nézz meg és írj ha tetszem! (csak Nők jelentezésére számítok)
a többit privben megtárgyaljuk, utazni tudok, nem gond....!
köszi-puszi
a többit privben megtárgyaljuk, utazni tudok, nem gond....!
köszi-puszi
keresek egy igazi anyucit akivel eljátszhatnék néha-néha fiatal fiu vagyok és nagyon perverz.

sziasztok hölgyek!
>győri potens, nem független pasi érdekel?33/175/70,20/5!laza,diszkrét kapcsit keresek!
>írj!
>pusz
>
>msn:tommyka28@hotmail.com,sms:30/xxxxxxxxx (telefon TILOS!)
>győri potens, nem független pasi érdekel?33/175/70,20/5!laza,diszkrét kapcsit keresek!
>írj!
>pusz
>
>msn:tommyka28@hotmail.com,sms:30/xxxxxxxxx (telefon TILOS!)

Sziasztok!
Holnapra keresek partnert Balatoni nudizáshoz. Várom jelentkezésetek
Holnapra keresek partnert Balatoni nudizáshoz. Várom jelentkezésetek

egerben érett hölgyeket kényeztetnék!

24 éves vékony alkatú, 177 cm magas, 64 kg súlyú, 19/5-ös intim mérettel cd/biszex srác keres alkalmi partnert akár hosszú távra is, első sorban Kecskemét és környékéről.
Előnyben részesítem a fiatal párokat/nőket, hölgyeket, aktív srácokat. Képeket a társkeresős adatlapomon találsz.
Ide írj, ha szeretnél ismerkedni: anita.crossd@gmail.com
Előnyben részesítem a fiatal párokat/nőket, hölgyeket, aktív srácokat. Képeket a társkeresős adatlapomon találsz.
Ide írj, ha szeretnél ismerkedni: anita.crossd@gmail.com
24 éves kékes-zöld szemű sportos, kedves srác vagyok pest megyéből.Lányokat párokat szívesen néznék camon ,élőben is, vagy csatlakoznék. Engem is nézhetnek ahogy kiverem. Akit érdekel vegyen fel msn-re: elvezzukegymast@hotmail.com
Sziasztok! 26 éves 17/5 borotvált farkú srác vagyok szívesen lennék feleségek anyukák ,nagymamák titkos szeretője vagy szívesen csatlakoznék idősebb párokhoz harmadiknak a hölgy örömére( szabolcs és hajdu megye) Nagyon kedvelem az érett tapasztalt hölgyeket! Harmincxxxxxxxxxxx (telefon TILOS!)

Sziasztok!25 éves srác vagyok. Lányokkal,hölgyekkel esetleg párokkal /a hölgy örömére/ ismerkednék laza vagy tartós szexkapcsolat céljából Szabolcs megyéből.Belső üzenetet várok...
Sziasztok!31éves nyíregyházi pasi vagyok!Nőkkel,párokkal ismerkednék akikkel titokban rendszeresen találkozhatnék.Minden jóban benne vagyok.Kor nem számít,ápoltság,diszréció igen.Ha érdekelnék valakit valakiket,légyszi írj. Email: istone79@citromail.hu
23 éves, magas, sportos egyetemista fiú randevúzna érett hölggyel Szegeden. Írj privit!
24 éves srác keres hölgyet szexre. Helyem van: Miskolc. Privit irj!
Sziasztok!25 éves srác vagyok. Lányokkal,hölgyekkel esetleg párokkal /a hölgy örömére/ ismerkednék laza vagy tartós szexkapcsolat céljából Szabolcs megyéből.Belső üzenetet várok...
tapasztaltabb hölgyet keresek pécsről
sziasztok idösebb hölgyeket kényeztetnék ha valaki kiváncsi rám akkor karo29@freemail.hu msn cimen elér
40es pár fiatal biszex fiút keres MA estére,esetleg házibarátnak ! Veszprém megye
Székesfehérvár és környékéről idösebb hölgyet keresek,esetleg párt. !
hölgyet keresek alkalmi vagy hosszabb távra Budapestről.
én 21 éve fiú vagyok.
én 21 éve fiú vagyok.
40es Veszprém megyei hzpár,fiatal biszex fiút keres ma estére és hosszabb távra!