Sziasztok!
23 éves ápolt fiatalember keres idősebb 30-45 év közötti hölgyet Somogy megyéből....ha felkeltettem érdeklődésed írj az s-zaro@hotmail.com email címre.
23 éves ápolt fiatalember keres idősebb 30-45 év közötti hölgyet Somogy megyéből....ha felkeltettem érdeklődésed írj az s-zaro@hotmail.com email címre.
Kizárólag 20-21 éves budapesti fiúkat keres egy csinos (47/184/86 és 43/176/74) pár, a hölgy örömére, hármas szexre. jos4742@freemail.hu Idősebbeknek nem válaszolunk.
Sziasztok!
21 éves göndör hajú, sportos alkatú, zöld szemű üzletkötő fiatalember várja pécs vagy környéki hölgyek jelentkezését, laza kapcsolatra.
Fénykép és egyén információk emailban.
bh10@freemail.hu
21 éves göndör hajú, sportos alkatú, zöld szemű üzletkötő fiatalember várja pécs vagy környéki hölgyek jelentkezését, laza kapcsolatra.
Fénykép és egyén információk emailban.
bh10@freemail.hu
24 éves srác keres Gyöngyös környékbeli (esetleg Eger, Hatvan) csajt...alkalmi együttlétre....lookinmyeyes@freemail.hu
20é sportos testalkatu szolnoki fiu lányt keres szexkapcsira bármi érdekel webcam is msn tancoljferibucsubuli@hotmail.com
irj
irj
Hy.
18 éves sportos ,ápolt fiú keres 35-60 közötti nőt párt a hölgy örömére..
Mail: gab.20@freemail.hu
18 éves sportos ,ápolt fiú keres 35-60 közötti nőt párt a hölgy örömére..
Mail: gab.20@freemail.hu
Én 24 éves életerős srác vagyok. 177 cm magas, 75 kiló. Tengerkék szemem van, rövid divatos szőkés barna hajam. Szabadidő kellemes eltöltéséhez keresek lányokat. Minimális társalgási szintet elvárok. Nem feltétlenül csak az állatias ösztöneimet akarom kiélni. lookinmyeyes@freemail.hu
2009 jun 25-én pénteken budapest belvárosában tartanmdo szexpartira párok.hülgyek telefonszámos jelentkezését várom
agaskodo@freemail.hu (Ez egy válasz X üzenetére (2009. 06. 06. szombat 09:51), amit ide kattintva olvashatsz)
2009. 06. 06. szombat 09:51
agaskodo@freemail.hu (Ez egy válasz X üzenetére (2009. 06. 06. szombat 09:51), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (408433)

Sziasztok!
Érett hölgyet vagy párt keresek aki szereti ha nyalják és utána dugják meg.
méretem 18cm,borotvált.
renault68@freemail.hu
Budapest és környéke
Érett hölgyet vagy párt keresek aki szereti ha nyalják és utána dugják meg.
méretem 18cm,borotvált.
renault68@freemail.hu
Budapest és környéke
még mindig cegléd környéki idősebb hölgyeket keresek!
cegledsex@freemail.hu

cegledsex@freemail.hu
Sziasztok 30 vagyok. 45 től felfelé keresek nőt. Békés megye
Sziasztok!
Holgyet keresek magam melé erotikus munkára.
KriszRebel
krisz.rebel76@gmail.com
Holgyet keresek magam melé erotikus munkára.
KriszRebel
krisz.rebel76@gmail.com
Sziasztok pápai hölgyek,asszonyok. Ha egy kis kikapcsolódásra vágysz,ujdonságra, hosszas együttlétre, figyelemre mert elhanyagolnak otthon, vadságra,gyengédségre, vagy csak egy 23 éves srácra vagy már unod az otthoni egyedüli masztizást akkor te engem keresel. Kedves,figyelmes 23éves srác vagyok. Tudok gyengéd lenni de be is tudok indulni. Mindenre nyitott vagyok, a vadabb dolgoktól sem zárkózom el. Esetleg párokhoz is csatlakoznék. Igényes lakásomon várlak kortól függetlenül (imádom az idősebb nőket is) de ha szeretnéd meg is tudlak látogatni. Keress meg nyugodtan, nem fogod megbánni. Teljes driszkéció. Hívjatok nyugodtan. (Veszprém-Pápa-Győr vonalon mozgok) 06/30 xxxxxxxxxxx
(telefonszám kimoderálva: öregSam)
(telefonszám kimoderálva: öregSam)
Sziasztok!
27 éves, nem független, szexuálisan túlfűtött férfi vagyok Pest megyéből.
Keresem azt a szexuálisan szintén túlfűtött hölgyet, aki kötöttség nélküli szexre vágyik.
Számomra nagyon fontos az ápoltság, és a testi szépség...nem szerelmet keresek. Alkalomadtán párokhoz is csatlakoznék, de nem ez az elsődleges mozgatórugóm.
Rólam: 176 cm, 77 kg, barna haj, barna szem, sportos alkat, 20/5 intim méret.
E-mail: ildaxnak@citromail.hu
27 éves, nem független, szexuálisan túlfűtött férfi vagyok Pest megyéből.
Keresem azt a szexuálisan szintén túlfűtött hölgyet, aki kötöttség nélküli szexre vágyik.
Számomra nagyon fontos az ápoltság, és a testi szépség...nem szerelmet keresek. Alkalomadtán párokhoz is csatlakoznék, de nem ez az elsődleges mozgatórugóm.
Rólam: 176 cm, 77 kg, barna haj, barna szem, sportos alkat, 20/5 intim méret.
E-mail: ildaxnak@citromail.hu
Dél-dunántúli párhoz beszállnék harmadiknak. 22 éves, 190/ 80, hetero pécsi srác vagyok. totti01@vipmail.hu
Érett, idősebb hölgyet keresek, kellemes órák eltöltésére!!!
Baranya megye.

budapest környéki lányt keresek lazára a méretem 21/5
Sziasztok!
Mi egy 24-28 éves sportos pár vagyunk !
Hozzánk illő lányt keresünk 3 as kaland céljából.
Csak lányt keresünk lehetöleg Bp és környékéről!!!!!!!!!!!!!
Msn cimünk : tundermaci@hotmail.com
Mi egy 24-28 éves sportos pár vagyunk !
Hozzánk illő lányt keresünk 3 as kaland céljából.
Csak lányt keresünk lehetöleg Bp és környékéről!!!!!!!!!!!!!
Msn cimünk : tundermaci@hotmail.com
Sziasztok! Laza, tartós kapcsolatra keresek egy bp.-i/Pest m.-i 35-50 éves hölgyet vagy párt! Bp.-i, nem függ. ffi. (41é/178cm/97kg) vagyok. Ápoltság és diszkréció! Kérlek jelentkezz! email: sony309@gmail.com
Sziasztok! 38 éves crác laza, tartós kapcsolatra keresek egy bp.-i 40-50 éves hölgyet kényeztetne.
sityu1970@hotmail.com
sityu1970@hotmail.com
Frissen körülmetélt 30-as mackós testalkatú férfi keresi 40 év feletti kíváncsi istennőjét!
batti29@freemail.hu
Bp.
batti29@freemail.hu
Bp.