Sziasztok! nagyfarkú párom, hölgyet kényeztetne! mail: parabolic@freemail.hu
éret hölgyeket keresk egy kis szexre pénzt is kérhetszérte
Sziasztok!
24 éves, Budapesten élő, sportos, igényes, jó megjelenésű egyetemet végzett férfi vagyok.
Kalandot, szenvedélyt keresek, akár hosszútávon is.
Várom lányok, hölgyek, párok jelentkezését!
Szigorúan hetero vagyok, igényes helyet tudok biztosítani.
Mail: topmodell2000@gmail.com
Kalandor
24 éves, Budapesten élő, sportos, igényes, jó megjelenésű egyetemet végzett férfi vagyok.
Kalandot, szenvedélyt keresek, akár hosszútávon is.
Várom lányok, hölgyek, párok jelentkezését!
Szigorúan hetero vagyok, igényes helyet tudok biztosítani.
Mail: topmodell2000@gmail.com
Kalandor
Hello.Idösebb nöket keresek szexre anyagi vonzata is lehet.irjatok
45/41 éves pár vagyunk .Budapesten keresünk elsősorban párt, esetleg nőt, férfit , a hely ok, higénia fontos!!. fényképes levelet, elképzelés leírásával (ez azt jelenti pár mondatra nem válaszolunk) horvat_nori@freemail.hu-ra várunk!
Tisza-to környékéről lányt keresek!18/5
msn:smeker@vipmail.hu
msn:smeker@vipmail.hu
Sziasztok érett hölgyet keresnénk minden jora léci irjatok puszika.

Fiatal, csinos pár, (lány:23 éves, 162 cm, 58 kg, fekete haj, dús keblek, formás popó, fiú: 25 éves192 cm, 72 kg) Keres lányt harmadiknak. mindkét fél örömére a hölgy kezdő. Debrecen környéki lányt keresünk, aki a lány karakteréhez hasonló. Lakás, kocsi van. email: threesome@email.com
Fiatal férfiként ismerkednék kortól függetlenül szintén ápolt, de nem borotvált lánnyal, hölggyel, párral hosszú távra
Szia. Tiszavasvári pár vagyunk.
kor 25 és 23 (Ez egy válasz kamionospasi üzenetére (2011. 01. 28. péntek 13:36), amit ide kattintva olvashatsz)
2011. 01. 28. péntek 13:36
kor 25 és 23 (Ez egy válasz kamionospasi üzenetére (2011. 01. 28. péntek 13:36), amit ide kattintva olvashatsz)

Sziasztok!!!Keresnék Nyíregyháza vagy Tiszavasvári környékéről hölgyet vagy párt akivel,akikkel jól érezhetnénk egymást!!!!!
Sziasztok!!!Keresnék Nyíregyháza vagy Tiszavasvári környékéről hölgyet vagy párt akivel,akikkel jól érezhetnénk egymást!!!!!
Szio most a fiu vagyok 30-40 éves hölgyet masziroznék-kényeztetnék irjatok bátran csok.

39éves nem független férfi idősebb hölgyet keres napközbeni titkos kapcsolatra bp.
Hello!
debreceni 20éves egyetemista srác vagyok aki keress olyan párt vagy hölgyet ahol a hölgy arra vár h vki egy igazi ribancként kezelje,vagy a férfi csak nézni szeretné először később beszállna...vagy az úr ott se lenne és csak a képek igazolnák h mi is történt...
Utazni tudok(Szabolcs,Pest,Heves,Jásznagykun,Borsod megye),helyem nincs!
Higénia intelligencia ápoltság kötelező!
Belső leveleket várok!
Ha írtok majd akkor adok képet is!
debreceni 20éves egyetemista srác vagyok aki keress olyan párt vagy hölgyet ahol a hölgy arra vár h vki egy igazi ribancként kezelje,vagy a férfi csak nézni szeretné először később beszállna...vagy az úr ott se lenne és csak a képek igazolnák h mi is történt...
Utazni tudok(Szabolcs,Pest,Heves,Jásznagykun,Borsod megye),helyem nincs!
Higénia intelligencia ápoltság kötelező!
Belső leveleket várok!
Ha írtok majd akkor adok képet is!
Sziasztok merre laktok?Én nekem jó 21-én email:vargasz1980@gmail.com
(Ez egy válasz X üzenetére (2011. 01. 19. szerda 10:09), amit ide kattintva olvashatsz)
2011. 01. 19. szerda 10:09
Törölt felhasználó (95672)
VIP

21-én /péntek/ szivesen látnánk egy inteligens heteró pasit ,Nem baj ha tudsz masszirozni is
sziasztok 40es hölgyek ez nektek szol,imádom az érett nöket legyél fiatalos nöies és szivesen ismerkednék.Az sem baj ha bisex vagy léci irjatok belsö üzenetet csok minden sextanárnéninek.

21-én /péntek/ szivesen látnánk egy inteligens heteró pasit ,Nem baj ha tudsz masszirozni is
17. és 18.-ra keresek vkit,aki szexre vágyik!Imádok nyalni!Ha csak kinyalatnád magad,vagy szeretnél szexelni,írj!Lányok,párok!!!!
28 éves Fejér megyei srác vagyok.Székesfehérváron házhoz megyek!De autós kaland is érdekelne!
Van jelentkező?
28 éves Fejér megyei srác vagyok.Székesfehérváron házhoz megyek!De autós kaland is érdekelne!
Van jelentkező?
Egy 55/47 éves egymást szerető pár vagyunk, de nem házaspár. Debrecen környékérül keresünk elsősorban párt, esetleg nőt, férfit minden jóra, a hely megoldott, férfi bi kizárt, más minden lehetséges, életkor nem számit. Kölcsönös szimpátia, higénia szükséges. Fényképes levelet, elképzelés leírásával (ez azt jelenti pár mondatra nem válaszolunk) belső email-ra, vagy sony11@citromail.hu-ra várunk!
Sziasztok!
Keresem szextanárnőmet, akivel gyarapíthatnám tapasztalataimat.
Keresem szextanárnőmet, akivel gyarapíthatnám tapasztalataimat.