elhanyagolt feleséget, magányos hölgyet szórakoztatnék!!! nem pusztán szexre kell gondolni! ha érdekel valakit, írjon bátran szívesen válaszolok minden levélre! ( képet láthatsz az adatlapomon, de kérj üzenetben és küldök... )
Hosszabb távra keresek hölgyet, lányt, szexkapcsolatra, humcutkodásra! Én 34 éves független férfi vagyok és rendelkezem lakással (búvóhely)! Nyíregyháza és környéke! Élvezzük az életet! Diszkréció és ápoltság nálam alap! csontosg77@gmail.com
Sziasztok!
27éves tapasztalatlan fiú keresne idősebb hölgyet tapasztalatszerzés céljából. A részleteket privin:hawersrac20@freemail.hu
27éves tapasztalatlan fiú keresne idősebb hölgyet tapasztalatszerzés céljából. A részleteket privin:hawersrac20@freemail.hu
Komolyan találkozni akaró, nem kamus, 20 éves, ápolt, intelligens, diszkrét,figyelmes, kissé félénk Nyíregyházi fiú vagyok, 173cm magas, 62 kg, vékony testalkatú, átlagos intim mérettel rendelkezem, Tartós/Alkalmi kapcsolat céljából keresem 18-50 év közötti kényeztetésre vágyó hölgyet vagy hölgyeket.
Komolyan találkozni akaró, nem kamus, 20 éves, ápolt, intelligens, diszkrét,figyelmes, kissé félénk Nyíregyházi fiú vagyok, 173cm magas, 62 kg, vékony testalkatú, átlagos intim mérettel rendelkezem, Tartós/Alkalmi kapcsolat céljából keresem 18-50 év közötti hölgyet/hölgyeket, helyem nincs, párokhoz most nem csatlakozom
Komolyan találkozni akaró, nem kamus, 20 éves, ápolt, intelligens, diszkrét,figyelmes, kissé félénk Nyíregyházi fiú vagyok, 173cm magas, 62 kg, vékony testalkatú, átlagos intim mérettel rendelkezem, Tartós/Alkalmi kapcsolat céljából keresem 18-50 év közötti hölgyet/hölgyeket, helyem nincs, párokhoz most nem csatlakozom
Sziasztok.30 éves férfi vagyok.Nyalás imádó hölgyet keresek Veszprém és környékéröl,Balatonfüreden akár napközbeni találkára is.E-mail:vboy8181@freemail.hu
Sziasztok lányok, asszonyok! Én egy nyíregyházi 34 éves átlagos testalkatú, de nagy farku független férfi vagyok, aki diszkréten kielégítené a hölgyek vágyait! Lakásom van,kölcsönös szimpátia fontos! csontosg77@gmail.com
Olyan szép és kedves lányt keresek aki anyagi támogatásért cserébe velem tölt a mai éjszakát. 33 éves normális férfi vagyok. Email: ejszakat@gmail.com
Sziasztok!
Eger és környékéről keresek lányokat, párokat...közös idő eltöltésére!
Képeket találsz a társkeresőmön
HOMO KIZÁRVA!!!!!!!!!!!
Eger és környékéről keresek lányokat, párokat...közös idő eltöltésére!
Képeket találsz a társkeresőmön

HOMO KIZÁRVA!!!!!!!!!!!
Kizárólag ma estére keresek,kedves szűz vagy tapasztalatlan,vékony fiút szimpátiából,kérem csak olyan írjon aki tud ma este Pestmegyébe utazni(helyem van)27 éves,csinos izgató testű lány vagyok...telszámot kérek !
Budapesti szűz fiúként keresek nőt vagy párt.
Magas (200cm),átlagos testalkatú(85kg) 23éves srác keresi idősebb hölgy partnerét,baráti-testi kapcsolat céljából!
Idősebb hölgyeket keresek,csak 35+ felettiek érdekelnek! akár 70éves korig! Testsúly,külsőségek nem számítanak!
Idősebb hölgyeket keresek,csak 35+ felettiek érdekelnek! akár 70éves korig! Testsúly,külsőségek nem számítanak!
Hellyel rendelkező sportos 23 éves srác keres programot 7végére. Mindenre nyitott vagyok !
Orál ( akár csak a hölgy örömére) , szex, anál , vagy csak egy közös maszti
Amit csak akarsz
kor nem számít, viszont a dolog szigorúan Hetero. Aki nem ebben a csapatban mozog annak tárgytalan.
További részletek privátban, ahol természetesen a arcos képeket is cserélhetünk .
további szép napot !
Orál ( akár csak a hölgy örömére) , szex, anál , vagy csak egy közös maszti

kor nem számít, viszont a dolog szigorúan Hetero. Aki nem ebben a csapatban mozog annak tárgytalan.
További részletek privátban, ahol természetesen a arcos képeket is cserélhetünk .
további szép napot !
Hali!Lányt,hölgyet, vagy diszkrét párt keresek Alsónémedi,Dunaharaszti vagy Szigetszentmiklós környékéröl.Akár tartós kapcsolat kialakítására is.Tali akár ma is.Ápoltság diszkréció adott!
Keresem a párom....nem komoly kapcsolat céljából csak sex semmi több....

Magas (200cm),átlagos testalkatú(85kg) 23éves srác keresi idősebb hölgy partnerét,baráti-testi kapcsolat céljából!
Borsod megye Heves megyébe keresek elhanyagolt vagy csak házassága mellet akar egy kis kalandot vagy amit nem kap meg akkor írjon
.