Péntek délelőttre keresek ráérő,otthon unatkozó,érettebb hölgyet, aki imádja a szexet, csak nincs alkalma sokat gyakorolni! Teltség előny, párokhoz beszállás is lehetséges! (belső levelet várok, nagyon)
sziasztok!
fital fiut keresnénk,3adiknak/20tol/
Jucy33@freemail.hu békésmegyében
fital fiut keresnénk,3adiknak/20tol/
Jucy33@freemail.hu békésmegyében
Unatkozó, magányos hölgy társaságát/ismeretségét keresem kötetlen sexkapcsolat céljából. Párohoz is csatlakoznék, de csak a hölgy örömének fokozása céljából!
MSN/mail: galippo@citromail.hu
MSN/mail: galippo@citromail.hu
fiatal igényes roma fiú párt,nőt keresne 35 fölöt.
Nevem mindent elárul.182/70 pasi vok..
Képet mailra,én is küdök.
mail: roma.15@xxxxxxxx.hu
(neved és írásod valóban mindent elárul rólad!)
Nevem mindent elárul.182/70 pasi vok..
Képet mailra,én is küdök.
mail: roma.15@xxxxxxxx.hu
(neved és írásod valóban mindent elárul rólad!)

sziasztok balaton zamárdiban dolgozo pesti pasi kikapcsolodás céljábol ismerkedne!action1980@windowslive.com
erotikus masszázs budapest belvárosában.
19
az 1 es lemeradt (Ez egy válasz X üzenetére (2010. 11. 05. péntek 13:21), amit ide kattintva olvashatsz)
2010. 11. 05. péntek 13:21
az 1 es lemeradt (Ez egy válasz X üzenetére (2010. 11. 05. péntek 13:21), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (767251)

'9 éves veszprémi srác
kényeztetne idősebb hölgyeket 40+
helyem nincs
ha érdekel írj : heinbach@citromail.hu
helyem nincs
'9 éves veszprémi srác
helyem nincs
helyem nincs
spriccet_neked@windowlive.com
Csak nőknek ! Ismerkedhetünk, nem szándékozom mindenkinek felverni a tejet kamerába, én élő találkára keresek hölgyet!
22 vagyok , te e között légy (18-35)
Csak nőknek ! Ismerkedhetünk, nem szándékozom mindenkinek felverni a tejet kamerába, én élő találkára keresek hölgyet!
22 vagyok , te e között légy (18-35)
Sziasztok!
Szegedi, nem független, sportos, jóképűnek mondott, 33 éves srác, napközbeni szabadidővel keresi, csinos kortalan hölgy illetve pár ismerettségét, kölcsönös szimpátián alapuló, kellemes együttlétekhez, mindenki örömére!!!
Üzenet privátban vagy mystery001@freemail.hu-n
Szegedi, nem független, sportos, jóképűnek mondott, 33 éves srác, napközbeni szabadidővel keresi, csinos kortalan hölgy illetve pár ismerettségét, kölcsönös szimpátián alapuló, kellemes együttlétekhez, mindenki örömére!!!
Üzenet privátban vagy mystery001@freemail.hu-n
Lízingelhető pasi !!!!
Figyelem amíg a készlet tart!!!!!
Hölgyeknek és pároknak
lízingelhető kedves pasi vagyok sok rétű vágyakkal
ha látsz bennem fantáziát hogy a vágyainkat közösen megélhetjük akkor kérlek szépen nézd meg a társkereső adatlapom ludvigk név alatt és jelezd fellém puszi ludvig

Figyelem amíg a készlet tart!!!!!

Hölgyeknek és pároknak

lízingelhető kedves pasi vagyok sok rétű vágyakkal

Sziasztok!Debrecen és környékéről keresek 18-35 év közötti csinos lányt hölgyet.Bármelyik nap ráérek ha van helyed.Borotvált vagy intim szőrzet feltétel.Leveleket várok fényképpel ellátva.borsos89@freemail.hu.PÁROK NEEE!!!
SZIASZTOK LÁNYOK, HÖLGYEK !
Ápolt, intelligens, szexkedvelő srác vagyok, borotvált, kemény szerszámmal és fürge, játékos nyelvvel Egy laza, kötetlen szex- és baráti kapcsolatra keresek egy buja, szex- és farokimádó lányt, hölgyet.
Esetleg párokhoz csatlakoznék, kizárólag a hölgy örömére !
Fotók az amatőr fiúk rovatban tomy-73 néven láthatók.
Nézd meg, írj nekem és a többit majd együtt ....
E-mail: tomerosz-73@hotmail.com
Ápolt, intelligens, szexkedvelő srác vagyok, borotvált, kemény szerszámmal és fürge, játékos nyelvvel Egy laza, kötetlen szex- és baráti kapcsolatra keresek egy buja, szex- és farokimádó lányt, hölgyet.
Esetleg párokhoz csatlakoznék, kizárólag a hölgy örömére !
Fotók az amatőr fiúk rovatban tomy-73 néven láthatók.
Nézd meg, írj nekem és a többit majd együtt ....
E-mail: tomerosz-73@hotmail.com
40 feletti hölgyet masszíroznék ma délután.
Bp.
Bp.
Sziasztok!
24 éves, jóképűnek mondott (csak egy kicsit félénk) srác vagyok.
Szintén szűz lányokkal ismerkednék, akivel - szimpátia esetén! - együtt fedezhetnénk fel a szeretkezés örömeit.
Idősebb hölgyekkel is szívesen ismerkednék, akiket érdekel egy figyelmes, odaadó szűz srác.
24 éves, jóképűnek mondott (csak egy kicsit félénk) srác vagyok.
Szintén szűz lányokkal ismerkednék, akivel - szimpátia esetén! - együtt fedezhetnénk fel a szeretkezés örömeit.
Idősebb hölgyekkel is szívesen ismerkednék, akiket érdekel egy figyelmes, odaadó szűz srác.
imádom az érett hölgyeket, kamszex? kisssek@msn.com
Sziasztok Somogy megyei 28éves férfi idősebb Hölgy barátja lenne nem baj ha nem vagy független én 185cm 96kg barna rövid haj zöld szem ha érdekel írj helyem van és utazni is tudok ha kell email:hodolo.t@freemail.hu várom a leveleiteket és mindenkinek írok csók
Sziasztok. Érett igényes hölgyet keresek közös szexélményekhez. Igényes 30-as pasi vok.
Helyes,
átlagos testalkatú 24 éves KECSKEMÉTi srác borotvált 19/5-ös intim mérettel szeretne délelőtti elfoglaltságot a városban. Alkat, kor nem teljesen mérvadó, lényeg, hogy szeresd a szexet, én sok mindenre nyitott vagyok. Lányok, fiúk egyaránt érdekelnek, bár nincs nagy tapasztalatom. Találkozás előtt képet küldök és szeretnék látni is! Hellyel rendelkezz. Belső levelet várok vagy tinimano86@gmail.com

Nyíregyházi 31éves pasi vagyok.35-40körüli hölggyel ismerkednék vagy hasonló korú párokhoz csatlakoznék harmadiknak.Minden megoldás érdekel!!! Email: istone79@citromail.hu