Somogy megyében 20 éves fiatal srác keres éret hölgyet minden jóra!!! roy1991@citromail.hu
Nyalásimádó hölgyet keresek , hosszú érzéki kényeztetésre! Írj mindent megbeszélünk! tigris77@postafiok.hu
Van itt olyan bp-i, vagy pesthez közeli érett, de csinos, és fiatalos Nő, aki szereti a fiatalabb fiúkat? Aki tudja mi az hogy MILF (vagy cougar, ahogy tetszik)

26éves kedves potens srác ismerkedne 30-40éves csinos hölggyel feleséggel.
Bp és környéke.
Igény esetére búvóhely van.
Fiatalos 40+os is szívesen látott
Puszi
Bp és környéke.
Igény esetére búvóhely van.
Fiatalos 40+os is szívesen látott

Puszi
nem unod ,még???
(Ez egy válasz X üzenetére (2011. 05. 12. csütörtök 06:13), amit ide kattintva olvashatsz)
2011. 05. 12. csütörtök 06:13
Törölt felhasználó (744087)

29 éves férfi vagyok.Erotikát,simogatást kedvelő kedves hölgyet,párt keresek ma Veszprém és környékéről.Lehetsz idősebb és telt is.e-mail: vboy8181@freemail.hu
29 éves férfi vagyok.Erotikát,simogatást kedvelő kedves hölgyet,párt keresek ma Veszprém és környékéről.Lehetsz idősebb és telt is.e-mail: vboy8181@freemail.hu
43 éves, dús keblű , fiatal srácot keres laza, szexkapcsolatra Baja és környékéról. Csak fényképes jelentkezéseket várok!
29 éves férfi vagyok.Erotikát,simogatást kedvelő kedves hölgyet keresek ma Veszprém és környékéről.Lehetsz idősebb és telt is.e-mail: vboy8181@freemail.hu
29 éves férfi vagyok.Erotikát,simogatást kedvelő kedves hölgyet keresek ma Veszprém és környékéről.Lehetsz idősebb és telt is.e-mail: vboy8181@freemail.hu
29 éves férfi vagyok.Erotikát,simogatást kedvelő kedves hölgyet keresek szerda vagy csütörtök éjszakára Veszprém és környékéről.Nagyon szeretek nyalni.Lehetsz idősebb és telt is.e-mail: vboy8181@freemail.hu
!!SZIASZTOK MASZTURBALNEK PARKBAN ES NINCS KEDVED KUKOLNI????185CM/75KG/17CM-S A FARKAM!!!LANYOK VAGY PAROK!!!!ma este valaholn a parkban!!!este 9utan hivj ha erdekel!!!!!! itt a szamom!!06703550069
Budapesti sexi vékonyalkatu hölgypartnerem keresem...részleteket megbeszéljük priviben..
Sziasztok! Érett sex centrikus hölgyet hölgyeket keresek közös élvezetekhez! keresek továbbá 50-65 év közötti hölgyeket vagy párokat akikhez aktívan társulhatnék! 06206240496
29 éves férfi vagyok.Erotikát,simogatást kedvelő kedves hölgyet keresek 11,12..-a éjszakára Veszprém és környékéről.Nagyon szeretek nyalni.Lehetsz idősebb és telt is.e-mail: vboy8181@freemail.hu
29 éves férfi vagyok.Erotikát,simogatást kedvelő kedves hölgyet keresek 11,12,13.-a éjszakára Veszprém és környékéről.Nagyon szeretek nyalni.Lehetsz idősebb és telt is.e-mail: vboy8181@freemail.hu
sziasztok Békés megyében szexet kedvelő hölgyeket keresek mindent megteszek nincs tabu.
Kihasználhatna már egy 30-40 es szexi nő!!!!
spriccet_neked@windowslive.com
spriccet_neked@windowslive.com
Sziasztok!
Lakással sajnos nem rendelkező győri fiatal fiú keresi lány/hölgy partnerét. Akár csak egyoldalúan a hölgy örömére. Lehetsz fiatal, idősebb, vékony, duci, szőrös. Írj és megbeszéljük a részleteket.
Lakással sajnos nem rendelkező győri fiatal fiú keresi lány/hölgy partnerét. Akár csak egyoldalúan a hölgy örömére. Lehetsz fiatal, idősebb, vékony, duci, szőrös. Írj és megbeszéljük a részleteket.
29 éves férfi vagyok.Erotikát,simogatást kedvelő kedves hölgyet keresek ma napközben Veszprém és környékéről.Nagyon szeretek nyalni.Lehetsz idősebb és telt is.e-mail: vboy8181@freemail.hu