Tamás vagyok Szegedről férfia férfi vagyok 23 éves 18 cm intimel sportos alkat jóképűnek tartanak.
180cm,80kg,barna hajam,barna szemem.(szeretek kényeztetni hölgyeket,asszonyokat)
Hívj bátran diszkréció elvárt. 30 601 5459
180cm,80kg,barna hajam,barna szemem.(szeretek kényeztetni hölgyeket,asszonyokat)
Hívj bátran diszkréció elvárt. 30 601 5459
Budapesti hölgyet keresek, közös sporttevékenységekhez! Talaj- és ágytorna, birkózás, lovaglás, rúd(ra)ugrás...
Adataim az adatlapomon.

Adataim az adatlapomon.
szívesen ismerkednék idősebb hölggyel, nagyon lázba tudna hozni egy 35-40es igazi NŐ

Budapesti srác, érett arányos, csinos hölgyet keresne
. Anyagiakban tudok segíteni, ha szükséges!
Fényképes levelet ide várok:
targa911@freemail.hu

Fényképes levelet ide várok:
targa911@freemail.hu
Sziasztok!
Szegedi, sportos, jóképűnek mondott, 37 éves pasi keresi, csinos kortalan hölgy illetve pár ismerettségét, kölcsönös szimpátián alapuló, kellemes együttlétekhez, pároknál a hölgy örömére!!!
Szegedi, sportos, jóképűnek mondott, 37 éves pasi keresi, csinos kortalan hölgy illetve pár ismerettségét, kölcsönös szimpátián alapuló, kellemes együttlétekhez, pároknál a hölgy örömére!!!
Üdv! Debrecenben keresek hölgyet egy kis kikapcsolódáshoz

Sziasztok! Tartós kapcsolatra mindenre nyitott hölgyet keresnék. Lehetőleg Kecskemétről. Esetlegesen anyagilag sem lennék hálátlan.
Komáromból,valami érett holgy jelentkezhetne!

Sziasztok, Nyíregyházán vagy környékén keresek alkalmi/hosszútávú kapcsolatra hölgyet 18-45 éves korig, hellyel nem rendelkezem, de tudok olyan helyet ahol senki nem zavar.
Budapesti csinos nöt keresem szexpartnernek.Kölcsönös szimpátia/vonzalom..Pénz kizárva.. E-mail daytrader.nasdaq@gmail.com írj
Sziasztok Hölgyek/Asszonyok!
Egy olyan hölgyet keresek(lehetsz nem független is),aki ma éjszaka(06,17) meglátogatna egy kis kötetlen erotikára!Nem vagyok független,diszkréciót várok és adok!Ápolt , egészséges 35 éves férfi vagyok!
biggunes@gmail.com
Egy olyan hölgyet keresek(lehetsz nem független is),aki ma éjszaka(06,17) meglátogatna egy kis kötetlen erotikára!Nem vagyok független,diszkréciót várok és adok!Ápolt , egészséges 35 éves férfi vagyok!
biggunes@gmail.com
Sziasztok.35 éves macis fiú keresi párok ill. hölgy ismeretségét diszkrét kapcsolatra!E-mail:hofi677@freemail.hu.
Szép napot nektek/neked!Várom a leveleket Üdv.
Szép napot nektek/neked!Várom a leveleket Üdv.
Sziasztok! 24 éves, tatabányai srác vagyok. Idősebb hölgyeket keresnék szexre!
minden álmom egy érett hölgy....

Sziasztok!
23 éves tapasztalatlan,nem csúnya, de önbizalom hiányos fiú keres olyan hölgyet aki hajlandó lenne tanítani, bevezetni a szex rejtelmeibe, Nyíregyháza, Kisvárda vonzáskörzetében főleg. Testalkatom sportos, ízlésem kifinomult, és tanítást cserébe élvezheted a társaságomat, kedvességemet. Kapcsolat itt üzenetben.
23 éves tapasztalatlan,nem csúnya, de önbizalom hiányos fiú keres olyan hölgyet aki hajlandó lenne tanítani, bevezetni a szex rejtelmeibe, Nyíregyháza, Kisvárda vonzáskörzetében főleg. Testalkatom sportos, ízlésem kifinomult, és tanítást cserébe élvezheted a társaságomat, kedvességemet. Kapcsolat itt üzenetben.
Sziasztok!
Egy az érettebb korosztályba tartozó hölgyet keresek vágyaink megélésére. Imádok kényeztetni és szeretem a nőiesen telt formákat is. Én egy 22 éves egyetemista srác vagyok átlagos/sportos alkattal. Ha érdekellek kérlek írj itt a gg-en és válaszként felveszem veled a kapcsolatot! Levente
Egy az érettebb korosztályba tartozó hölgyet keresek vágyaink megélésére. Imádok kényeztetni és szeretem a nőiesen telt formákat is. Én egy 22 éves egyetemista srác vagyok átlagos/sportos alkattal. Ha érdekellek kérlek írj itt a gg-en és válaszként felveszem veled a kapcsolatot! Levente
Szimpátia esetén hosszabb távú/rendszeresnek tekinthető szexkapcsolatra keresek érettebb hölgyeményt!
Kapcsolatfelvétel itt, üzenetben megoldható
én BP-i, 25éves, jófej srác vagyok

Kapcsolatfelvétel itt, üzenetben megoldható

én BP-i, 25éves, jófej srác vagyok

bpi srác vagyok 25 éves és keresem azt a hölgyet aki ma este öszebujna velem. légy aranyos kedves..
18 kerben lakom.
ha komolyan érdekel. akkor hivj 06204127436.

ha komolyan érdekel. akkor hivj 06204127436.
33 éves Fejér megyei pasi érett högyeket kényeztetne
Fiatal 25eves srac,barna rovid haj,barna szem,apolt,diskret,borotvalt,intim meret 18cm!Holgyeket,lanyokat,vagy parokhoz csatlakozom harmadiknak!Legy Fehergyarmat vagy Mateszalka kornyekerol es tudj utazni par km-tert!Nem vagyok Kamus!!!belso uzeteket varok.