jelenleg természetes, kérem olyan írjon akit nem zavar.
Fiatal duci nagy mellű lányt keresek Pécsen
Sziasztok
Fiatal hölgy esetleg pár aki ismerkedne ?
Fiatal hölgy esetleg pár aki ismerkedne ?
Szia Edit és Péter vagyunk ma este 9 órától Budapesten varosligetben a Hermina úton fogunk parkolni várnánk hölgyet vagy part kukkolasra esetleg beszallonak de ha csak kukkolas az is jo. 9oratol vagyunk ott. Autóban auto mellett is fogunk rosszalkodni. Bővebben privátban.varjuk leveletek.csak párok es lányok irjanak
Sziasztok Keresem érettkoru hölgypartnerem Szabolcsból
Régi új vagyok itt, le is tudtok informálni a hitelésségemről akár itt az oldalon! Korrektség és diszkréció adott, elvárt!
Szívesen vagyok lánnyal, hölggyel, nővel és asszonnyal...Kölcsönös szimpátia esetén csakis!
Párokhoz is csatlakozom, hetero alapon. Kérem, csak aki komolyan gondolja és nem csak beszélgetni akar róla! Csinálni a legjobb! Nagyon igényes fiatal férfi vagyok, szeretek adni nagyon. Kisebb nagyobb pozitív tapasztalatom is akad.
Adottságaim és egyebek az adatlapon. Igen a képen én vagyok, és az egyes amatőr fotókon is. Ezt és így kapod tőlem valójában is! Nincs takargatni valóm....csak élvezzük ki, ha találkozunk!
Szívesen vagyok lánnyal, hölggyel, nővel és asszonnyal...Kölcsönös szimpátia esetén csakis!
Párokhoz is csatlakozom, hetero alapon. Kérem, csak aki komolyan gondolja és nem csak beszélgetni akar róla! Csinálni a legjobb! Nagyon igényes fiatal férfi vagyok, szeretek adni nagyon. Kisebb nagyobb pozitív tapasztalatom is akad.
Adottságaim és egyebek az adatlapon. Igen a képen én vagyok, és az egyes amatőr fotókon is. Ezt és így kapod tőlem valójában is! Nincs takargatni valóm....csak élvezzük ki, ha találkozunk!
Ötvenes nő keres szerepjátékhoz huszonéves srácot, srácokat, esetleg lányt vagy párt...
Fiatal duci nagy mellű lányt keresek 25ig.Baranya
Idős nőt keresek erotikázni. Van ilyen?

laci0099

bisexy_magányos_20
Lucy