Sziasztok!
Olyan érzelmileg stabil kapcsolatban élő párt keresek, ahol a Hölgy szeretne egy egyalkalmas kalandot, akár a férje-párja szeme láttára, de akár a tudta nélkül is, illetve akár arról is lehet szó, hogy a Hölgy párja "rendelkezésre bocsájtja" csinos feleségét egy megbocsájtható kis kalandra! Én Szabolcs megyei, 26 éves, jóképűnek mondott, 179 cm magas, 78 kg-os, igazán sportos alkatú, barna hajú és kék szemű, magára és a környezetére rendkívül igényes srác vagyok, bi hajlam és perverz gondolatok nélkül. Párkapcsolatban élek, ezért a diszkréció természetesen elvárt és maximálisan biztosított! Nagyon vonz a gondolat, hogy életem első és talán egyetlen kalandját megélhetem! Várom a jelentkezéseteket arcképes (nem kell intim, nem az a fontos elsőre) levéllel a következő email címre: frvadme82@indamail.hu
Sziasztok!
Olyan érzelmileg stabil kapcsolatban élő párt keresek, ahol a Hölgy szeretne egy egyalkalmas kalandot, akár a férje-párja szeme láttára, de akár a tudta nélkül is, illetve akár arról is lehet szó, hogy a Hölgy párja "rendelkezésre bocsájtja" csinos feleségét egy megbocsájtható kis kalandra! Én Szabolcs megyei, 26 éves, jóképűnek mondott, 179 cm magas, 78 kg-os, igazán sportos alkatú, barna hajú és kék szemű, magára és a környezetére rendkívül igényes srác vagyok, bi hajlam és perverz gondolatok nélkül. Párkapcsolatban élek, ezért a diszkréció természetesen elvárt és maximálisan biztosított! Nagyon vonz a gondolat, hogy életem első és talán egyetlen kalandját megélhetem! Várom a jelentkezéseteket arcképes (nem kell intim, nem az a fontos elsőre) levéllel a következő email címre: frvadme82@indamail.hu
Sziasztok!

Képek az adatlapomon :P
Borsod megyében déli csücskében élek 22 éves vagyok és imádom az idősebb korosztályt :P:P jóképű sportos testalkat 187cm magas vagyok és 88kg noxvilll@hotmail.com email címre írjatok :P Akár 45 éves korosztály is mivel volt már benne részem :P .
pusz
pusz
Régóta imádom a tőlem idősebb nőies nőket is csak bátran
....34 éves vok

21éves fiatal, aranyos arcú fiúként keresem idősebb női partneremet, akár tartósabb időre is. Ha lenne kedved ismerkedni egy nyalásfanatikussal, írj belső üzit :P
szia!! én benne lennék itt az email cimem: roy1991@citromail.hu
amugy fiatal 20 éves sportos külsejü fiu vagyok (Ez egy válasz cirmike43 üzenetére (2011. 10. 11. kedd 21:12), amit ide kattintva olvashatsz)
amugy fiatal 20 éves sportos külsejü fiu vagyok (Ez egy válasz cirmike43 üzenetére (2011. 10. 11. kedd 21:12), amit ide kattintva olvashatsz)
38/186/86, Budapesti, férfias nagyfarkú férfi vagyok...
Házaspárhoz is szivesen csatlakozom.
Keress Bátran ...
Házaspárhoz is szivesen csatlakozom.
Keress Bátran ...

lányok?

