Sziasztok!! Somogy megyében kényesztetnék éret hölgyet!!! roy1991@citromail.hu
Sziasztok!
28 éves pasi vagyok. Keresem érett, Pest megyei hölgyek társaságát.
28 éves pasi vagyok. Keresem érett, Pest megyei hölgyek társaságát.
hallóka én egy 20-30 év körüli csajt vagy nőt keresek Budapesten! aki megmutatná milyen az igazi szex! cserébe teljesitem szextéren kivánságait. email cim.:benelli000@citromail.hu 24 éves vagyok 173cm, 68 kilo, rendes pasi. fizetösök kiméljenek.
Sziasztok érett hölgyel ismerkednénk pestmegye pussz irjatok köszike.

Nyitott páros vagyunk,konkrét ajánlatokra várunk. Ha nem válaszolunk,valószinűleg vagy a levélíró,vagy a levele nem volt elég konkrét!! Csak 20 centi feletti és fotóval rendelkező Budapestiek keressenek!
szia!! én benne lennék!! irj ha hondolod!! roy1991@citromail.hu
(Ez egy válasz loona üzenetére (2011. 03. 19. szombat 13:33), amit ide kattintva olvashatsz)
2011. 03. 19. szombat 13:33

Fiút keresek jó mérettel,házi használatú videóra.
Akár ma estére.
Csak komolyak jelentkezzenek.
Zala,Somogy Tolna
loonna@citromail.hu
Akár ma estére.
Zala,Somogy Tolna
loonna@citromail.hu
szia engem érdekelne a dolog!!
irj privátba
(Ez egy válasz loona üzenetére (2011. 03. 19. szombat 13:33), amit ide kattintva olvashatsz)
2011. 03. 19. szombat 13:33

Akár ma estére.
Zala,Somogy Tolna
loonna@citromail.hu
Akár ma estére.
Zala,Somogy Tolna
loonna@citromail.hu
186cm 105kg 43 éves férfi és 170cm, 100kg, 40 éves nő pár keres párt, harmadikat Győr környékéről, lehetőleg hellyel rendelkezőket.
Sziasztok! Erotikus bulit szervezünk 50-es korosztály részvételével következő hét szombat estére Budapesten!
Három fiú és két hölgy már lesz, de keresünk még 45-60 közötti vagány, szexrajongó, ápolt,
kulturált hölgyet vagy hölgyeket
Várunk Téged / benneteket itt, vagy az erosyum@gmail.com email címen!
Képeket küldünk és várunk!
Három fiú és két hölgy már lesz, de keresünk még 45-60 közötti vagány, szexrajongó, ápolt,
kulturált hölgyet vagy hölgyeket

Képeket küldünk és várunk!
Akár ma estére.
Zala,Somogy Tolna
loonna@citromail.hu
Akár ma estére.
Zala,Somogy Tolna
loonna@citromail.hu
Fiatal, budapesti 170-cm magas 67 kg-os világosbarna hajú, normál testalkatú teljesen borotvált 16/4-cm farkú srác érett nőt keres. Párokhoz is szívesen csatlakoznék a hölgy örömére.
Képeim az amatőr fiúk sorozatban találhatóak.
Képeim az amatőr fiúk sorozatban találhatóak.
fehérvári 38 éves férfi kényeztetne érett hölgyet a hosszú hétvégén mihaly37@gmail.com
Sziasztok! Vasárnapra kiváncsi pár vagy hölgy partnert keresek Szombathely közelében! Vas v zalamegye is lehet!
180 magas 34éves 80 kg átlagos külsejü srác vagyok! csabito76@freemail.hu ra is irhattok .Többit utána megbeszéljük!
180 magas 34éves 80 kg átlagos külsejü srác vagyok! csabito76@freemail.hu ra is irhattok .Többit utána megbeszéljük!
Fehérvári Srác keres érett hölgyet,barátságra és szexre vagy párhoz társulnék!
enduro8000@gmail.com
enduro8000@gmail.com
Sziasztok!
Mai egész éjszakás mókához keresek egy intelligens, anyagiaktól mentes bevállalós lányt, aki imádja a szexet, és nem csak beszélgetni szeret róla, hanem élvezni is, amit a másikkal csinálhatnak együtt! smile
Üdv:
Joe
Mai egész éjszakás mókához keresek egy intelligens, anyagiaktól mentes bevállalós lányt, aki imádja a szexet, és nem csak beszélgetni szeret róla, hanem élvezni is, amit a másikkal csinálhatnak együtt! smile
Üdv:
Joe
Sziasztok 50-es szexcentrikus hőlgyet kényeztetnék Bp-en! tony69@citromail.hu
hali!
Gyomaendrőd és környékén,mi házaspár vagyunk. jucy33@freemail.hu
Gyomaendrőd és környékén,mi házaspár vagyunk. jucy33@freemail.hu
21 éves pasi elvesztené nála jóval idősebb nővel a szüzeségétt! Msn: camboy@hotmail.hu
Bács megyében hölgyet kényeztetnék.Diszkrét 30-as pasi vagyok. Utazni tudok. Email: redford@citromail.hu
Sziasztok!
Idősebb hölgyet szívesen kényeztetnék, Bp. Képem van.
Idősebb hölgyet szívesen kényeztetnék, Bp. Képem van.