Sziasztok! 26 éves 17/5 borotvált farkú srác vagyok szívesen lennék feleségek anyukák ,nagymamák titkos szeretője vagy szívesen csatlakoznék idősebb párokhoz harmadiknak a hölgy örömére( szabolcs és hajdu megye) Nagyon kedvelem az érett tapasztalt hölgyeket! Harmincxxxxxxxxxxx (telefon TILOS!)

Sziasztok!25 éves srác vagyok. Lányokkal,hölgyekkel esetleg párokkal /a hölgy örömére/ ismerkednék laza vagy tartós szexkapcsolat céljából Szabolcs megyéből.Belső üzenetet várok...
Sziasztok!31éves nyíregyházi pasi vagyok!Nőkkel,párokkal ismerkednék akikkel titokban rendszeresen találkozhatnék.Minden jóban benne vagyok.Kor nem számít,ápoltság,diszréció igen.Ha érdekelnék valakit valakiket,légyszi írj. Email: istone79@citromail.hu
23 éves, magas, sportos egyetemista fiú randevúzna érett hölggyel Szegeden. Írj privit!
24 éves srác keres hölgyet szexre. Helyem van: Miskolc. Privit irj!
Sziasztok!25 éves srác vagyok. Lányokkal,hölgyekkel esetleg párokkal /a hölgy örömére/ ismerkednék laza vagy tartós szexkapcsolat céljából Szabolcs megyéből.Belső üzenetet várok...
tapasztaltabb hölgyet keresek pécsről
sziasztok idösebb hölgyeket kényeztetnék ha valaki kiváncsi rám akkor karo29@freemail.hu msn cimen elér
40es pár fiatal biszex fiút keres MA estére,esetleg házibarátnak ! Veszprém megye
Székesfehérvár és környékéről idösebb hölgyet keresek,esetleg párt. !
hölgyet keresek alkalmi vagy hosszabb távra Budapestről.
én 21 éve fiú vagyok.
én 21 éve fiú vagyok.
40es Veszprém megyei hzpár,fiatal biszex fiút keres ma estére és hosszabb távra!
Sziasztok! 26 éves vékony testalkatú srác 17/5 farokkal szívesen lenne idősebb hölgyek elhanyagolt feleségek szexpartnere akár hosszabb távon is! Nagyon kedvelem az érett tapasztalt hölgyeket! A szex terén mindenben benne vagyok!
Sziasztok!
24 éves szűz srác vagyok (187/72, vékony/sportos, rövid barna haj). Olyan - türelmet, megértést és segítőkészséget - mutató hölggyel, lánnyal ismerkednék (45 éves korig), aki segítene bevezetni a szexualitás világába. Természetesen nem csak a magam "öröme" érdekel, fontosnak tartom, hogy mindemellett én is kellemes pillanatokat szerezzek a partneremnek.
Szimpátia esetén szintén szűz lányokkal is szívesen ismerkednék.
Belső levél vagy virgin022@gmail.com
24 éves szűz srác vagyok (187/72, vékony/sportos, rövid barna haj). Olyan - türelmet, megértést és segítőkészséget - mutató hölggyel, lánnyal ismerkednék (45 éves korig), aki segítene bevezetni a szexualitás világába. Természetesen nem csak a magam "öröme" érdekel, fontosnak tartom, hogy mindemellett én is kellemes pillanatokat szerezzek a partneremnek.
Szimpátia esetén szintén szűz lányokkal is szívesen ismerkednék.
Belső levél vagy virgin022@gmail.com
hölgyek baranyából! várom jeelentkezéseteket 26 éves srác vagyok!
Sziasztok
Bp-i nemfüggetlen 36 éves pasi vagyok , keresek idősebb hölgyet vagy párt akikhez csatlakozhatnék harmadiknak
Kor alkat mellékes
szahu@citromail.hu
Bp-i nemfüggetlen 36 éves pasi vagyok , keresek idősebb hölgyet vagy párt akikhez csatlakozhatnék harmadiknak
Kor alkat mellékes
szahu@citromail.hu
Budapest és Budapest környéki érett hölgyekkel ismerkedne egy Budapest környéki 20 éves fiatalember. Írj üzit

Sziasztok. Ismerkednék éretteb hölygekkel Dunaujváros és környékén.. Én 21 éves szőke hajű, kék szemű srác vgyok. ( 176 cm magas, 90 kg / méretek: 18/5 ) Ha társaságra vagy bármi másra vágysz irj üzit. Sziasztok
22-éves srác nála idösebb,hölgyekkel bövitené sex téren tapasztalatát.max 40 éves korig
leveleket várom. igény esetén képet is küldök magamról.