szia. . olyan lányok jelentkezését várom akik esténként szivesen néznének engem camon . ha érdekel a dolog vegyél fel msn de nem árt ha te is beválalos vagy és van camod hogy egyűtt élvezzűk:P : és miskolci vagyok és szivesen elkényesztetlek titeket csajok élőbe is nem csak gép előtt nagy a szám:P msn huncut_fiu18@hotmail.com
48 éves, 180magas, 92kg, normál méret, de hatalmas energiával - magas szex kultúrával, független idő beosztással rendelkező, budapesti, fiatalos (35 évesnek nézek ki mások szerint), pedáns ápoltsággal rendelkező férfi keres hölgyet 56 éves korig. Nincs szakáll, nincs bajusz, nem dohányzok. Búvóhely legyen részedről Budapest területén megoldott. Akár hosszú távra is tervezhetsz velem, ha kell éjjelre is. (via.estates.co@gmail.com)
Húsvét alkalmával szívesen locsolnék meg Hölgyeket, hogy vidáman és szexisen teljenek az ünnepek!
ha lenne hozzá kedved akkor nyugogtan írj : csontosg77@gmail.com
ha lenne hozzá kedved akkor nyugogtan írj : csontosg77@gmail.com
Sziasztok!
Kecskeméten keresek egy szexi, érett nőt, én 186 cm magas, 78 kg, sportos testalkató srác vagyok, vannak fent képsorozataim is itt fent az oldalon.
Nem durr-bele módon keresek azért, szeretnék kicsit megismerkedni is
Akinek tetszik, és nőneműnek érzi magát, az írjon üzit itt az oldalon
És tényleg csak nőkre vagyok kíváncsi és ebbe nem tartoznak bele a férfiak, akármilyen nehéz is megérteni ezt.
Kecskeméten keresek egy szexi, érett nőt, én 186 cm magas, 78 kg, sportos testalkató srác vagyok, vannak fent képsorozataim is itt fent az oldalon.
Nem durr-bele módon keresek azért, szeretnék kicsit megismerkedni is
Akinek tetszik, és nőneműnek érzi magát, az írjon üzit itt az oldalon
És tényleg csak nőkre vagyok kíváncsi és ebbe nem tartoznak bele a férfiak, akármilyen nehéz is megérteni ezt.
Hölgyeim!Ma estére rendelkezésemre áll egy búvóhely a Szentendrei-szigeten.Akit érdekel,tel számot várok pü-ben 21:00-ig és visszahívom.Üdv: egy 27éves srác....
Hali! 22 éves férfi vagyok, kezdőnek számítok a sexben! Keresek tapasztalt nőt aki tanítana vagy rutintalan lányt akiv szívesen gyakorolna velem! {Csongrád megye} ÜZENETBE írjatok!
Sziasztok.30 éves férfi vagyok.Nyalás imádó hölgyet párt keresek akár ma éjszakára Veszprém és környékéröl,Balatonfüreden akár napközbeni találkára is.E-mail:vboy8181@freemail.hu
Hello 26 éves Kecskeméti srác hölgyet lehetsz bi is, és párt keres, kölcsönös élvezetekben gazdag együttlétre!
eropol@citromail.hu
eropol@citromail.hu
Sziasztok.....csatlakoznék párokhoz...vagy szóló csinos hölgyhöz....28éves...igényes pasi vagyok..
Debrecen s környéke....jelezzetek...
Debrecen s környéke....jelezzetek...

Sziasztok!
Nem gondolom, hogy elhanyagolt lennék. Azt sem gondolom, hogy elhanyagolt hölgyet keresnék. Azt sem gondolom, hogy ilyen sztereotípiákkal párt lehet találni.
Azt viszont gondolom, hogy a jó és kellemes szex, erotika két ember egymásrahangolódásáról és nem 5 perces numerákról szól bárkivel aki az utunkba kerül.
