47 éves szexmániás, borotvált, 180cm magas, szingli, szolizott pasi keresi szintén szexmániás nőt akár 56 évest is. A szex kultúrámban nem fogsz csalódni. Még az éjszaka sem probléma, email: via.estates.co@gmail.com
Üdv!
Érettebb hölgyek, nők akiket érdekel egy hamar elmenő, de annál több kört vállaló 23 éves fiatal srác?
Érettebb hölgyek, nők akiket érdekel egy hamar elmenő, de annál több kört vállaló 23 éves fiatal srác?

Sziasztok.30 éves férfi vagyok.Péntek,szombat éjszakára keresek hölgyet,párt veszprém és környékéröl.E-mail:vboy8181@freemail.hu
28 éves Veszprém környéki pasi vagyok,szívesen ismerkednék nálam idősebb hölgyekkel.
Tartós vagy alkalmi kapcsolat reményében.
Ha elhanyagolt anyuka,háziasszony vagy magányos hölgy vagy,keress és ismerjük meg egymást!
Tartós vagy alkalmi kapcsolat reményében.
Ha elhanyagolt anyuka,háziasszony vagy magányos hölgy vagy,keress és ismerjük meg egymást!
Üdvözletem a hölgyeknek, ill pároknak.
Egy 22 éves vecsési srác vagyok, kocsival rendelkezek.
Rajongok az idősebb nőkért ill párokért, de a fiatalokkal sem volt eddig semmi baj smile
Imádom a megereszkedett melleket, fenekeket, a narancsbőrt, a ráncokat. Nem értem én sem az okát de odáig vagyok érte smile
Sok perverz dolog is izgatna, bár ebben elég kezdő volnék.
Korhatár nélkül keresek, eddigi legidősebb partnerem 52 éves volt, de szeretném még ezt fokozni.
Nagyon sok dolgot kipróbálnék. Minden érdeklődő levelét szeretettel várom smile
Egy 22 éves vecsési srác vagyok, kocsival rendelkezek.
Rajongok az idősebb nőkért ill párokért, de a fiatalokkal sem volt eddig semmi baj smile
Imádom a megereszkedett melleket, fenekeket, a narancsbőrt, a ráncokat. Nem értem én sem az okát de odáig vagyok érte smile
Sok perverz dolog is izgatna, bár ebben elég kezdő volnék.
Korhatár nélkül keresek, eddigi legidősebb partnerem 52 éves volt, de szeretném még ezt fokozni.
Nagyon sok dolgot kipróbálnék. Minden érdeklődő levelét szeretettel várom smile
40-50 év körüli telt alkatú hölggyel ismerkednék, ha feljössz hozzám ( Bp. 11ker.), simogatásra, orális kényeztetésre számíthatsz.. Ápolt, intelligens srác vagyok,
ápoltság, diszkréció fontos, tőlem is errre számíthatsz.
Üdv.
ápoltság, diszkréció fontos, tőlem is errre számíthatsz.
Üdv.
érdekelne a dolog priviben ird meg merre laksz
(Ez egy válasz cirmike43 üzenetére (2011. 09. 07. szerda 21:55), amit ide kattintva olvashatsz)
Sziasztok.30 éves férfi vagyok.Ma éjszakára keresek hölgyet veszprém és környékéröl.E-mail:vboy8181@freemail.hu
Én egy 180cm, 85kg, 47 éves, jóképű, BP. XIII. pasi vagyok.
Hölgyek vagy idősebb hölgyek jelentkezését várom, akik szeretnék izgalmassá tenni a szexuális életüket. Éjszaka sem probléma. Szerepelek a társkeresőben. via.estates.co@gmail.com
Hölgyek vagy idősebb hölgyek jelentkezését várom, akik szeretnék izgalmassá tenni a szexuális életüket. Éjszaka sem probléma. Szerepelek a társkeresőben. via.estates.co@gmail.com
Fiatal budapesti fiúként keresek nőket vagy párokat
22 éves srác szivesen ismerkedne idősebb hölgyekkel. E-mail/MSN: footloverguy@hotmail.com
Sziasztok..hölgyet keresnék Fejér m-böl illetve a környékéröl..én 187-97-36éves pasi vagyok..lehetsz telt is..nagyfonok75@freemail.hu
szia csinos kis háziaszony urak hivását várom egy kellemes órára en minden joban benne vagyok HÉTVÉGÉN IS VÁRLAK 9-21IG MINDEN NAP TŐBB FOTO ES TELL SZ ITT SZANDRABABI.WEBOLDALA.NET LÉGY GÁLÁNS
Helló!!Szívesen megismernék egy érett Szegedi hölgyet,bevállalós vagyok...
30 éves férfi vagyok.Éjszakára hölgy veszprém és környékéről? e-mail: vboy8181@freemail.hu
195/76/22 fiú 40 körüli,vagy feletti hölgyeket keres Győr és környékéről!
túlsúly vagy ilyesmi nem számít,csak nyugodtan írjatok!

<<Privát üzenet küldése >>
<<<Adatlap>>>
túlsúly vagy ilyesmi nem számít,csak nyugodtan írjatok!

<<Privát üzenet küldése >>
<<<Adatlap>>>
Budapesti 24 éves jóképű srác vagyok szívesen csatlakoznék párokhoz a hölgy örömére vagy magányos hölgyhöz! Sok mindenre kapható vagyok! Nagyon szeretem a női lábfejeket kényeztetni! Csak olyanok írjanak akik komolyan is gondolják! Kérésre küldök képet!
Sziasztok holnap este(10.31)pár vagy lány?Bp.-i ff vagyok