21 éves pasi elvesztené nála jóval idősebb nővel a szüzeségétt! Msn: camboy@hotmail.hu
Bács megyében hölgyet kényeztetnék.Diszkrét 30-as pasi vagyok. Utazni tudok. Email: redford@citromail.hu
Sziasztok!
Idősebb hölgyet szívesen kényeztetnék, Bp. Képem van.
Idősebb hölgyet szívesen kényeztetnék, Bp. Képem van.
Sziasztok!
Ma estére keresek hölgyet vagy párt Pécsről. Sok mindenre nyitott, 32 éves sportos srác vagyok.
Ma estére keresek hölgyet vagy párt Pécsről. Sok mindenre nyitott, 32 éves sportos srác vagyok.
Csinos fiatal pár idös, szimpi és ápolt párral ismerkedne. Férfitagunk imádna egy idös szép szörös puncit kényeztetni és telespriccelni, egyedülálló idös hölgy is irhat, akár csak külön a férfitagunknak is, párja engedélyével
Irjatok bátran a becherovka1@citromail.hu cimre.

Irjatok bátran a becherovka1@citromail.hu cimre.
Sziasztok!
Albertirsa, Cegléd, Nagykőrös környékén keresek tartós, titkos kapcsolatra barátnőt esetleg párhoz csatlakoznék a hölgy örömére. 182/84/35 pasi vagyok, kellemes, borotvált intim szférával.
Elérhetőségem msn/mail: galippo@citromail.hu
Tamás
Albertirsa, Cegléd, Nagykőrös környékén keresek tartós, titkos kapcsolatra barátnőt esetleg párhoz csatlakoznék a hölgy örömére. 182/84/35 pasi vagyok, kellemes, borotvált intim szférával.
Elérhetőségem msn/mail: galippo@citromail.hu
Tamás
Megismerkednék tartós alkalmi kapcsolat céljából Mátészalka és körzetéből kortól függetlenül... Írjatok bátran, fényképet ha kapok, küldök én is. Nem vagyok kamus.
huzso@lajt.hu
huzso@lajt.hu
Keresünk egy vagány, fiatalabb, hetero férfit harmadiknak, csak a hölgy kényeztetésére Győrbe.
Mi 50/50 átlagos pár vagyunk
Mi 50/50 átlagos pár vagyunk
hali!
39-40éves házaspár keres fiut.e-mail:jucy33@freemail.hu
39-40éves házaspár keres fiut.e-mail:jucy33@freemail.hu
Egy 55/47 éves egymást szerető pár vagyunk, de nem házaspár. Debrecen környékérül keresünk elsősorban párt, esetleg nőt, férfit minden jóra, a hely megoldott, férfi bi kizárt, más minden lehetséges, életkor nem számit. Kölcsönös szimpátia, higénia szükséges. Fényképes levelet, elképzelés leírásával (ez azt jelenti pár mondatra nem válaszolunk) belső email-ra, vagy sony11@citromail.hu-ra várunk!
24 éves szűz srác keres egy nőt (életkor nem számít) aki elvenné a szüzességét és tanítaná
meshkk@gmail.com
meshkk@gmail.com
HA vannak, hölgyek,akik ma szívesen szórakoznának velem, jelentkezzetek, ha tetszem
A Balaton déli partjához közel csatlakoznék 18-50es korosztályba tartozó lányokhoz,hölgyekhez,párokhoz a hölgy kényeztetésére, 21 éves sportos 20/5ös intim mérettel rendelkezö nem dohányzó srác vagyok!!!
Ha többet szeretnétek megtudni írjatok bátran!!! További elérhetőséget csak privát üzenetekben kaphattok!
Ha többet szeretnétek megtudni írjatok bátran!!! További elérhetőséget csak privát üzenetekben kaphattok!

26éves paksi srác keres egy lehetőleg szintén paksi 40-50 közötti hölgyet titkos együttlétekre. Ha érdekel írj belső levelet
Sziasztok.180 75 32 fekete hajú barna szemű ápolt normális diszkrét a szexben nyitott független Szolnoki férfi vagyok.35-55év közötti hölgyet keresek de párhoz is szívesen csatlakoznék.ha érdekel írj bátran a latogatod@gmail.com-ra
Sziasztok! Péter vagyok, 180/85/31 ápolt férfi. Én nem vagyok független, "csak" szexpartnert keresek egy ápolt, intelligens, igényes hölgy személyében, Baranyában, illetve kéthetente járok Budapestre, így ott is.Remélem felkeltettem az érdeklődésedet.
pedrodela@citromail.hu
Péter
pedrodela@citromail.hu
Péter
25 éves vékony pasi, 20 cm-es farokkal döngetne lányokkal, debrecen környékén. mail: parabolic@freemail.hu
hello! Érett nőket keresek (én 22 vagyok) max 40 éves korig, akiket érdekelne a farkam. Esetleg eljátszana vele , szereti a jó adag spermát... vagy kamerán nézelődne....de az esetben legalább látnom kéne nekem is.
spriccet_neked@windowslive.com
spriccet_neked@windowslive.com
Sziasztok! nagyfarkú párom, hölgyet kényeztetne! mail: parabolic@freemail.hu
éret hölgyeket keresk egy kis szexre pénzt is kérhetszérte