22éves debreceni srác vagyok keresek hoszútávra női szexpartnert 18-55évig.Hely kell.Írjon bármilyen nő akit érdekel hajdú-bihari.Párok NE!borsos89@freemail.hu
Elírtam az e-mail címem. Pontosan jpierre@freemail.hu
Budapesten és Fejér megyében kényeztetnék érett hölgyeket!
Én 34 éves diplomás férfi vagyok 16/4 mérettel. 185 cm magas és 100 kg.
Autó van, ha kell búvóhely is.
E-mail címem: kokobgbg@freemail.hu
Én 34 éves diplomás férfi vagyok 16/4 mérettel. 185 cm magas és 100 kg.
Autó van, ha kell búvóhely is.
E-mail címem: kokobgbg@freemail.hu
Szia Kedves Cirmiker43!
Én egy fiatal 22 éves srác vagyok, és bolondulok az érett hölgyekért. A testalakatom sportos barna hajam és szemem van, a magasságom 171 cm és ehhez 73 kg párosul. Szeretem hosszan kényeztetni a partnerem, és mindenben a kedvében járni. Ha érdekel a dolog akkor kérlek írj a jeanpierre@freemail.hu címre! (Ez egy válasz cirmike43 üzenetére (2011. 10. 11. kedd 21:12), amit ide kattintva olvashatsz)
Én egy fiatal 22 éves srác vagyok, és bolondulok az érett hölgyekért. A testalakatom sportos barna hajam és szemem van, a magasságom 171 cm és ehhez 73 kg párosul. Szeretem hosszan kényeztetni a partnerem, és mindenben a kedvében járni. Ha érdekel a dolog akkor kérlek írj a jeanpierre@freemail.hu címre! (Ez egy válasz cirmike43 üzenetére (2011. 10. 11. kedd 21:12), amit ide kattintva olvashatsz)
Fiatal budapesti fiúként keresek nőket vagy párokat
43 éves dús keblű fiatal fiút keresek alkalmi szexkapcsolatra.
Én benne lennék.
Hol laksz?
(Ez egy válasz horvathgeri üzenetére (2011. 10. 04. kedd 15:09), amit ide kattintva olvashatsz)
2011. 10. 04. kedd 15:09

Hölgyek jelentkezését várom!
Fiatal 22 éves fiú vagyok, szívesen eltöltenék önnel egy kellemes délutánt illetve éjszakát, vagy akár egy egész napot(hetet).
Odaadó, figyelmes pasi vagyok. Igérem nem fog bennem csalódni, tőlem mindent megkap amit szeretne.
üdvözlettel: Gergő
Email cím: horvathgeri@gmail.hu
(Fénykép emailben vagy webkamera)
Fiatal 22 éves fiú vagyok, szívesen eltöltenék önnel egy kellemes délutánt illetve éjszakát, vagy akár egy egész napot(hetet).
Odaadó, figyelmes pasi vagyok. Igérem nem fog bennem csalódni, tőlem mindent megkap amit szeretne.
üdvözlettel: Gergő
Email cím: horvathgeri@gmail.hu
(Fénykép emailben vagy webkamera)
182/84/35 pasi vagyok, aki keresi partnerét egy kedves, erotikát kedvelő hölgy személyében általában napközbeni szabadidővel. Szívesen masszírozlak, franciásan kényeztetlek.
Elérhetőségem mail: galippo@citromail.hu
Tamás
Tamás
182/84/35 pasi vagyok, aki keresi partnerét egy kedves, erotikát kedvelő hölgy személyében általában napközbeni szabadidővel. Szívesen masszírozlak, franciásan kényeztetlek.
Tamás
Tamás
már megint a homó barátodnak kerítesz???
(Ez egy válasz X üzenetére (2011. 10. 09. vasárnap 22:36), amit ide kattintva olvashatsz)
2011. 10. 09. vasárnap 22:36
Törölt felhasználó (746311)

28 éves csinos ápolt pestmegyei hölgy várja szűz,vagy tapasztalatlan kedves vékony fiú levelét,képpel,telszámmal
Csak ha van hétköznap esti szabadidőd,és ha tudsz utazni kérlek akkor írj ide:monicica2010@citromail.hu
Csak ha van hétköznap esti szabadidőd,és ha tudsz utazni kérlek akkor írj ide:monicica2010@citromail.hu
28 éves csinos ápolt pestmegyei hölgy várja szűz,vagy tapasztalatlan kedves vékony fiú levelét,képpel,telszámmal
bocsesz ezt nem ide akartam irni.
(Ez egy válasz X üzenetére (2011. 10. 09. vasárnap 20:00), amit ide kattintva olvashatsz)
2011. 10. 09. vasárnap 20:00

Törölt felhasználó (822084)

Sziasztok!
Péntek, szombat, vasárnap nyíregyházán leszek, és szeretnék kicsit bulizni...
Szóval ha valaki/valakik a környéken lesznek, szivesen taliznék. akár több pasival egyszerre.
még sose csináltam ilyet, hogy ismeretlenekkel elmenni... de izgató.
skypeon megbeszélhetjük a dolgokat. címem evelin.t.

Péntek, szombat, vasárnap nyíregyházán leszek, és szeretnék kicsit bulizni...