Hölgyeket és párokat keresek közös örömszerzés céljából!

JNSZ megyében keresek ma estére hölgy partnert, helyem van!
mail: galippo@citromail.hu
Tamás
mail: galippo@citromail.hu
Tamás
Egy kaland ma vagy holnap estére? 47 éves,180cm magas, kulturált, borotvált férfi Budapesten. ( via.estates.co@gmail.com )
Sziasztok.30 éves férfi vagyok.Péntek vagy szombat éjszakára keresek hölgyet,párt veszprém és környékéröl.E-mail:vboy8181@freemail.hu
Fiatal budapesti fiúként keresek nőket vagy párokat
19 éves budapesti fiu keres anyagiaktol mentes (kor,kinézet,testsúly nem számítanak) pesti hölgyet akár hosszu távu örömszerzés céljábol.
Sziasztok.30 éves férfi vagyok.Péntek vagy szombat éjszakára keresek nyaláscentrikus hölgyet,párt veszprém és környékéröl.E-mail:vboy8181@freemail.hu
Fazonos vagy természetes - szőrös puncis hölggyel szeretnék ismerkedni hosszú távra, tartalmas, laza kapcsolatra. Egy jóképű, ápolt, igényes és értelmes, fiatal, potens pasi vagyok.
Szerdán (11.30) este idősebb hölgyet kényeztetnék masszászsal, orális játékokkal.
Elérhetőségem galippo@citromail.hu
Tamás
Elérhetőségem galippo@citromail.hu
Tamás
Kedves hölgyet nyalnék,holnap.
Bp.
email: jordick33@gmail.com
Bp.
email: jordick33@gmail.com
Sziasztok! Továbbra is keresnék alkalmi hölgypartnert vagy beszálnék párokhoz a hölgy örömére Nyíregyházán és környékén! Én egy 34 éves független, nagy potenciával bíró férfi vagyok és nem kamus! csontosg77@gmail.com
Szeghalom környékén ma valaki???HÖLGYEK???PÁROK???
Egy kaland ma este? 49 éves magas, kulturált, borotvált férfi Budapesten. Lakásom van. Hölgypartnert keresek
Mellmasszázs, vaginamasszázs és egy jó kis hancúr? Itt megnézhetsz: Rólam itt...
erosyum@gmail.com

erosyum@gmail.com
Sziasztok!Maszi és puncimániás hetero sráccal megismerkednék,olyannal akit nagyon izgatnak az amatőr szexfilmek,borotvált puncik és nagyon szeret masztizni.Én fiatal pestmegyei hellyel rendelkező srác vagyok!Írj még ma!
Sziasztok!Nyíregyházi, 35 éves ápolt független férfi vagyok aki kényeztetne alkalmantként belevaló hölgyet! Búvóhely van, akár egy teljes éjszakára is! gaborcsontos@citromail.hu (komolyan gondolom)
Sziasztok! Én szívesen csatlakoznék hozzátok, ha még aktuális a dolog kérlek írjatok a jpierre@freemail.hu-ra, vagy vegyetek fel msn-re ugyanott!
(Ez egy válasz DoriMiki üzenetére (2011. 11. 25. péntek 00:14), amit ide kattintva olvashatsz)
2011. 11. 25. péntek 00:14

Sziasztok, bi hölgytagú párként keresnénk egy srácot hétvégén aki csatlakozna hozzánk a hölgytag kényeztetésére..és persze viszonzást is kapna
Srácok bátran jelentkezzetek!

Sziasztok, bi hölgytagú párként keresnénk egy srácot hétvégén aki csatlakozna hozzánk a hölgytag kényeztetésére..és persze viszonzást is kapna
Srácok bátran jelentkezzetek!