Sziasztok Lányok ! Olyan lányt hölgyet keresek 18.32 éves közöt akit érdeklhet budapesti munka velem .képet emailban és böveben is e-mailban Belsö levél után én 22 éves vagyok!
helló, szivesen ismerkednék budapesten érett hölggyel a délelőtti orákban! szivesen játszanék magammal ha azt szeretnéd! külsö nem számit csak szeresd az erotikát
dinozoo@freemail.hu
dinozoo@freemail.hu
Sziasztok
Idősebb hölgyet keresek aki bevezetne a szex rejtelmeiben.Bp és környékén
Idősebb hölgyet keresek aki bevezetne a szex rejtelmeiben.Bp és környékén

szivesen taliznánk veletek mi is egy pár v-gyunk de mi bp-ten lakunk eltutok jönni válasz privátba küldj levelet
(Ez egy válasz süsü10 üzenetére (2010. 11. 28. vasárnap 12:22), amit ide kattintva olvashatsz)
2010. 11. 28. vasárnap 12:22

En pedig a fiatalabbakat! Jelenkezzen az ilyen Ma estere! Vp megye
Holnap délelőttre keresek, teltebb, érett hölgyet, esetleg ilyen tagú párhoz is szívesen beszállnék Budapest, vagy Pest megyében!!!
En pedig a fiatalabbakat! Jelenkezzen az ilyen Ma estere! Vp megye
imádom az érett nöket szívessen kényeztetném a 30és55 közötti hölgyeket darcnes85@hotmail.com
Kedvelem az idősebb nőket..
Unatkozó, magányos hölgy társaságát/ismeretségét keresem kötetlen sexkapcsolat céljából. Párohoz is csatlakoznék, de csak a hölgy örömének fokozása céljából!
MSN/mail: galippo@citromail.hu
extrém dolgokra nyitott páros vagyunk,konkrét ajánlatokra várunk.
Sziasztok! Holnap délutánra keresek párt v hölgyet Pécsen. 32 éves, sportos srác vagyok. Kukkolás is érdekel!
Ha lehet, belső levelet írjatok!
Ha lehet, belső levelet írjatok!
pár keres fiut,20évestől gyoma környékéről
Jucy33@freemail.hu
Jucy33@freemail.hu
Sziasztok.
Egri 33 éves ápolt , diszkrét masszőr férfi keres hölgyet . Egy masszázs aztán eldől szeretnénk -e még többet egymástol.
Keressetek nyugodtan.
Msn : egriffi@citromail.hu
Egri 33 éves ápolt , diszkrét masszőr férfi keres hölgyet . Egy masszázs aztán eldől szeretnénk -e még többet egymástol.
Keressetek nyugodtan.
Msn : egriffi@citromail.hu
Unatkozó, magányos hölgy társaságát/ismeretségét keresem kötetlen sexkapcsolat céljából. Párohoz is csatlakoznék, de csak a hölgy örömének fokozása céljából!
Sziasztok!
30 éves ápolt, igényes szexkedvelő pasi vagyok, hölgyeket, párokat keresnék.
Szombathelyen lakom, de most szerdától-péntekig Bp-en vagyok.
189cm, 78kg , barna haj, szem.
Msn:citizen.01@hotmail.com, vagy belső levél
Ricsi
30 éves ápolt, igényes szexkedvelő pasi vagyok, hölgyeket, párokat keresnék.
Szombathelyen lakom, de most szerdától-péntekig Bp-en vagyok.
189cm, 78kg , barna haj, szem.
Msn:citizen.01@hotmail.com, vagy belső levél
Ricsi
Sziasztok.Nagyon aktív 21 éves srác vagyok.Debrecen és környékén élő lányok-hölgyek leveleit várom.Minden levélre válaszolok.Kipróbálnék számomra új dolgokat is végre.De én is tudok újat mutatni nyes
idős
időe hölgy házi barátja lennék. nem vagyok egy James Bond de úgy nyalok mint Rin Tin Tin.
Kényeztetnék a hét bármelyik napján egyedülálló,debreceni lányokat-hölgyeket.Lesz olyan aki ki van éhezve egy jó szexre?
Szia andicica kényesztetésre vágyó fiatal fiúk vagyunk. Hol és mikor tudnánk összefutni?
(Ez egy válasz big72 üzenetére (2010. 11. 13. szombat 16:33), amit ide kattintva olvashatsz)
2010. 11. 13. szombat 16:33

imádom az érett hölgyeket,kor határ nélkül. én 35 vagyok.belső levelet kérek. millió puszi,millió helyre.