Mennyi megint ezen az oldalon a kamugép
sziasztok! veszprém vagy zala megyei lányt, hölgyet, párt keresek szabadidö kellemes eltöltésére. magas, sportos alkatu vagyok, az átlagnál kicsit nagyobb intim mérettel.msn, email:peter11012@freemail.hu.
182/80/33 pasi, kellemes intim mérettel csatlakozna párhoz a hölgy örömére, vagy kényeztetne egy elhanyagolt, unatkozó hölgyet. Diszkréció adott, utazni tudok! Msn/mail: galippo@citromail.hu
szeretnélek megtalálni..]

Hölgyeknek korhatár nélkül leszek a magántanulója.
Átlagos vagy vékony testalkatú párokhoz is szívesen csatlakozom akár egyik, akár mindkét fél örömére.
Pasik esetében FIATAL (max.25) és vékony testalkatú lehetőleg környékbeli fiúk társaságát keresem. Eléggé kíváncsi vagyok, nálam sok minden belefér a szexbe.
Őszinte vagyok mindenkivel, de cserébe én is elvárom ugyanezt. Rejtekhelyem nincs és nem is tudom megoldani sajnos.
Ha bármit tudni szeretnél, nyugodtan írhatsz nekem.
Átlagos vagy vékony testalkatú párokhoz is szívesen csatlakozom akár egyik, akár mindkét fél örömére.
Pasik esetében FIATAL (max.25) és vékony testalkatú lehetőleg környékbeli fiúk társaságát keresem. Eléggé kíváncsi vagyok, nálam sok minden belefér a szexbe.
Őszinte vagyok mindenkivel, de cserébe én is elvárom ugyanezt. Rejtekhelyem nincs és nem is tudom megoldani sajnos.
Ha bármit tudni szeretnél, nyugodtan írhatsz nekem.
Sziasztok!
23 éves pest megyei srác érett Hölggyel ismerkedne(30-55) egy éjszakás vagy tartós kapcsolatra is kötöttségek nélkül!!!! Képet priviben küldök,ha szükséges, persze akkor elvárom,h Te is küldj Magadról!!!! Ha eleged van a párodból vagy a magányból és egy kis megértésre, gyengédségre vágysz akkor írj bátran és orvosoljuk a problémát!!!!
e-mail: tomee699@freemail.hu
23 éves pest megyei srác érett Hölggyel ismerkedne(30-55) egy éjszakás vagy tartós kapcsolatra is kötöttségek nélkül!!!! Képet priviben küldök,ha szükséges, persze akkor elvárom,h Te is küldj Magadról!!!! Ha eleged van a párodból vagy a magányból és egy kis megértésre, gyengédségre vágysz akkor írj bátran és orvosoljuk a problémát!!!!
Sziasztok!
34 éves fejér megyei srác vagyok, hölgyeket, asszonyokat kényeztetnék.
Búvóhely megoldott, utazni is tudok.
34 éves fejér megyei srác vagyok, hölgyeket, asszonyokat kényeztetnék.
Búvóhely megoldott, utazni is tudok.
Budapesti hölgyet keresek sex kapcsira.
45év felettit nem baj ha molett az alkatod..
45év felettit nem baj ha molett az alkatod..

Bács m-i 37é pasi keres idősebb 60 év kk hölgye v párt t akinek kis kertjét művelgethetné!
csakyattila@freemail.hu
csakyattila@freemail.hu
Sziasztok.25 éves srác lányokkal,hölgyekkel esetleg párokkal/nő részére/ ismerkedne.Képek vannak fent.Belső levelet várok.
Érett hölgyeket keresek sexhez!
Nagy mell ekőny!
Imádok kényeztetni
Sátoraljaújhelytől Miskolcig!
Nagy mell ekőny!
Imádok kényeztetni
Sátoraljaújhelytől Miskolcig!
Sziasztok
Sopronban keresek párt lányt közös hancurhoz!!!!!!! hetero 34 éves pasi vagyok 184 cm magas borotvált rövid hajú 18/5 intim Imádok nyalni 20 -45 év között keresek sok szabad időm van JA és nálam nincs sok tabu nem dohányzok nem iszom....KERESETEK email:papa7509@gmail.com v belső levél
Sopronban keresek párt lányt közös hancurhoz!!!!!!! hetero 34 éves pasi vagyok 184 cm magas borotvált rövid hajú 18/5 intim Imádok nyalni 20 -45 év között keresek sok szabad időm van JA és nálam nincs sok tabu nem dohányzok nem iszom....KERESETEK email:papa7509@gmail.com v belső levél
182/80/33 pasi, kellemes intim mérettel csatlakozna párhoz a hölgy örömére, vagy kényeztetne egy elhanyagolt, unatkozó hölgyet. Diszkréció adott, utazni tudok! Msn/mail: galippo@citromail.hu
Budapesti, 25(no) - 26(ffi) éves pár férfi beszállót keres, 20-30 éves korosztály kizárólag!!!
Fénykép nélküli levelekre nem válaszolunk, csak azok jelentkezzenek, akik komolyan gondolják. Amennyiben első levélben fénykép és telefonszám is van, előnyben van a jelentkező
, 1 max. 2 napon belül telefonon leellenőrizzük a hitelességet
Tehát jelentkezéshez elvárások: Budapestre tud utazni, 20-30 között van, legalább egy keresztnevet megad
, fényképet mellékel. Ha valamelyik kritériumnak nem felel meg a levél, nem válaszolunk!
Mi: sportos, átlagos magasságú, szexet imádó pár vagyunk, legalább egy, de akár több beszállót is szívesen vennénk, kizárólag a nő örömére. Vaginális és anális szex kizárólag gumival
Ennyi ízelítő elég...
Mail: ferfitkeresunk@gmail.com
Fénykép nélküli levelekre nem válaszolunk, csak azok jelentkezzenek, akik komolyan gondolják. Amennyiben első levélben fénykép és telefonszám is van, előnyben van a jelentkező

Tehát jelentkezéshez elvárások: Budapestre tud utazni, 20-30 között van, legalább egy keresztnevet megad

Mi: sportos, átlagos magasságú, szexet imádó pár vagyunk, legalább egy, de akár több beszállót is szívesen vennénk, kizárólag a nő örömére. Vaginális és anális szex kizárólag gumival

Mail: ferfitkeresunk@gmail.com
Ma estére ápolt igényes, 30 éves szombathelyi pasi keresné partnerét, hely van!
Kaposvári hölgyet keresek.Hely van.
Sziasztok!
Érett hölgyet keresek. 26éves Bp-i srác.
szolnoki 21é sportos fiú lány vagy hölgyet keres szex kapacsolatra nyitott vagyok sok mindenre írj a szolnoki089@gmail.com ra
Érett hölgyeket keresek sexhez!
Nagy mell ekőny!
Imádok kényeztetni.
Nagy mell ekőny!
Imádok kényeztetni.