Egy kaland ma este? 49 éves magas, kulturált, borotvált férfi Budapesten. Lakásom van. Hölgypartnert keresek
Mellmasszázs, vaginamasszázs és egy jó kis hancúr? Itt megnézhetsz: Rólam itt...
erosyum@gmail.com

erosyum@gmail.com
Fiatal budapesti fiúként keresek nőket vagy párokat
Sziasztok!Maszi és puncimániás hetero sráccal megismerkednék,olyannal akit nagyon izgatnak az amatőr szexfilmek,borotvált puncik és nagyon szeret masztizni.Én fiatal pestmegyei hellyel rendelkező srác vagyok!Írj még ma!
Sziasztok!Nyíregyházi, 35 éves ápolt független férfi vagyok aki kényeztetne alkalmantként belevaló hölgyet! Búvóhely van, akár egy teljes éjszakára is! gaborcsontos@citromail.hu (komolyan gondolom)
Sziasztok! Én szívesen csatlakoznék hozzátok, ha még aktuális a dolog kérlek írjatok a jpierre@freemail.hu-ra, vagy vegyetek fel msn-re ugyanott!
(Ez egy válasz DoriMiki üzenetére (2011. 11. 25. péntek 00:14), amit ide kattintva olvashatsz)
2011. 11. 25. péntek 00:14

Sziasztok, bi hölgytagú párként keresnénk egy srácot hétvégén aki csatlakozna hozzánk a hölgytag kényeztetésére..és persze viszonzást is kapna
Srácok bátran jelentkezzetek!

Sziasztok, bi hölgytagú párként keresnénk egy srácot hétvégén aki csatlakozna hozzánk a hölgytag kényeztetésére..és persze viszonzást is kapna
Srácok bátran jelentkezzetek!

Bp. Férfi vagyok, idősebb, teltebb hölggyel ismerkednék. (Pécel, Gödöllő környéke)
Sziasztok!
Magas jóképű, türelmes 22 éves srác vagyok. Rendkívül vonzanak az érettebb hölgyek. Szívesen lennék partnered egy kis huncutkodásban, sok mindenre nyitott vagyok, a 40- 50 év közötti korosztályból keresek hölgyeket. Várom üzeneted itt vagy az i90@freemail.hu címen
Magas jóképű, türelmes 22 éves srác vagyok. Rendkívül vonzanak az érettebb hölgyek. Szívesen lennék partnered egy kis huncutkodásban, sok mindenre nyitott vagyok, a 40- 50 év közötti korosztályból keresek hölgyeket. Várom üzeneted itt vagy az i90@freemail.hu címen

Sziasztok!
Én egy 22 éves egyetemista srác vagyok és bolondulok és érett hölgyekért! Ha egy kis törődésre, vagy kényeztetésre vágysz, kérlek írj mert majd' megveszek, hogy egy tőlem idősebb hölgy kívánságait teljesíthessem. Nyugodtan írhatsz belső üzenetet, vagy a jpierre@freemail.hu-ra e-mailt, vagy akár fel is vehetsz msn-re az előbbi címen.
Én egy 22 éves egyetemista srác vagyok és bolondulok és érett hölgyekért! Ha egy kis törődésre, vagy kényeztetésre vágysz, kérlek írj mert majd' megveszek, hogy egy tőlem idősebb hölgy kívánságait teljesíthessem. Nyugodtan írhatsz belső üzenetet, vagy a jpierre@freemail.hu-ra e-mailt, vagy akár fel is vehetsz msn-re az előbbi címen.
Veszprém-Tapolca-Keszthely-Nagykanizsa útvonal környékén van hölgy/lány, aki lenne a szülinapi ajándékom?

47 éves szexmániás, borotvált, 180cm magas, szingli, szolizott pasi keresi szintén szexmániás nőt akár 56 évest is. A szex kultúrámban nem fogsz csalódni. Még az éjszaka sem probléma, email: via.estates.co@gmail.com
23 éves fiúként keresek egy jó megjelenésű hölgyet 40 éves korig bezárólag. Találkozhatunk helyet tudok....
Előny : magabiztosság, és ha kedveled a fiatalabbakat
Ha magadra ismertél légyszi írj privátot vagy vegyél fel msn re : professional23@hotmail.hu
Ha magadra ismertél légyszi írj privátot vagy vegyél fel msn re : professional23@hotmail.hu
23 éves fiúként keresek egy jó megjelenésű hölgyet 40 éves korig bezárólag. Találkozhatunk helyet tudok....
47 éves szexmániás, borotvált, 180cm magas, szingli, szolizott pasi keresi szintén szexmániás nőt akár 56 évest is. A szex kultúrámban nem fogsz csalódni. Még az éjszaka sem probléma, email: via.estates.co@gmail.com
Üdv!
Érettebb hölgyek, nők akiket érdekel egy hamar elmenő, de annál több kört vállaló 23 éves fiatal srác?
Érettebb hölgyek, nők akiket érdekel egy hamar elmenő, de annál több kört vállaló 23 éves fiatal srác?

Sziasztok.30 éves férfi vagyok.Péntek,szombat éjszakára keresek hölgyet,párt veszprém és környékéröl.E-mail:vboy8181@freemail.hu
28 éves Veszprém környéki pasi vagyok,szívesen ismerkednék nálam idősebb hölgyekkel.
Tartós vagy alkalmi kapcsolat reményében.
Ha elhanyagolt anyuka,háziasszony vagy magányos hölgy vagy,keress és ismerjük meg egymást!
Tartós vagy alkalmi kapcsolat reményében.
Ha elhanyagolt anyuka,háziasszony vagy magányos hölgy vagy,keress és ismerjük meg egymást!
Üdvözletem a hölgyeknek, ill pároknak.
Egy 22 éves vecsési srác vagyok, kocsival rendelkezek.
Rajongok az idősebb nőkért ill párokért, de a fiatalokkal sem volt eddig semmi baj smile
Imádom a megereszkedett melleket, fenekeket, a narancsbőrt, a ráncokat. Nem értem én sem az okát de odáig vagyok érte smile
Sok perverz dolog is izgatna, bár ebben elég kezdő volnék.
Korhatár nélkül keresek, eddigi legidősebb partnerem 52 éves volt, de szeretném még ezt fokozni.
Nagyon sok dolgot kipróbálnék. Minden érdeklődő levelét szeretettel várom smile
Egy 22 éves vecsési srác vagyok, kocsival rendelkezek.
Rajongok az idősebb nőkért ill párokért, de a fiatalokkal sem volt eddig semmi baj smile
Imádom a megereszkedett melleket, fenekeket, a narancsbőrt, a ráncokat. Nem értem én sem az okát de odáig vagyok érte smile
Sok perverz dolog is izgatna, bár ebben elég kezdő volnék.
Korhatár nélkül keresek, eddigi legidősebb partnerem 52 éves volt, de szeretném még ezt fokozni.
Nagyon sok dolgot kipróbálnék. Minden érdeklődő levelét szeretettel várom smile