50 feletti,uralkodó típusú hölgyet keresek
Bp.
Bp.
Miskolc és környékén szívesen kényeztetnék hölgyeket nem csak sex, és nem pénzért, kölcsönös szimpátia és ápoltság kötelező elvárás. Írj bátran.
perverz fiatal srác kényeztetne idősebb hölgyet....

Sziasztok!Gyöngyösi popó kedvelő hölgyet keresek alkalmi randikhoz
Sziasztok!
29 éves budapesti férfi vagyok és olyan társakat keresek akikkel közös erotikus programokat lehet szervezni. Csak komoly jelentkezőket várok , akik találkozni is mernek. Párt , lányt hosszú távra..
29 éves budapesti férfi vagyok és olyan társakat keresek akikkel közös erotikus programokat lehet szervezni. Csak komoly jelentkezőket várok , akik találkozni is mernek. Párt , lányt hosszú távra..
Valamiért nagyon izgatnak a "doktornénik" , egy se jár ide ?

22 éves szűz pasi, keres érett nőt aki betanítana vagy szintén kezdő lányt akivel gyakorolhatnánk! (Lehetőleg: Csongrád megye)
45 feletti hölgyet keresek, aki még aktív és otthon nem kapja meg, amit kell neki! nincs felső korhatár!!!
21 éves ápolt srác hölgyet keres alkalmi együttléthez. További infó e-mailben.
Sziasztok!
36-40 pár ismerkedne Balaton déli része.
levélben írj
36-40 pár ismerkedne Balaton déli része.
levélben írj
21 éves fiatal ápolt igényes megjelenésű srác idősebb hölgyet keres, alkalmi szexkapcsolatra, hossszútávra, képet mailba tudok küldeni

Egy 30 feletti vékony,magabiztos nő-t keresek....................
+30-as hölgy Esztergom környékén?
40-fölötti Hölggyel ismerkednék. Szívesen masszíroznám, kényeztetném
Nógrád megyéből, vagy Budapest és környékéről keresnék egy lányt akivel megkoronázhatnánk a mai napot.
Hely biztosított, de utazni is tudok...
Hely biztosított, de utazni is tudok...
Győrben hölgyet keresek
Sziasztok.31 éves férfi vagyok.Nyalás imádó hölgyet, párt keresek Veszprém és környékéröl,Balatonfüreden akár napközbeni találkára is.E-mail:vboy8181@freemail.hu
Üdv!35 éves győri férfi idősebb hölgyeket kényeztetne.Bizalommal,érzékien és ha szükséges diszkréten.Várom a jelentkezőket Győrből.
Sziasztok!
25 éves vas megyei srác hölgyekkel ismerkedne egyszeri, vagy tartós szexkapcsolat céljából.
Kor nem számít.
25 éves vas megyei srác hölgyekkel ismerkedne egyszeri, vagy tartós szexkapcsolat céljából.
Kor nem számít.
"Tényleg nincs egy 30 feletti vékony,magabiztos nő, akit jól meglehetne locsolni?"
Erre kapok üziket 17-20 évesektől, szerintem pedig érthető voltam.
Erre kapok üziket 17-20 évesektől, szerintem pedig érthető voltam.