Hölgy partnert keresek Nyíregyháza és környékéről kellemes időtöltésre! Szimpátia esetén ami belefér, minden mehet! 34 éves független srác vagyok! Búvóhelyem van! Írj nyugodtan csontosg77@gmail.com
Idősebb Hölgyet kényeztetnék vagy párhoz csatlakoznék
szivesen csatlakoznék lányokhoz asszonyokhoz párokhoz csak a hölgy örömére,fiatal izmos srác vagyok nagy mérettel,mindannyiunknaknagyon jo lenne,nézzetek meg,privát üzenetre válaszolok!

Fiatal srácot keresünk párom kényeztetésére.
Sziasztok.30 éves férfi vagyok.Nyalás imádó hölgyet párt keresek Veszprém és környékéröl,Balatonfüreden akár napközbeni találkára is.E-mail:vboy8181@freemail.hu
Komolyan találkozni akaró, nem kamus, 20 éves, ápolt, intelligens, diszkrét,figyelmes, kissé félénk Nyíregyházi fiú vagyok, 173cm magas, 62 kg, vékony testalkatú, átlagos intim mérettel rendelkezem, Tartós/Alkalmi kapcsolat céljából keresem 18-50 év közötti kényeztetésre vágyó hölgyet vagy hölgyeket
20éves tolna megyei átlagos testalkatú 180/70 szűz fiú megismerkedne első kalandjával!
Utazni tudok esetleg helyet is
Utazni tudok esetleg helyet is

szia
Ha (Ez egy válasz natan12 üzenetére (2012. 02. 29. szerda 15:06), amit ide kattintva olvashatsz)
2012. 02. 29. szerda 15:06
Ha (Ez egy válasz natan12 üzenetére (2012. 02. 29. szerda 15:06), amit ide kattintva olvashatsz)

Megismerkednék kedves vékony tapasztalatlan fiúval,NEM levelezőpartnert keresek,ezért csak olyan fiú levelére reagálok vissza aki telszámmal ír,csinos izgalmas,hellyel rendelkező pestmegyei lány vagyok!Puszi!
Fiatal szűz fiúként keresek budapesti nőket vagy párokat.
Sziasztok.30 éves férfi vagyok.Nyalás imádó hölgyet keresek Veszprém és környékéröl,Balatonfüreden akár napközbeni találkára is.E-mail:vboy8181@freemail.hu
Komolyan találkozni akaró, nem kamus, 20 éves, ápolt, intelligens, diszkrét,figyelmes, kissé félénk Nyíregyházi fiú vagyok, 173cm magas, 62 kg, vékony testalkatú, átlagos intim mérettel rendelkezem, Tartós/Alkalmi kapcsolat céljából keresem 18-50 év közötti kényeztetésre vágyó hölgyet vagy hölgyeket
Sziasztok!
Keresek egy kedves hölgyet Budapestről, akinek van kedve egy közös masztihoz. Később, ha jól érezzük magunkat esetleg másról is lehet szó... Én 29 éves, 178 cm magas, barna hajú pasi vagyok. Hely van. Belső üzenetet várok.
Üdv
Keresek egy kedves hölgyet Budapestről, akinek van kedve egy közös masztihoz. Később, ha jól érezzük magunkat esetleg másról is lehet szó... Én 29 éves, 178 cm magas, barna hajú pasi vagyok. Hely van. Belső üzenetet várok.
Üdv
Mi vagyunk a videós pár (28 évesek). A nevünk benne van mit szeretünk...
Férfit,hölgyet ,párt keresünk,akik szívesen csatlakoznának hozzánk szex terén.
Erről mi felvételt készítünk...Természetesen ha szeretnétek akkor maszkban is lehettek.
Mindenre nyitottak vagyunk,de csak hetero alapon: gang bang, több férfi a hölgytaggal, vagy csak szóló férfi,esetleg pár.
Elvileg bármikor ráérünk,csak egyeztessünk előtte. Légy bátor!
Akár rendszeres találkozó is lehet.
A többit priviben!
Férfit,hölgyet ,párt keresünk,akik szívesen csatlakoznának hozzánk szex terén.
Erről mi felvételt készítünk...Természetesen ha szeretnétek akkor maszkban is lehettek.
Mindenre nyitottak vagyunk,de csak hetero alapon: gang bang, több férfi a hölgytaggal, vagy csak szóló férfi,esetleg pár.
Elvileg bármikor ráérünk,csak egyeztessünk előtte. Légy bátor!
Akár rendszeres találkozó is lehet.
A többit priviben!
Megismerkednék kedves vékony tapasztalatlan fiúval,NEM levelezőpartnert keresek,ezért csak olyan fiú levelére reagálok vissza aki telszámmal ír,csinos izgalmas,hellyel rendelkező pestmegyei lány vagyok!Puszi!
Komolyan nincs itt egy budapesti pár vagy hölgy aki szeretne sexelni? Én sok dologra nyitott vagyok és pesten belül bárhova el tudok menni vagy pest környékére! Nem tartom magam egy rosszképű pasinak sem! Hol vagytok lányok/párok??????
Komolyan nincs itt egy budapesti pár vagy hölgy aki szeretne sexelni? Én sok dologra nyitott vagyok és pesten belül bárhova el tudok menni vagy pest környékére! Nem tartom magam egy rosszképű pasinak sem! Hol vagytok lányok/párok??????
Komolyan találkozni akaró, nem kamus, 20 éves, ápolt, intelligens, diszkrét,figyelmes, kissé félénk Nyíregyházi fiú vagyok, 173cm magas, 62 kg, vékony testalkatú, átlagos intim mérettel rendelkezem, Tartós/Alkalmi kapcsolat céljából keresem 18-50 év közötti kényeztetésre vágyó hölgyet vagy hölgyeket.
Vasárnap délutánra keresünk egy férfit harmadiknak Sopronba.
Feltétel: 18-23 év között,ápoltság,kulturált megjelenés.
Levelet priviben várunk.
Egy 28 éves pár vagyunk.
Feltétel: 18-23 év között,ápoltság,kulturált megjelenés.
Levelet priviben várunk.
Egy 28 éves pár vagyunk.