23 éves sportos alkatú,valóban helyes, csak sajnálatosan szűz pasi keres olyan hölgyet, aki beavatná Szegeden, vagy környékén. Ha érdekel, ide írj: attila88@postafiok.hu
Sziasztok!Veszprém megyéböl ismerkednék egy tündéri érett növel! 06/30/823/1129
Nos akkor most is megpróbáljuk a lehetetlent....Ma estére keresünk ténylegesen nagy méretű férfit(minimum 21/5)feleségbaszáshoz.Ha nem ekkora a farkad,ugyis elzavarunk,tehát próbálkozni felesleges! msn: ebony-13@hotmail.com A ma este nem hétfő délutánt jelent!A cim pedig azért van,mert nem nézünk ide vissza 5 percenként,vagyis ott keress!
20+ vagyok.... sőt már 40+

össze lehetne hozni valamit
29 éves férfi vagyok.Erotikát,simogatást kedvelő kedves hölgyet,párt keresek szombat,vasárnap estére Veszprém és környékéről.Lehetsz idősebb és telt is.e-mail: vboy8181@freemail.hu
Sziasztok! 26 éves nyíregyi srác ismerkedne érettebb hölgyekkel.Belső üzenetet várok.
Vasárnap estére egy kedves 40-50-es vagány Hölgy? Budapest, lakásom van, középkorú, magas, ápolt, borotvált pasi
erosyum@gmail.com

erosyum@gmail.com

50-es hőlgy állandó kandurja lennék! tomy69@citromail.hu
Ma estére keresünk ténylegesen nagy méretű férfit(minimum 21/5)feleségbaszáshoz.Ha nem ekkora a farkad,ugyis elzavarunk,tehát próbálkozni felesleges! msn: ebony-13@hotmail.com
Sziasztok!
Ma estére egy kedves vagány Hölgy? Budapest, lakásom van, középkorú, magas, ápolt, borotvált pasi
erosyum@gmail.com
Ma estére egy kedves vagány Hölgy? Budapest, lakásom van, középkorú, magas, ápolt, borotvált pasi

erosyum@gmail.com
Sziasztok! Én nem vagyok semmi jónak az elrontója! Aki komolyan gondolja az hívjon ! 06 20 6240496 Bp.IX. Ferenc körút!!
Budapesten, férjes asszonyok szeretője lennék! Gabalyodjunk össze pár órácskára:P 180cm 98kg kisportolt srác vagyok, igazi rossz fiú :P
jöjjenek hölgyek élvezni:P nálam nincs tabu!
privátba várok levelet!! puszi kisasszonyok!
jöjjenek hölgyek élvezni:P nálam nincs tabu!
privátba várok levelet!! puszi kisasszonyok!
32éves pasi vagyok,hölgyeket vagy párokat keresek diszkrét kapcsolatra!!!!!!!!!!!
Csongrád megyei lányt keresek 30 évesig én 27 éves aktiv srác vagyok.választ belső levélben,a többit megbeszéljük!
29 éves férfi vagyok.Erotikát,simogatást kedvelő kedves hölgyet,párt keresek kedd estére Veszprém és környékéről.Lehetsz idősebb és telt is.e-mail: vboy8181@freemail.hu
Szegedi ,érett hölgyet keresek,alkalmi együttlétre.Ha egy kis kikapcsolódásra vágysz,írj.
csongrád megyei lány vagy pár nem 1 alkalomra?
43 éves, dús keblű , fiatal srácot keres laza, szexkapcsolatra Baja és környékéról. Csak fényképes jelentkezéseket várok!
Kedves hölgyet nyalnék ma,viszonzás nélkül.
Budapest.
email: jordick33@gmail.com
Budapest.
email: jordick33@gmail.com