Nyíregyházán 45 év vagy feletti urat cumiznék a hölgyével.Én kicsi fiú vagyok.Tali akár ma.
Sziasztok!Somogy déli részén keresek csajokat alkalmi/hosszútávú szexpartnerként...vagy bárkit camsex-re...MSN: szexifiu20@hotmail.com
Sziasztok. Ma este hölgyet kényeztetnék vagy párhoz csatlakoznék.
Sziasztok idősebb hölgyek hol vagytok,győri hölgyek?
Sziasztok!
Olyan lányt,hölgyet keresek,akit vonz az,ha belepisilhet egy pasi szájába!
Ha megvan a menzeszed,az sem baj,szívesen nyalogatnálak úgy is!
Párok is érdekelnek!
Székesfehérváron,saját lakásban van hely is ezekhez a dolgokhoz!
Van jelentkező?
29 éves,sportos pasi vagyok
Telszámcsere is megoldható!
Olyan lányt,hölgyet keresek,akit vonz az,ha belepisilhet egy pasi szájába!
Ha megvan a menzeszed,az sem baj,szívesen nyalogatnálak úgy is!
Párok is érdekelnek!
Székesfehérváron,saját lakásban van hely is ezekhez a dolgokhoz!
Van jelentkező?
29 éves,sportos pasi vagyok
Telszámcsere is megoldható!
Hármas szexre keresünk fiatal diszkrét nagy méretű fiút!Budapest és környéke!Nem baj ha kezdő vagy-e téren!
MILF contact?
22 éves, magas, barna hajú,fantáziadús, diszkrét fiatal srác kényeztetne elhanyagolt hölgyet Budapesten és környékén.
Nyíregyházán 45 év vagy feletti urat cumiznék a hölgyével.Én kicsi fiú vagyok.Belső levelet várok.
Sziasztok Győri 35 éves férfi időseb hölgyeket kényeztetne.
Fiatal budapesti fiúként keresek nőket vagy párokat.
Hali!Szeghalom,Körösladány környékéről keresek egy belevaló csajt,hölgyet vagy esetleg párt!!!Ha aktuális lehet a dolog írj egy üzit és beszéljük meg a részleteket!!!
Tamás vagyok Szegedről férfia férfi vagyok 23 éves 18 cm intimel sportos alkat jóképűnek tartanak.
180cm,80kg,barna hajam,barna szemem.(szeretek kényeztetni hölgyeket,asszonyokat)
Hívj bátran diszkréció elvárt. 30 601 5459
180cm,80kg,barna hajam,barna szemem.(szeretek kényeztetni hölgyeket,asszonyokat)
Hívj bátran diszkréció elvárt. 30 601 5459
Budapesti hölgyet keresek, közös sporttevékenységekhez! Talaj- és ágytorna, birkózás, lovaglás, rúd(ra)ugrás...
Adataim az adatlapomon.

Adataim az adatlapomon.
szívesen ismerkednék idősebb hölggyel, nagyon lázba tudna hozni egy 35-40es igazi NŐ

Budapesti srác, érett arányos, csinos hölgyet keresne
. Anyagiakban tudok segíteni, ha szükséges!
Fényképes levelet ide várok:
targa911@freemail.hu

Fényképes levelet ide várok:
targa911@freemail.hu
Sziasztok!
Szegedi, sportos, jóképűnek mondott, 37 éves pasi keresi, csinos kortalan hölgy illetve pár ismerettségét, kölcsönös szimpátián alapuló, kellemes együttlétekhez, pároknál a hölgy örömére!!!
Szegedi, sportos, jóképűnek mondott, 37 éves pasi keresi, csinos kortalan hölgy illetve pár ismerettségét, kölcsönös szimpátián alapuló, kellemes együttlétekhez, pároknál a hölgy örömére!!!
Üdv! Debrecenben keresek hölgyet egy kis kikapcsolódáshoz

Sziasztok! Tartós kapcsolatra mindenre nyitott hölgyet keresnék. Lehetőleg Kecskemétről. Esetlegesen anyagilag sem lennék hálátlan.
Komáromból,valami érett holgy jelentkezhetne!