28-40 éves nőt keresek bármilyen szórakozásra (msn vagy élő) , lehetőleg budapesti legyen, max akkor legyen messzebbről ha értem jönne kocsival. 22 vagyok
msn : spriccet_neked@windowslive.com
msn : spriccet_neked@windowslive.com
györben érett hölgyeket kényeztetnék
Sziasztok
Érett hölgyet keresnék Mátészalka és környékéről...
hugeri@citromail.hu ott küldök képet is
Érett hölgyet keresnék Mátészalka és környékéről...
hugeri@citromail.hu ott küldök képet is
Érett hölgyet keresek ill kényeztetnék Bács...megyében.
Email címem: superbeam@citromail.hu
21 éves srác.
Email címem: superbeam@citromail.hu
21 éves srác.
Sziasztok!
Tartós kapcsolatra barátnőt keresek, esetleg párhoz csatlakoznék a hölgy örömére. 182/84/35 pasi vagyok, kellemes, borotvált intim szférával.
Elérhetőségem msn/mail: galippo@citromail.hu
Tamás
Tartós kapcsolatra barátnőt keresek, esetleg párhoz csatlakoznék a hölgy örömére. 182/84/35 pasi vagyok, kellemes, borotvált intim szférával.
Elérhetőségem msn/mail: galippo@citromail.hu
Tamás
Imádok puncit nyalni! Írjatok hölgyek bátran, mindent megbeszélünk!
48 éves, magas, ápolt, borotvált, átlagos alkatú, karakteres férfi keresi szexpartnerét 40 feletti budapesti Hölgy személyében! Lakásom van és többször, egymás után is kielégítenélek...

Fiatal srác keres érett hölgyeket Kecskemét és környékén!
ssuperbeam@citromail.hu
ssuperbeam@citromail.hu
Nőt, párt keresek, mindenben benne vagyok mail és msn kovcsdn1@gmail.com !
Sziasztok!! Érett hölgyeket kényeztetnék!! Nézzetek meg és írjatok!! Puszi (oda is)
Somogy megyében 20 éves fiatal srác keres éret hölgyet minden jóra!!! roy1991@citromail.hu
Sziasztok!
Lakással sajnos nem rendelkező győri fiatal fiú keresi lány/hölgy partnerét. Akár csak egyoldalúan a hölgy örömére. Lehetsz fiatal, idősebb, vékony, duci, szőrös. Írj és megbeszéljük a részleteket.
Lakással sajnos nem rendelkező győri fiatal fiú keresi lány/hölgy partnerét. Akár csak egyoldalúan a hölgy örömére. Lehetsz fiatal, idősebb, vékony, duci, szőrös. Írj és megbeszéljük a részleteket.

Urat-urakat keresek autós kalandhoz vagy hellyel rendelkező társasághoz elviszem Bács- Csongrád megye határvonalához közeliek előnyben. Páromat lehet megdugni megszoptatni akár bekötött szemmel (és) vagy megkötözve 38 éves 78 kg 164 cm húsos molett nem toppmodell Gecit lenyeli anált nem szereti talán bizar perverz vágyakat megvalósítani szeretők vágyát is várom. Jelentkezőket levélben bemutatkozva elképzeléssel együtt várom (Mennyien, mit csinálnátok vele, hol, hogyan, mikor.) szaxizok@citromail.hu
Szia. Bp-i 24 éves srác vagyok. Olyan lány ismeretségét keresem akinek a lábacskáival eljátszadozhatnék.Ha izgat a dolog hogy milyen lehet és szereted ha kényeztetik a lábaid,akkor írj nekem. .Részedről teljesen szexmentes a dolog. Több infó e-mailben. Üdv.mindenkinek
e mail cím :jelszo11@gmail.com
e mail cím :jelszo11@gmail.com
Somogy megyéből keresek hölgyet! 26 173 85 15/5 ha gondolod írj nekem!
Sziasztok!
Érett, telt hölgy ismerősömet látogatnám rendszeresen Bp. 11.-ker.-ben.
Én 32 éves 182/92 kg. barna hajú, kék szemü, ápolt, intelligens srác vagyok.
írj privit, képet küldök...
Érett, telt hölgy ismerősömet látogatnám rendszeresen Bp. 11.-ker.-ben.
Én 32 éves 182/92 kg. barna hajú, kék szemü, ápolt, intelligens srác vagyok.
írj privit, képet küldök...

Sziasztok Bp-en keresek hölgyet vagy párt.Szívesen nézném őket,ha ahoz van kedvűk, vagy esetleg be is szálnék.Valós személy vagyok.

Mostanra nagyfaszú pasi aki mer is eljönni,kamusok nem érdekelnek.msn: ebony-13@hotmail.com
Sziasztok Bp-en keresek hölgyet vagy párt.Szívesen nézném őket,ha ahoz van kedvűk, vagy esetleg be is szálnék.Valós személy vagyok.