Érett, 30-50-es nőt vagy párt keresek sexuális gabalyodáshoz, akár nézőként is. dudaslak@freemail.hu
Szia,engem érdekel.E-mail:nevada2@freemail.hu
20 éves győri srác idősebb hölgyeket kényeztetne.
e-mail+msn.: bela1818@freemail.hu
e-mail+msn.: bela1818@freemail.hu
Érett negyvenes hölgyel beszélgetnék a sexröl msnen, és szeretném ezután átültetni az életbe is ha mindkettönknek megfelel.
Sziasztok!!! 30 éves fiúként (érdekmentesen!) keresem azt az érett, 40 feletti kimondottan kövér/exzraduci bp-i Nőt, aki rendszeresen élvezné, birtokba venné a forró nedűvel teli szerszámomat a szomjas ajkaival, husis puncijával, popsijával..odaadó szeretője lennék htávon!!! Felső kor és súlyhatár nincs...de légy ápolt és nőies. Csókjaim ODA!!! Írj bátran.. szexplorer@citromail.hu
Sziasztok! 22 éves Békés megyei mackós alkatú srác. Érett hölgyekkel ismerkednék. imádok kényeztetni
SEXRE keresek soproni lányokat!!!!!!!
SZIASZTOK GÁBOR VAGYOK 28É EGY NAGY MACI IDÖSEBB HÖLGYET KERESEK SZERETNÉLEK NYALNI ÓRÁKIG szeretem a ducikat is SANYIKA2710@CITROMAIL.HU
fejér megye
fejér megye
19 éves sportos srác érett nőkkel találkozna
Sziasztok!
31 éves miskolci fiu találkozna,ismerkedne unatkozó (miskolci)hölggyel,érett hölggyel diszkrét kapcsolat célkjából. fillozs@citromail.hu
31 éves miskolci fiu találkozna,ismerkedne unatkozó (miskolci)hölggyel,érett hölggyel diszkrét kapcsolat célkjából. fillozs@citromail.hu
52 Éves férfi 40 feletti hölgyet keres,Budapesten.
Kedves, szexcentrikus hölgyel ismerkednék. Én 24 éves pesti srác vagyok. e-mail/msn: peti-24@freemail.hu
Sziasztok. Én egy 28 éves férfi vagyok és érett, arányosan telt hölgyet keresek kellemes "időtöltés" céljából.
maguska79@windowslive.com

maguska79@windowslive.com
Sziasztok!
Szívesen ismerkednék Veletek! Én egy pesti srác vagyok, 25 éves, 182 cm magas, 86 kg.
Képeim: amatőr fiúk 7062. sorozat.
Isti (Ez egy válasz X üzenetére (2008. 05. 18. vasárnap 16:25), amit ide kattintva olvashatsz)
2008. 05. 18. vasárnap 16:25
Szívesen ismerkednék Veletek! Én egy pesti srác vagyok, 25 éves, 182 cm magas, 86 kg.
Képeim: amatőr fiúk 7062. sorozat.
Isti (Ez egy válasz X üzenetére (2008. 05. 18. vasárnap 16:25), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (14806)

Sziasztok!
Mi egy harmincas pesti házaspár vagyunk,és helyes huszonéves srácot keresünk harmadiknak,kizárólag a hölgy örömére,max 25éves korig.Képeink a mufftárban!
oralb@freemail.hu
Mi egy harmincas pesti házaspár vagyunk,és helyes huszonéves srácot keresünk harmadiknak,kizárólag a hölgy örömére,max 25éves korig.Képeink a mufftárban!
oralb@freemail.hu
Sziasztok!Aranyos igényes lányzot hölgyet kényeztetnék!jelentkezz ha szereted a kisfius pasikat nagy mérettel.
monkbazsi@freemail.hu

Somogy i pár keres fiatal méretes ápolt és diszkrét fiukat (néger srác is ok)memphis.bell@freemail.hu
tatai férfiak othonukba kényeztetnének hölgyeket v. hölgyet.Bármit érted!!:subagee26@freemail.hu
sziasztok!
22 éves, kb. 172 cm magas, rövid barna hajú, barna szemű sokmindenre nyitott sportos somogyi srác érdekelne valakit? (Lányt, vagy párt)
22 éves, kb. 172 cm magas, rövid barna hajú, barna szemű sokmindenre nyitott sportos somogyi srác érdekelne valakit? (Lányt, vagy párt)
Sziasztok, 28 éves, sportos testalkatú, igényes, borotvált, 20 centis intim mérettel rendelkező pasi, párokhoz csatlakozna,vagy magányos hölgyet boldogítana.
Fejér megyében lakom. FFi bi kizárva.
email: ashaft@vipmail.hu
msn:jockey25-21@freemail.hu
Fejér megyében lakom. FFi bi kizárva.
email: ashaft@vipmail.hu
msn:jockey25-21@freemail.hu
szia!
vas megyei pasi vok, igazán korrekt mérettel!a csajok szeretnek, ma el is tudnék hozzád utazni!
msn címem:
murci73@freemail.hu (Ez egy válasz X üzenetére (2008. 04. 23. szerda 16:57), amit ide kattintva olvashatsz)
2008. 04. 23. szerda 16:57
vas megyei pasi vok, igazán korrekt mérettel!a csajok szeretnek, ma el is tudnék hozzád utazni!
msn címem:
murci73@freemail.hu (Ez egy válasz X üzenetére (2008. 04. 23. szerda 16:57), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (249612)

Sziasztok! Én keresek soproni 24-26 év közötti fiukat. Én 23 éves lány vagyok.