20 éves, ápolt, intelligens, diszkrét,figyelmes, kissé félénk Nyíregyházi fiú vagyok, 173cm magas, 62 kg, vékony testalkatú, átlagos intim mérettel rendelkezem, nem feltétlenül sex céljából keresem idősebb női partnerem,de akármi kialakulhat, kor és testalkat nem számít, ha találkoznánk hellyel rendelkezz, lehetőleg csak Nyíregyházán, amit elvárok tőled az diszkréció,ápoltság, ha felkeltettem az érdeklődésed írj belső levelet! ígérem válaszolok.
Sziasztok.30 éves férfi vagyok.Ma éjszakára keresek nyalás imádó hölgyet,párt veszprém és környékéröl.E-mail:vboy8181@freemail.hu
26 éves kedves csinos lány megismerkedne tapasztalatlan fiatal pestmegyei fiúval,légyszi írj címemre képekkel,elérhetőséggel,de levelezgetők kíméljenek...címem:arzilvi@freemail.hu
Egy magányos pasi vagyok, 22 éves és nagyon szeretnék webcamsexelni igérem nem bánod meg nekem is van camom gyerűnk beválalos csajok mutasátok meg nekem mit tudtok:P msn: huncut_fiu18@hotmail.com
nap 24 órájában fent vagyok csak csajok
nap 24 órájában fent vagyok csak csajok

20 éves, ápolt, intelligens, diszkrét,figyelmes, kissé félénk Nyíregyházi fiú vagyok, 173cm magas, 62 kg, vékony testalkatú, átlagos intim mérettel rendelkezem, nem feltétlenül sex céljából keresem idősebb női partnerem,de akármi kialakulhat, kor és testalkat nem számít, ha találkoznánk hellyel rendelkezz, lehetőleg csak Nyíregyházán, amit elvárok tőled az diszkréció,ápoltság, ha felkeltettem az érdeklődésed írj belső levelet! ígérem válaszolok.
Sziasztok!
Nagykanizsán keresek ma estére partnert! Sportoló 25/75/17 éves nagyon potens hetero srác vagyok.
bariton87@freemail.hu
Nagykanizsán keresek ma estére partnert! Sportoló 25/75/17 éves nagyon potens hetero srác vagyok.
bariton87@freemail.hu
Magas (200cm),átlagos testalkatú(85kg) 23éves srác keresi idősebb hölgy partnerét,baráti-testi kapcsolat céljából!
Idősebb hölgyeket keresek,csak 35+ felettiek érdekelnek! akár 70éves korig! Testsúly,külsőségek nem számítanak!
Idősebb hölgyeket keresek,csak 35+ felettiek érdekelnek! akár 70éves korig! Testsúly,külsőségek nem számítanak!
Megismerkednék olyan fiatal sráccal aki nehezen ismerkedik csajokkal,kicsit gátlásos,de nincs haverja,barátja.Írj ha szívesen csajoznál együtt egy pestmegyei fiatal sráccal...(budapest,és környéke)Légyszi telszámmal írj!Csaó!
Ápolt, 20 éves, 175cm magas 62kg súlyú , átlagos intim mérettel rendelkező, Nyíregyházi fiú vagyok. lányt vagy idősebb hölgyet keresek alkalmi kapcsolatra Nyíregyházán, hellyel nem rendelkezem, diszkréció, ápoltság alap. testalkat és kor nem számít.
Sziasztok.30 éves férfi vagyok.Ma éjszakára keresek nyalás imádó hölgyet,párt veszprém és környékéröl.E-mail:vboy8181@freemail.hu
Magas (200cm),átlagos testalkatú(85kg) 23éves srác keresi idősebb hölgy partnerét,baráti-testi kapcsolat céljából!
Sziasztok!Berettyóujfalu vagy környékén keresek egy belevaló csajt,hölgyet vagy párt aki(k)benne lennének egy kis "rosszalkodásba"ma este!!!Dobj egy üzit ha egy belevaló csaj,pár vagy!!!!
Halihó
Érett nőre,nőkre vágyom
HA érdekel egy nyalni imádó,tökéletes technikával, kemény farkú srác akkor ne habozz megkeresni!
Kor nem számit csak légy ápolt
Tőlem megkapsz mindent amire vágysz a sexben!!
fradikaa10@freemail.hu
csók nektek

Érett nőre,nőkre vágyom

HA érdekel egy nyalni imádó,tökéletes technikával, kemény farkú srác akkor ne habozz megkeresni!
Kor nem számit csak légy ápolt

fradikaa10@freemail.hu
csók nektek
Ápolt, 20 éves, 175cm magas 62kg súlyú , átlagos intim mérettel rendelkező, Nyíregyházi fiú vagyok. lányt vagy idősebb hölgyet keresek alkalmi kapcsolatra Nyíregyházán, hellyel nem rendelkezem, diszkréció, ápoltság alap. test alakat és kor nem számít.

Törölt felhasználó (830985)

Itt jött már össze valakinek valami? Nem túl aktívak a hölgyek

Mi ismerkedtünk és találkoztunk is innen már
(Ez egy válasz X üzenetére (2012. 01. 18. szerda 16:42), amit ide kattintva olvashatsz)
2012. 01. 18. szerda 16:42
Törölt felhasználó (830985)

Fiatal pasit nem akar Pár/Hölgy?
BP és környéke - utazás megoldható... 25/180/70. Találkozó csak szimpátia esetén!
Csak olyan reagáljon, aki nem kamus, tehát fel tud jönni msn-re vagy ehhez hasonló chatre, ahol megmutatom magam kamerán, majd viszont, aztán benne van a telefonszámcserében! SexCam és egyéb marhaságok NEM !!!!!! köszönöm
msn: trohge @ hotmail.com (szünetek nélkül)

BP és környéke - utazás megoldható... 25/180/70. Találkozó csak szimpátia esetén!
Csak olyan reagáljon, aki nem kamus, tehát fel tud jönni msn-re vagy ehhez hasonló chatre, ahol megmutatom magam kamerán, majd viszont, aztán benne van a telefonszámcserében! SexCam és egyéb marhaságok NEM !!!!!! köszönöm
msn: trohge @ hotmail.com (szünetek nélkül)