Ezért keresek kedves, értelmes, beszélgetni is tudó lányt, hölgyet, asszonyt, rendszeres, nem publikus, de annál kellemesebb (nem biztos, hogy csak szex) találkozásokra.
Akár ma is. Igen. Akár...
Várom
Nem gondolom, hogy elhanyagolt lennék. Azt sem gondolom, hogy elhanyagolt hölgyet keresnék. Azt sem gondolom, hogy ilyen sztereotípiákkal párt lehet találni.
Azt viszont gondolom, hogy a jó és kellemes szex, erotika két ember egymásrahangolódásáról és nem 5 perces numerákról szól bárkivel aki az utunkba kerül.
Ezért keresek kedves, értelmes, beszélgetni is tudó lányt, hölgyet, asszonyt, rendszeres, nem publikus, de annál kellemesebb (nem biztos, hogy csak szex) találkozásokra.
Akár ma is. Igen. Akár...
Várom

sziasztok
20 éves nyíregyházi fiú vagyok és keresem azt a hölgyet aki segítene a tapasztalat szerzésben
20 éves nyíregyházi fiú vagyok és keresem azt a hölgyet aki segítene a tapasztalat szerzésben
Sziasztok!
Keresek egy kedves hölgyet Budapestről, akinek van kedve egy közös masztihoz. Később, ha jól érezzük magunkat esetleg másról is lehet szó... Én 29 éves, 178 cm magas, barna hajú pasi vagyok. Hely van. Belső üzenetet várok.
Üdv
Keresek egy kedves hölgyet Budapestről, akinek van kedve egy közös masztihoz. Később, ha jól érezzük magunkat esetleg másról is lehet szó... Én 29 éves, 178 cm magas, barna hajú pasi vagyok. Hely van. Belső üzenetet várok.
Üdv
Dombóváron keresek szabadidövel,hellyel rendelkezö érett hölgyet szeretönek.30-as,170/65 barna rövid hajú borotvált pasi vagyok. házaspárok is írhatnak. vagyok79@freemail.hu
szia. . olyan lányok jelentkezését várom akik esténként szivesen néznének engem camon . ha érdekel a dolog vegyél fel msn de nem árt ha te is beválalos vagy és van camod hogy egyűtt élvezzűk: msn: huncut_fiu18@hotmail.com
Keresek egy kedves, érett Hölgyet Budapesről. TOMI
Sziasztok.30 éves férfi vagyok.Nyalás imádó hölgyet párt keresek ma éjszakára Veszprém és környékéröl,Balatonfüreden akár napközbeni találkára is.E-mail:vboy8181@freemail.hu
Sziasztok, 19 éves Nyíregyházi fiú vagyok, keresem azt a női partnerem aki segítene a tapasztalat szerzésben és hellyel rendelkezik!
Sziasztok!
Szűz, teljesen tapasztalatlan, 19 éves, 190 magas, mackós, pesti srác keresi tanítónőjét, aki beavatná a szex rejtelmeibe. Írj: norbo19@citromail.hu
Szűz, teljesen tapasztalatlan, 19 éves, 190 magas, mackós, pesti srác keresi tanítónőjét, aki beavatná a szex rejtelmeibe. Írj: norbo19@citromail.hu
Sziasztok, 19 éves Nyíregyházi fiú vagyok, keresem azt a női partnerem aki segítene a tapasztalat gyűjtésben és hellyel rendelkezik!
Kedves debreceni 50 feletti hölgyek!
Ha egy kényeztetni, nyalni szerető fiatal fiút kerestek társaságnak akár hosszabb távra is, akkor jó helyen jártok. Pár információt találni az adatlapomon. Diszkréció természetesen adott és elvárt.
Belső üzenet várok.
További szép napot, hódolatom a hölgyeknek.
Ha egy kényeztetni, nyalni szerető fiatal fiút kerestek társaságnak akár hosszabb távra is, akkor jó helyen jártok. Pár információt találni az adatlapomon. Diszkréció természetesen adott és elvárt.
Belső üzenet várok.
További szép napot, hódolatom a hölgyeknek.