Nyíregyházán középkorú házaspárt keresek.Én kicsi fiú vagyok.Belső levelet várok.
Kedves Hölgyek, párok! Győrben +80km szeretnék megismerkedni Lánnyal-Hölggyel, vagy Párral 24–50év között párok esetén a hölgy örömére. Lány-lány párok is írhatnak. Ha lehet hosszútávú megbizható kapcsolatot szeretnék. 183cm 84kg 26ev független, igényes, türelmes, figyelmes, intelligens, odaadó és tapasztalt pasi vagyok. email-msn: alessandrossel@gmail.com Érett korosztály is bátran irjon szeretem az érzéki dekoratív 40es hölgyeket!
Fiatal budapesti fiúként keresek nőket vagy párokat.
40-fölötti Hölggyel ismerkednék. Szívesen masszíroznám, kényeztetném. Budapest és Kom.-Esztergom megyéből. Privát üzeneteket várok!

27-35 éves nőt keresek budapestről én 24 vagyok. Belső üzit írj
Nyíregyházán 45 év vagy feletti urat cumiznék a hölgyével.Én kicsi fiú vagyok.Tali akár ma.
Sziasztok!Somogy déli részén keresek csajokat alkalmi/hosszútávú szexpartnerként...vagy bárkit camsex-re...MSN: szexifiu20@hotmail.com
Sziasztok. Ma este hölgyet kényeztetnék vagy párhoz csatlakoznék.
Sziasztok idősebb hölgyek hol vagytok,győri hölgyek?
Sziasztok!
Olyan lányt,hölgyet keresek,akit vonz az,ha belepisilhet egy pasi szájába!
Ha megvan a menzeszed,az sem baj,szívesen nyalogatnálak úgy is!
Párok is érdekelnek!
Székesfehérváron,saját lakásban van hely is ezekhez a dolgokhoz!
Van jelentkező?
29 éves,sportos pasi vagyok
Telszámcsere is megoldható!
Olyan lányt,hölgyet keresek,akit vonz az,ha belepisilhet egy pasi szájába!
Ha megvan a menzeszed,az sem baj,szívesen nyalogatnálak úgy is!
Párok is érdekelnek!
Székesfehérváron,saját lakásban van hely is ezekhez a dolgokhoz!
Van jelentkező?
29 éves,sportos pasi vagyok
Telszámcsere is megoldható!
Hármas szexre keresünk fiatal diszkrét nagy méretű fiút!Budapest és környéke!Nem baj ha kezdő vagy-e téren!
MILF contact?
22 éves, magas, barna hajú,fantáziadús, diszkrét fiatal srác kényeztetne elhanyagolt hölgyet Budapesten és környékén.
Nyíregyházán 45 év vagy feletti urat cumiznék a hölgyével.Én kicsi fiú vagyok.Belső levelet várok.
Sziasztok Győri 35 éves férfi időseb hölgyeket kényeztetne.
Fiatal budapesti fiúként keresek nőket vagy párokat.
Hali!Szeghalom,Körösladány környékéről keresek egy belevaló csajt,hölgyet vagy esetleg párt!!!Ha aktuális lehet a dolog írj egy üzit és beszéljük meg a részleteket!!!
Tamás vagyok Szegedről férfia férfi vagyok 23 éves 18 cm intimel sportos alkat jóképűnek tartanak.
180cm,80kg,barna hajam,barna szemem.(szeretek kényeztetni hölgyeket,asszonyokat)
Hívj bátran diszkréció elvárt. 30 601 5459
180cm,80kg,barna hajam,barna szemem.(szeretek kényeztetni hölgyeket,asszonyokat)
Hívj bátran diszkréció elvárt. 30 601 5459
Budapesti hölgyet keresek, közös sporttevékenységekhez! Talaj- és ágytorna, birkózás, lovaglás, rúd(ra)ugrás...
Adataim az adatlapomon.

Adataim az adatlapomon.
szívesen ismerkednék idősebb hölggyel, nagyon lázba tudna hozni egy 35-40es igazi NŐ