Nyíregyházán és 15km-es vonzáskörzetében keresem női partnerem 18-50 éves korig,21 éves fiú vagyok, bővebb infó privát üzenetbe,
Lányok valaki egy 20é sráccal szex??? helyem van de bárhol jó nekem ahol neked is! Írj msn-re minden este fent vagyok elég sokáig és beszéljük meg a részleteket msn: munkas@citromail.hu Írjatok puszi nagyon kivagyok éhezve!!! KOR KÜLSŰ NEM SZÁMÍT!!!! Csak szeresd csinálni! Szabolcs megyében lakom! Képet tudok mutatni! Írjatok lányok!!! KOR KÜLSŐ NEM SZÁMÍT!!! Puszi lányok!
LÁNYOK ki szeretne nudizni egy 20éves és egy 29éves sráccal??? Májusban vmikor de adig tartsuk a kapcsolatot msn-en! Ha érdekell a dolog vki írjon msn címem munkas@citromail.hu Várom lányok kortól fügetlenül jelentkezéseteket puszi nektek Vagy aki tud lányt az is írhat!!!
Fiatal budapesti fiúként keresek nőket vagy párokat.
Sziasztok! Ápr.30. és Máj. 1. -ére keresek Bp és környéki hölgyet, vagy párt! Helyem van!
szia. . olyan lányok jelentkezését várom akik esténként szivesen néznének engem camon . ha érdekel a dolog vegyél fel msn de nem árt ha te is beválalos vagy és van camod hogy egyűtt élvezzűk:P : és miskolci vagyok és szivesen elkényesztetlek titeket csajok élőbe is nem csak gép előtt nagy a szám:P msn huncut_fiu18@hotmail.com...
21 éves Nyíregyházi fiú vagyok és keresem alkalmi/tartós kapcsolatra női partnerem 18-50 éves korig Nyíregyházán.
Ápoltság,diszkréció alap. bővebb infóért hagyj üzenetet.
Ápoltság,diszkréció alap. bővebb infóért hagyj üzenetet.
Sziasztok lányok, párok sajnos csak budapesti partnereket keresek intim méretem 22/8 képet raktam fel . vidám udvarias sármós pasinak tartana
Sziasztok
21 éves hetero nyíregyházi fiú vagyok, alkalmi/hosszútávú kapcsolatra keresek hölgyet 18-50 éves korig, testalkat nem számít. kép az adatlapomon.
21 éves hetero nyíregyházi fiú vagyok, alkalmi/hosszútávú kapcsolatra keresek hölgyet 18-50 éves korig, testalkat nem számít. kép az adatlapomon.
Keresem partnerem swingerbuli budapest
182/82/35 hetero pasiként keresek egy kényeztetésre váró hölgyet, illetve párhoz csatlakoznék a hölgy örömére.
Elérhetőségem galippo@citromail.hu (adatlap, fotó a társkeresőben)
Tamás
Elérhetőségem galippo@citromail.hu (adatlap, fotó a társkeresőben)
Tamás
Sziasztok! Hölgyet, párt keresnék aki kipróbálna egy méretesebb szerszámot! Én 34 éves független nyíregyházi srác vagyok,búvóhellyel! írj,kérdezz nyugodtan: csontosg77@gmail.com
Sziasztok !!
Mi egy Balaton déli részén élő pár vagyunk 35-40 szívesen ismerkednénk emailban Fotó csere is megy.
címünk : lov35@freemail.hu
Mi egy Balaton déli részén élő pár vagyunk 35-40 szívesen ismerkednénk emailban Fotó csere is megy.
címünk : lov35@freemail.hu
szia. . olyan lányok jelentkezését várom akik esténként szivesen néznének engem camon . ha érdekel a dolog vegyél fel msn de nem árt ha te is beválalos vagy és van camod hogy egyűtt élvezzűk:P : és miskolci vagyok és szivesen elkényesztetlek titeket csajok élőbe is nem csak gép előtt nagy a szám:P msn huncut_fiu18@hotmail.com
Hello 26 éves Kecskeméti srác hölgyet lehetsz bi is, és párt keres, kölcsönös élvezetekben gazdag együttlétre!
eropol@citromail.hu
eropol@citromail.hu
Megismerkednék szűz tapasztalatlan kedves vékony nagy méretű fiatal fiúval,fontos hogy tudj utazni Pestmegyébe,helyem van.27 éves csinos ápolt izgató testű lány vagyok!Telszámmal írj!
39/186/86, Budapesti, férfias férfi vagyok...
Házaspárhoz is szivesen csatlakozom.
Hivj bátran... Tel.szám.: 06-20-614-1035
Több fotót és videót is láthatsz rólam
Házaspárhoz is szivesen csatlakozom.
Hivj bátran... Tel.szám.: 06-20-614-1035
Több fotót és videót is láthatsz rólam

Lányok és asszonyok!!!Ma estére vkinek lenne kedve összefutni Szentendre közelében?
Sziasztok!
Kecskeméten keresek egy szexi, érett nőt, én 186 cm magas, 78 kg, sportos testalkató srác vagyok, vannak fent képsorozataim is itt fent az oldalon.
Nem durr-bele módon keresek azért, szeretnék kicsit megismerkedni is
Akinek tetszik, és nőneműnek érzi magát, az írjon üzit itt az oldalon
És tényleg csak nőkre vagyok kíváncsi és ebbe nem tartoznak bele a férfiak, akármilyen nehéz is megérteni ezt.
Kecskeméten keresek egy szexi, érett nőt, én 186 cm magas, 78 kg, sportos testalkató srác vagyok, vannak fent képsorozataim is itt fent az oldalon.
Nem durr-bele módon keresek azért, szeretnék kicsit megismerkedni is
Akinek tetszik, és nőneműnek érzi magát, az írjon üzit itt az oldalon
És tényleg csak nőkre vagyok kíváncsi és ebbe nem tartoznak bele a férfiak, akármilyen nehéz is megérteni ezt.
Nőt keresek Budapestről.