27 éves,188cm/85 kg átlagos testalkatú,sportos megjelenésű,szőkésbarna hajú,zöld szemű srác vagyok.
Kötetlen,laza kapcsolatra keresek lehetőleg budapesti vagy környéki,nálam idősebb szexkedvelő hölgyet 50 éves korig.
Orál,anál,megkötözés,domina,pisiszex mehet,de mindent meg tudunk beszélni.Képeim az amatőr fiúk között találjátok DonMilan néven.Kérésre természetesen egészalakos ill.arcképet küldök,vagy esetleg Webcam.
dollface25@freemail.hu vagy lmilan@t-online.hu
Kötetlen,laza kapcsolatra keresek lehetőleg budapesti vagy környéki,nálam idősebb szexkedvelő hölgyet 50 éves korig.
Orál,anál,megkötözés,domina,pisiszex mehet,de mindent meg tudunk beszélni.Képeim az amatőr fiúk között találjátok DonMilan néven.Kérésre természetesen egészalakos ill.arcképet küldök,vagy esetleg Webcam.
dollface25@freemail.hu vagy lmilan@t-online.hu
Üdv!
Diszkrét,kötetlen kapcsolatra keresek ápolt Miskolci vonzó,dekoratív,... hölgyet,asszonyt.31é pasis vagyok.
fillozs@citromail.hu
Diszkrét,kötetlen kapcsolatra keresek ápolt Miskolci vonzó,dekoratív,... hölgyet,asszonyt.31é pasis vagyok.
fillozs@citromail.hu
18/189/78,nigériai,de 16 éve magyaro.-n élő fiu érett nőt keres,aki szereti a nagyméretet /26/8cm / és a fiatal fiukat
Kép fontos!!
thomass.18@freemail.hu
Kép fontos!!
thomass.18@freemail.hu
Érett hölgyek a thom18 csak egy kép gyüjtögetö kamu.....
(Ez egy válasz thom18 üzenetére (2008. 07. 10. csütörtök 19:13), amit ide kattintva olvashatsz)
2008. 07. 10. csütörtök 19:13

18/189/78,nigériai,de 16 éve magyaro.-n élő fiu érett nőt keres,aki szereti a nagyméretet /26/8cm / és a fiatal fiukat
Kép fontos!!
thomass.18@freemail.hu
Kép fontos!!
thomass.18@freemail.hu
Budapesti 29 éves átlagos fiu normális mérettel csatlakozna párhoz ma a hölgy örömére vagy hölgyet kényeztetne. Imádom az orális kényeztetést és élvezem ha a partnerem a nyelvem alatt is elér csúcsra. Normális értelmes keretek között mindenben benne vagyok. Ha felkeltettem az érdeklődésetek e-mail vagy MSN : passion18@freemail.hu
36 éves Kecskeméti fiú érett hölgyet kényeztetne.
egy debreceni, 24 éves, nagyfarkú, vékony, helyes srác, olyan partnert keres aki egyenlőre még nem akar komoly kapcsolatot. Lakásom van. itt megtalálsz: deep-fanatikz@hotmail.com
HB megyei vagy Szabolcsi szeximádó hölgyet/ elhanyagolt feleséget keresek mindkettőnk örömére. Nem baj ha perverz vagy. Érett / telt alkat = extra falat! Átlagos, combkefés, intelligens pasi vagyok. Profik kíméljenek!
34 éves fiu hölgyet masszirozna.Maximális diszkrécio mellett látogatnálak meg.Probálj ki!Budapest!E-mail:kakajocarlos@freemail.hu
sziasztok!
25 éves mackós budapesti srácként keresek egy érett hölgyet aki szereti az orális kényeztetést.
Szivesen meglátogatlak unalmas estéke,fáradt nap után és forró nyelvemmel addig kényeztetlek amig csak szeretnéd!
Tejszinhabos játékok,méz,csoki bármennyit is öntesz oda
nem marad egy csepp se igérem!(popsit is!)
testalkat nem fontos sőt ducik előnyben!ami fontos az az ápoltásg,diszkréció!!!!
MSN: juarez.bp@hotmail.com
25 éves mackós budapesti srácként keresek egy érett hölgyet aki szereti az orális kényeztetést.
Szivesen meglátogatlak unalmas estéke,fáradt nap után és forró nyelvemmel addig kényeztetlek amig csak szeretnéd!
Tejszinhabos játékok,méz,csoki bármennyit is öntesz oda

testalkat nem fontos sőt ducik előnyben!ami fontos az az ápoltásg,diszkréció!!!!
MSN: juarez.bp@hotmail.com
Sziasztok!Dunakeszi és környékéröl keresek 35-42-év közötti hölgyet,közös orális kényasztetésre.Ápoltság fontos,én 34,180,88,sportos fiu vagyok.Teljes diszkréció!mozko@citromail.hu
Nem tudom mennyire működik ez a partnerkereső de 1 próbát megér. Hölgyet várok! Bővebben érdeklődés után.
szia minden oké hol talizzunk mi egy guppen pár vagyunk öten (3 lány két srác), igyekszem nehogy megelőzzön az a sok jelentkező akik valószínűleg "buknak" erre a szimpi felkérésre
eleve az a kérdés, hogy itt melyik nem kamu, irtó jókat lehet itt nevetni a sok idióta beirogatáson, de ha komolyan végiggondolom őket, akkor inkább szánalmas
(Ez egy válasz X üzenetére (2008. 07. 10. csütörtök 20:38), amit ide kattintva olvashatsz)
2008. 07. 10. csütörtök 20:38
Törölt felhasználó (22445)
VIP

Érett hölgyek a thom18 csak egy kép gyüjtögetö kamu.....
Szeged, és környékéről valaki? Ja nőre gondoltam

hali, ti honnan írtok?
(Ez egy válasz X üzenetére (2008. 07. 30. szerda 03:29), amit ide kattintva olvashatsz)
2008. 07. 30. szerda 03:29

Törölt felhasználó (25630)

szia minden oké hol talizzunk mi egy guppen pár vagyunk öten (3 lány két srác), igyekszem nehogy megelőzzön az a sok jelentkező akik valószínűleg "buknak" erre a szimpi felkérésre
Sziasztok! Péter vagyok és igényes hölgyeket keresek baranyában, akiknek nem gond, hogy nem vagyok független! Légyszíves keres meg!
Üdv: Péter
pedrodela@citromail.hu
Üdv: Péter
pedrodela@citromail.hu
Kedves értelmes 29 éves budapesti fiú ismerkedne érett hölggyel szabadidő kellemes eltöltésére
Szeretem a partnerem hosszan kényeztetni szájjal is
Ha gondolod írj nekem a passion18@freemail.hu címre

Ha gondolod írj nekem a passion18@freemail.hu címre
Szias!
Én is szívesen csatlakoznék hozzátok!!!
28 éves sportos srác vagyok Szfvárról.
(Ez egy válasz X üzenetére (2008. 07. 30. szerda 03:29), amit ide kattintva olvashatsz)
2008. 07. 30. szerda 03:29
Én is szívesen csatlakoznék hozzátok!!!
28 éves sportos srác vagyok Szfvárról.
Törölt felhasználó (25630)

25éves srác ápolt és igényes (enyhe bi )párt,gruppen párt keres Bp.-röl 1kicsit fölbojgatni ,életet vinni az unalmas 7köznapokba...