Hello 26 éves Kecskeméti borotvált nagy mérettel rendelkező srác hölgyet lehetsz bi is, és párt keres, kölcsönös élvezetekben gazdag együttlétre!
eropol@citromail.hu
eropol@citromail.hu
Hölgyeim!
Beleuntak a hosszú és fárasztó futásba, a véget nem érő kondizásba?
Vadonatúj termékünkkel kellemesen, napi pár óra mozgással újra formába hozhatja magát!
Próbálja ki Ön is! Valódi fitnesz-világújdonság!
Legújabb termékünk, a "SZEX" most ingyen az öné lehet!
Sőt, ha most megrendeli, ajándékba adunk hozzá a méltán népszerű "Orgazmus" nevű kedélyjavítóból is egy csomaggal!
Ne hagyja hogy a téli semmittevés nyomai nyárra is megmaradjanak!
Rendelje meg termékünket még ma!
Különleges tavaszi ajánlatunk részeként Budapesten házhoz visszük!
Forgalmazó:
BPsracz89 - bpsracz89@hotmail.hu
Budapest
Beleuntak a hosszú és fárasztó futásba, a véget nem érő kondizásba?

Vadonatúj termékünkkel kellemesen, napi pár óra mozgással újra formába hozhatja magát!

Próbálja ki Ön is! Valódi fitnesz-világújdonság!
Legújabb termékünk, a "SZEX" most ingyen az öné lehet!

Sőt, ha most megrendeli, ajándékba adunk hozzá a méltán népszerű "Orgazmus" nevű kedélyjavítóból is egy csomaggal!

Ne hagyja hogy a téli semmittevés nyomai nyárra is megmaradjanak!
Rendelje meg termékünket még ma!

Különleges tavaszi ajánlatunk részeként Budapesten házhoz visszük!
Forgalmazó:
BPsracz89 - bpsracz89@hotmail.hu
Budapest
Sziasztok
20 éves Nyíregyházi hetero fiú vagyok, alkalmi / titkos kapcsolat céljából keresem heteró hellyel rendelkező női partnerem Nyíregyházán.
Rólam: 173cm, 63kg, átlagos intim méret.
Nem vagyok kamus!
Párokhoz nem csatlakozok!
Ha felkeltettem az érdeklődésed írj belső levelet.
Sziasztok.
20 éves Nyíregyházi hetero fiú vagyok, alkalmi / titkos kapcsolat céljából keresem heteró hellyel rendelkező női partnerem Nyíregyházán.
Rólam: 173cm, 63kg, átlagos intim méret.
Nem vagyok kamus!
Párokhoz nem csatlakozok!
Ha felkeltettem az érdeklődésed írj belső levelet.
Sziasztok.
Megismerkednék szűz vagy tapasztalatlan vékony kedves fiúval,akinek valóban van szabadideje!Csinos,izgató lány vagyok!Pestmegye!Írj telszámmal!
tertertv@freemail.hu -- email/msn címem.....én 28éves 20/5-ös faszi vok. Homo-n kívül minden érdekel!
Idösebb hölgyet keresnék....nem baj ha nem vagy független...188-100-37éves pasi vagyok......Fejér m és környéke..nagyfonok75@freemail.hu
30+.... hölgyeket kényeztetnék belső üzenetet írj
Fiatal szűz fiúként keresek budapesti nőket vagy párokat.
Kedves Hölgyem! Szívesen megismernék idősebb nőket, kérem írjon és szeretkezzünk. Üdv: Tomi Budapestről
Komolyan találkozni akaró, nem kamus, 20 éves, ápolt, intelligens, diszkrét,figyelmes, kissé félénk Nyíregyházi fiú vagyok, 173cm magas, 62 kg, vékony testalkatú, átlagos intim mérettel rendelkezem, Tartós/Alkalmi kapcsolat céljából keresem 18-50 év közötti kényeztetésre vágyó hölgyet vagy hölgyeket
Hali!Tata,Tatabánya vagy környékén létezi egy belevaló Csaj,Hölgy esetleg egy Pár akinek lenne kedve egy diszkrét kapcsolathoz??????Tali akár ma is,de hosszú távú kapcsolat is érdekelne!!!
Komolyan találkozni akaró, nem kamus, 20 éves, ápolt, intelligens, diszkrét,figyelmes, kissé félénk Nyíregyházi fiú vagyok, 173cm magas, 62 kg, vékony testalkatú, átlagos intim mérettel rendelkezem, Tartós/Alkalmi kapcsolat céljából keresem 18-50 év közötti kényeztetésre vágyó hölgyet vagy hölgyeket
Hello 26 éves Kecskeméti borotvált nagy mérettel rendelkező srác hölgyet lehetsz bi is, és párt keres, kölcsönös élvezetekben gazdag együttlétre!
eropol@citromail.hu
eropol@citromail.hu
Hölgy partnert keresek Nyíregyháza és környékéről kellemes időtöltésre! Szimpátia esetén ami belefér, minden mehet! 34 éves független srác vagyok! Búvóhelyem van! Írj nyugodtan csontosg77@gmail.com
Idősebb Hölgyet kényeztetnék vagy párhoz csatlakoznék
szivesen csatlakoznék lányokhoz asszonyokhoz párokhoz csak a hölgy örömére,fiatal izmos srác vagyok nagy mérettel,mindannyiunknaknagyon jo lenne,nézzetek meg,privát üzenetre válaszolok!

Fiatal srácot keresünk párom kényeztetésére.
Sziasztok.30 éves férfi vagyok.Nyalás imádó hölgyet párt keresek Veszprém és környékéröl,Balatonfüreden akár napközbeni találkára is.E-mail:vboy8181@freemail.hu
20éves tolna megyei átlagos testalkatú 180/70 szűz fiú megismerkedne első kalandjával!
Utazni tudok esetleg helyet is
Utazni tudok esetleg helyet is