45 feletti hölgyet keresek, aki még aktív és otthon nem kapja meg, amit kell neki! nincs felső korhatár!!!
21 éves ápolt srác hölgyet keres alkalmi együttléthez. További infó e-mailben.
Sziasztok!
36-40 pár ismerkedne Balaton déli része.
levélben írj
36-40 pár ismerkedne Balaton déli része.
levélben írj
21 éves fiatal ápolt igényes megjelenésű srác idősebb hölgyet keres, alkalmi szexkapcsolatra, hossszútávra, képet mailba tudok küldeni

Egy 30 feletti vékony,magabiztos nő-t keresek....................
+30-as hölgy Esztergom környékén?
40-fölötti Hölggyel ismerkednék. Szívesen masszíroznám, kényeztetném
Nógrád megyéből, vagy Budapest és környékéről keresnék egy lányt akivel megkoronázhatnánk a mai napot.
Hely biztosított, de utazni is tudok...
Hely biztosított, de utazni is tudok...
Győrben hölgyet keresek
Sziasztok.31 éves férfi vagyok.Nyalás imádó hölgyet, párt keresek Veszprém és környékéröl,Balatonfüreden akár napközbeni találkára is.E-mail:vboy8181@freemail.hu
Üdv!35 éves győri férfi idősebb hölgyeket kényeztetne.Bizalommal,érzékien és ha szükséges diszkréten.Várom a jelentkezőket Győrből.
Sziasztok!
25 éves vas megyei srác hölgyekkel ismerkedne egyszeri, vagy tartós szexkapcsolat céljából.
Kor nem számít.
25 éves vas megyei srác hölgyekkel ismerkedne egyszeri, vagy tartós szexkapcsolat céljából.
Kor nem számít.
"Tényleg nincs egy 30 feletti vékony,magabiztos nő, akit jól meglehetne locsolni?"
Erre kapok üziket 17-20 évesektől, szerintem pedig érthető voltam.
Erre kapok üziket 17-20 évesektől, szerintem pedig érthető voltam.
Sziasztok!
24 éves, ápolt vas megyei srác vagyok.
Hölgyekkel ismerkednék, kölcsönös szimpátia esetén semmi jónak nem vagyok az elrontója.
Párokhoz is szívesen beszállnék a nő örömére. (Ilyet még nem próbáltam, de szívesen benne lenék.)
24 éves, ápolt vas megyei srác vagyok.
Hölgyekkel ismerkednék, kölcsönös szimpátia esetén semmi jónak nem vagyok az elrontója.
Párokhoz is szívesen beszállnék a nő örömére. (Ilyet még nem próbáltam, de szívesen benne lenék.)
Kedves, igényes 30as hetero házaspárként olyan pasit keresünk Budapestről, akinek van bármilyen puncipumpája és ezt egy pár napra kölcsön adná a hölgynek.
A megkereséseket privát üziben küldjétek.

Nyíregyházán középkorú házaspárt keresek,kicsi fiú vagyok,találkozhatunk ma is.
Kedves Hölgyek, párok! Győrben +80km szeretnék megismerkedni Lánnyal-Hölggyel, vagy Párral 24–50év között párok esetén a hölgy örömére. Lány-lány párok is írhatnak. Ha lehet hosszútávú megbizható kapcsolatot szeretnék. 183cm 84kg 26ev független, igényes, türelmes, figyelmes, intelligens, odaadó és tapasztalt pasi vagyok. email-msn: alessandrossel@gmail.com Érett korosztály is bátran irjon szeretem az érzéki dekoratív 40es hölgyeket!
Sziasztok
Ma egy lányt vagy párt keresek!
Csak a hölgy örömére.
Bp.-n sajnos helyem az nincs.
Webcamom van, ha esetleg úgy könnyebb ismerkedni.
Csak akik komolyan is gondolják!
Ma egy lányt vagy párt keresek!
Csak a hölgy örömére.
Bp.-n sajnos helyem az nincs.
Webcamom van, ha esetleg úgy könnyebb ismerkedni.
Csak akik komolyan is gondolják!
Tényleg nincs egy 30 feletti vékony,magabiztos nő, akit jól meglehetne locsolni?
Nőnemű egyedet keresek. Bárki írhat( még párok is). Jelszó: Minél szokatlanabb, annál jobb!!!
Aktívan vagy passzívan/ magyarul :csak nézek, mint a moziban/ is közreműködöm.
28 év magas, barna szem, barna haj, többmenetes farok.Utazok és fogadok is.
Aktívan vagy passzívan/ magyarul :csak nézek, mint a moziban/ is közreműködöm.
28 év magas, barna szem, barna haj, többmenetes farok.Utazok és fogadok is.