Megismerkednék kedves vékony tapasztalatlan fiúval,NEM levelezőpartnert keresek,ezért csak olyan fiú levelére reagálok vissza aki telszámmal ír,csinos izgalmas,hellyel rendelkező pestmegyei lány vagyok!Puszi!
Komolyan találkozni akaró, nem kamus, 20 éves, ápolt, intelligens, diszkrét,figyelmes, kissé félénk Nyíregyházi fiú vagyok, 173cm magas, 62 kg, vékony testalkatú, átlagos intim mérettel rendelkezem, Tartós/Alkalmi kapcsolat céljából keresem 18-50 év közötti kényeztetésre vágyó hölgyet vagy hölgyeket
Komolyan nincs itt egy budapesti pár vagy hölgy aki szeretne sexelni? Én sok dologra nyitott vagyok és pesten belül bárhova el tudok menni vagy pest környékére! Nem tartom magam egy rosszképű pasinak sem! Hol vagytok lányok/párok??????
Komolyan nincs itt egy budapesti pár vagy hölgy aki szeretne sexelni? Én sok dologra nyitott vagyok és pesten belül bárhova el tudok menni vagy pest környékére! Nem tartom magam egy rosszképű pasinak sem! Hol vagytok lányok/párok??????
Komolyan találkozni akaró, nem kamus, 20 éves, ápolt, intelligens, diszkrét,figyelmes, kissé félénk Nyíregyházi fiú vagyok, 173cm magas, 62 kg, vékony testalkatú, átlagos intim mérettel rendelkezem, Tartós/Alkalmi kapcsolat céljából keresem 18-50 év közötti kényeztetésre vágyó hölgyet vagy hölgyeket.
Vasárnap délutánra keresünk egy férfit harmadiknak Sopronba.
Feltétel: 18-23 év között,ápoltság,kulturált megjelenés.
Levelet priviben várunk.
Egy 28 éves pár vagyunk.
Feltétel: 18-23 év között,ápoltság,kulturált megjelenés.
Levelet priviben várunk.
Egy 28 éves pár vagyunk.
Komolyan találkozni akaró, nem kamus, 20 éves, ápolt, intelligens, diszkrét,figyelmes, kissé félénk Nyíregyházi fiú vagyok, 173cm magas, 62 kg, vékony testalkatú, átlagos intim mérettel rendelkezem, Tartós/Alkalmi kapcsolat céljából keresem 18-50 év közötti kényeztetésre vágyó hölgyet vagy hölgyeket.
30fölötti, magát fiatalosnak érző csajszit keresek, akit lehet kényeztetni jó sokáig
BP és déli környékéről
Msn-en megmutatom magam, telefonszám csere is megoldható! Szóval kamusok kíméljenek, 10perc alatt úgyis lebuktok!!!!
msn: trohge @ hotmail . com

BP és déli környékéről

Msn-en megmutatom magam, telefonszám csere is megoldható! Szóval kamusok kíméljenek, 10perc alatt úgyis lebuktok!!!!
msn: trohge @ hotmail . com
Érett hölgyeket keresek, a "sex alapok" bevezetésébe, 22 éves tapasztalatlan srác... Üzenetbe írjanak, leginkább csongrád megyéböl
Erotikus levelezőtársat, szexpartnert keresek!
Nőt, lányt vagy (férfi részről hetero)párt keresnék! 18-50 éves korig. Lehetőleg Borsodbol vagy közeli vonzáskörzetéből, de kölcsönös szimpátia esetén utazni is tudok!
illetve Miskolcon helyem is van!
Én 24 éves vagyok, 183 cm, 85 kg, sportos/normál alkat, rövid haj. Intim képet a társkereső rész alatt találsz/találtok!
Ha magadra ismertél/ismertetek és szeretnél egy jót szexelni vagy beszélni, fantáziálni, írj privátot!
Nőt, lányt vagy (férfi részről hetero)párt keresnék! 18-50 éves korig. Lehetőleg Borsodbol vagy közeli vonzáskörzetéből, de kölcsönös szimpátia esetén utazni is tudok!

Én 24 éves vagyok, 183 cm, 85 kg, sportos/normál alkat, rövid haj. Intim képet a társkereső rész alatt találsz/találtok!
Ha magadra ismertél/ismertetek és szeretnél egy jót szexelni vagy beszélni, fantáziálni, írj privátot!
elhanyagolt feleséget, magányos hölgyet szórakoztatnék!!! nem pusztán szexre kell gondolni! ha érdekel valakit, írjon bátran szívesen válaszolok minden levélre! ( képet láthatsz az adatlapomon, de kérj üzenetben és küldök... )
Hosszabb távra keresek hölgyet, lányt, szexkapcsolatra, humcutkodásra! Én 34 éves független férfi vagyok és rendelkezem lakással (búvóhely)! Nyíregyháza és környéke! Élvezzük az életet! Diszkréció és ápoltság nálam alap! csontosg77@gmail.com
Sziasztok!
27éves tapasztalatlan fiú keresne idősebb hölgyet tapasztalatszerzés céljából. A részleteket privin:hawersrac20@freemail.hu
27éves tapasztalatlan fiú keresne idősebb hölgyet tapasztalatszerzés céljából. A részleteket privin:hawersrac20@freemail.hu
Komolyan találkozni akaró, nem kamus, 20 éves, ápolt, intelligens, diszkrét,figyelmes, kissé félénk Nyíregyházi fiú vagyok, 173cm magas, 62 kg, vékony testalkatú, átlagos intim mérettel rendelkezem, Tartós/Alkalmi kapcsolat céljából keresem 18-50 év közötti hölgyet/hölgyeket, helyem nincs, párokhoz most nem csatlakozom
Komolyan találkozni akaró, nem kamus, 20 éves, ápolt, intelligens, diszkrét,figyelmes, kissé félénk Nyíregyházi fiú vagyok, 173cm magas, 62 kg, vékony testalkatú, átlagos intim mérettel rendelkezem, Tartós/Alkalmi kapcsolat céljából keresem 18-50 év közötti hölgyet/hölgyeket, helyem nincs, párokhoz most nem csatlakozom
Sziasztok.30 éves férfi vagyok.Nyalás imádó hölgyet keresek Veszprém és környékéröl,Balatonfüreden akár napközbeni találkára is.E-mail:vboy8181@freemail.hu
Sziasztok lányok, asszonyok! Én egy nyíregyházi 34 éves átlagos testalkatú, de nagy farku független férfi vagyok, aki diszkréten kielégítené a hölgyek vágyait! Lakásom van,kölcsönös szimpátia fontos! csontosg77@gmail.com
Olyan szép és kedves lányt keresek aki anyagi támogatásért cserébe velem tölt a mai éjszakát. 33 éves normális férfi vagyok. Email: ejszakat@gmail.com