Fiatal budapesti fiúként keresek nőket vagy párokat
22 éves srác szivesen ismerkedne idősebb hölgyekkel. E-mail/MSN: footloverguy@hotmail.com
Sziasztok..hölgyet keresnék Fejér m-böl illetve a környékéröl..én 187-97-36éves pasi vagyok..lehetsz telt is..nagyfonok75@freemail.hu
szia csinos kis háziaszony urak hivását várom egy kellemes órára en minden joban benne vagyok HÉTVÉGÉN IS VÁRLAK 9-21IG MINDEN NAP TŐBB FOTO ES TELL SZ ITT SZANDRABABI.WEBOLDALA.NET LÉGY GÁLÁNS
Helló!!Szívesen megismernék egy érett Szegedi hölgyet,bevállalós vagyok...
30 éves férfi vagyok.Éjszakára hölgy veszprém és környékéről? e-mail: vboy8181@freemail.hu
195/76/22 fiú 40 körüli,vagy feletti hölgyeket keres Győr és környékéről!
túlsúly vagy ilyesmi nem számít,csak nyugodtan írjatok!

<<Privát üzenet küldése >>
<<<Adatlap>>>
túlsúly vagy ilyesmi nem számít,csak nyugodtan írjatok!

<<Privát üzenet küldése >>
<<<Adatlap>>>
Budapesti 24 éves jóképű srác vagyok szívesen csatlakoznék párokhoz a hölgy örömére vagy magányos hölgyhöz! Sok mindenre kapható vagyok! Nagyon szeretem a női lábfejeket kényeztetni! Csak olyanok írjanak akik komolyan is gondolják! Kérésre küldök képet!
Sziasztok holnap este(10.31)pár vagy lány?Bp.-i ff vagyok
22 éves Pest megyei lábimádó srác idősebb hölgyet keres. MSN: footloverguy@hotmail.com
Sziasztok!
Budapestről keresek egy hölgyet, aki rendbetenné felborult hormonháztartásomat. Én 29/178/80 pasi vagyok. Belső üzenetet várok, vagy írj az artemis1@indamail.hu email címre. Üdv
Budapestről keresek egy hölgyet, aki rendbetenné felborult hormonháztartásomat. Én 29/178/80 pasi vagyok. Belső üzenetet várok, vagy írj az artemis1@indamail.hu email címre. Üdv
23 éves, hetero, veszprémi srác alkalmi vagy rendszeres szexpartnert keres!
Párokhoz is szívesen csatlakozok, de csak a Hölgy örömére!

Sziasztok!
Független 31 éves átlagos srácként keresek nőt vagy párt, Budapesten vagy Pest megyében hosszútávra.
Független 31 éves átlagos srácként keresek nőt vagy párt, Budapesten vagy Pest megyében hosszútávra.
Én egy 190cm 105kg 30 éves jóképű izmos pasi vagyok.
Hölgyek és párok jelentkezését várom,akik szeretnék izgalmassá tenni a szexuális életüket.
Írj nyugodtan nem bánod meg hidd el!
Üdv
Tamas
Hölgyek és párok jelentkezését várom,akik szeretnék izgalmassá tenni a szexuális életüket.
Írj nyugodtan nem bánod meg hidd el!
Üdv
Tamas
Sziasztok!
Sziasztok!Veszprém megye Tapolca Badacsony környékén negyvenes hölgy partnerem keresem.
Normális átlagos fiu vagyok .
Normális átlagos fiu vagyok .
30 éves férfi vagyok.Ma éjszakára hölgy veszprém és környékéről? e-mail: vboy8181@freemail.hu