sziasztok!én egy 23 éves helyes,magára és környezetére igényes,eredetileg egri srác vagyok de 1 éve mezőkövesden lakom egy albérletben és ott is dolgozok!!!szeretnék alkalmi,titkos vagy akár tartós,komoly kapcsolatot keresni 20-45 éves korig!!akit érdekel az írjon légyszives!!!!
20 éves, ápolt, intelligens, diszkrét,figyelmes, kissé félénk Nyíregyházi fiú vagyok, 173cm magas, 62 kg, vékony testalkatú, átlagos intim mérettel rendelkezem, nem feltétlenül sex céljából keresem idősebb női partnerem,de akármi kialakulhat, kor és testalkat nem számít, ha találkoznánk hellyel rendelkezz, lehetőleg csak Nyíregyházán, amit elvárok tőled az diszkréció,ápoltság, ha felkeltettem az érdeklődésed írj belső levelet! ígérem válaszolok.
sziasztok miskolci 21 éves pasi vagyok és keresem a sexpartnerem! a ház az adott ! már csak egy társ kell hozzá akivel élvezhetjűk egymást:P várom a leveleiteket lányok
Sportos 30 éves srác szeretőt keres ápolt hölgy személyében.
Hali!Szeghalom,Körösladány vagy környékén keresnék partnert,partnereket(párt)Akikkel kialakíthatnék egy baráti kapcsolatot amibe alkalmanként egy kis "huncutkodás"is beleférne.Ha létezik olyan csaj,hölgy esetleg pár akit érdekelne a dolog írjon egy üzit és hátha alakul valami.
Sziasztok!Fejér megyei lánynak,asszonynak lennék a szex szolgája!Imádok nyalni,hosszen,és benne vagyok a perverz dolgokban is!Van itt olyan csaj vagy asszony,aki benne lenne ilyesmiben?Párok is érdekelnek!
29 éves,magas,sportos srác vagyok.20 cm-es intimmel!
Írjatok!!!!!
knup@freemail.hu-ra is írhattok!
29 éves,magas,sportos srác vagyok.20 cm-es intimmel!
Írjatok!!!!!
knup@freemail.hu-ra is írhattok!
Sziasztok!TATA,TATABÁNYA környékén keresek egy diszkrét hölgyet vagy párt akikkel eltölthetnénk kellemesen az éjszakát.Akár hosszútávú diszkrét kapcsolat is érdekelne!Ha aktuális lenne írjatok üzit.
20 éves, ápolt, intelligens, diszkrét,figyelmes, kissé félénk Nyíregyházi fiú vagyok, 173cm magas, 62 kg, vékony testalkatú, átlagos intim mérettel rendelkezem, nem feltétlenül sex céljából keresem idősebb női partnerem,de akármi kialakulhat, kor és testalkat nem számít, ha találkoznánk hellyel rendelkezz, lehetőleg csak Nyíregyházán, amit elvárok tőled az diszkréció,ápoltság, ha felkeltettem az érdeklődésed írj belső levelet! ígérem válaszolok.
Sziasztok.30 éves férfi vagyok.Ma éjszakára keresek nyalás imádó hölgyet,párt veszprém és környékéröl.E-mail:vboy8181@freemail.hu
26 éves kedves csinos lány megismerkedne tapasztalatlan fiatal pestmegyei fiúval,légyszi írj címemre képekkel,elérhetőséggel,de levelezgetők kíméljenek...címem:arzilvi@freemail.hu
Egy magányos pasi vagyok, 22 éves és nagyon szeretnék webcamsexelni igérem nem bánod meg nekem is van camom gyerűnk beválalos csajok mutasátok meg nekem mit tudtok:P msn: huncut_fiu18@hotmail.com
nap 24 órájában fent vagyok csak csajok
nap 24 órájában fent vagyok csak csajok

Sziasztok!
Nagykanizsán keresek ma estére partnert! Sportoló 25/75/17 éves nagyon potens hetero srác vagyok.
bariton87@freemail.hu
Nagykanizsán keresek ma estére partnert! Sportoló 25/75/17 éves nagyon potens hetero srác vagyok.
bariton87@freemail.hu
Magas (200cm),átlagos testalkatú(85kg) 23éves srác keresi idősebb hölgy partnerét,baráti-testi kapcsolat céljából!
Idősebb hölgyeket keresek,csak 35+ felettiek érdekelnek! akár 70éves korig! Testsúly,külsőségek nem számítanak!
Idősebb hölgyeket keresek,csak 35+ felettiek érdekelnek! akár 70éves korig! Testsúly,külsőségek nem számítanak!
Megismerkednék olyan fiatal sráccal aki nehezen ismerkedik csajokkal,kicsit gátlásos,de nincs haverja,barátja.Írj ha szívesen csajoznál együtt egy pestmegyei fiatal sráccal...(budapest,és környéke)Légyszi telszámmal írj!Csaó!
Ápolt, 20 éves, 175cm magas 62kg súlyú , átlagos intim mérettel rendelkező, Nyíregyházi fiú vagyok. lányt vagy idősebb hölgyet keresek alkalmi kapcsolatra Nyíregyházán, hellyel nem rendelkezem, diszkréció, ápoltság alap. testalkat és kor nem számít.
Sziasztok.30 éves férfi vagyok.Ma éjszakára keresek nyalás imádó hölgyet,párt veszprém és környékéröl.E-mail:vboy8181@freemail.hu
Magas (200cm),átlagos testalkatú(85kg) 23éves srác keresi idősebb hölgy partnerét,baráti-testi kapcsolat céljából!