Szívesen kényeztetnék egy 45-60 körüli hölgyet Miskolc vonzáskörzetében. 35 éves srác.
Sziasztok!Gyöngyösi popó kedvelő hölgyet keresek alkalmi randikhoz!
Fiatal budapesti fiúként keresek nőket vagy párokat.
Érett hölgyet keresek mindenféle jóra Somogy és Zala megyéből! Privátban kérek választ, ha érdekel!
hahoooo,itt nincs lány??vegyen már észre egy lány!!!sexet kereső lányok!!hahoo!!cimem laszlo.r78@freemail.hu irj bátran!!!sex ingyen!!!irj!!

Hello! Keresek Taabányai érettebb (idősebb) nőt diszkrét szexkapcsolatra!! e-mail:roy_banks@freemail.hu várom a jelentkezőket!! Én egy 30 éves sportos jóképü férfi vagyok! Bizhatsz bennem számomra is fontos a diszkrécio!!! puszi
Sziasztok!
Keresek egy csinos érett hölgyet, aki szeretne egy kis kényeztetést. Imádom a tőlem idősebb nőket, kényeztetni őket meg még inkább! Én egy fiatal 23 éves egyetemista srác vagyok nagyon fiatal küllemmel. Ha felkeltettem az érdeklődésed, kérlek írj itt vagy a raulbaptist@freemail.hu-ra.
Keresek egy csinos érett hölgyet, aki szeretne egy kis kényeztetést. Imádom a tőlem idősebb nőket, kényeztetni őket meg még inkább! Én egy fiatal 23 éves egyetemista srác vagyok nagyon fiatal küllemmel. Ha felkeltettem az érdeklődésed, kérlek írj itt vagy a raulbaptist@freemail.hu-ra.
Fiatal budapesti fiúként keresek nőket vagy párokat.
Sziasztok! Keresek olyat érett hölgyet akinek kielégíthetném összes sexuláis vágyát. Nagyon izgatnak az idősebb hölgyek!
Én is örömmel részt vennék benne...
(Ez egy válasz félszáz üzenetére (2012. 08. 10. péntek 12:08), amit ide kattintva olvashatsz)
2012. 08. 10. péntek 12:08

Keresünk egy budapesti, kulturált fiatalembert, akinek férjem jelenlétében kiverhetem...
Sziasztok! Én szívesen benne lennék a dologban!
(Ez egy válasz félszáz üzenetére (2012. 08. 10. péntek 12:08), amit ide kattintva olvashatsz)
2012. 08. 10. péntek 12:08

Keresünk egy budapesti, kulturált fiatalembert, akinek férjem jelenlétében kiverhetem...
Sziasztok!Holnap Bicskén vagy környékén esetleg egy Hölgy vagy pár akinek lenne kedve talizni?Ha érdekelne valakit,valakiket egy kis kaland légyszi írjon!
Fiatal budapesi fiúként keresek nőket vagy párokat.
Sziasztok!
Nagykáta-Jászberény-Hatvan-Szolnok környékéről van itt hölgy vagy pár aki ismerkedne egy 28 éves sráccal? Szeretem az érettebb hölgyeket!
Minden infó és képek is az adatlapomon megtalálhatóak!
Nagykáta-Jászberény-Hatvan-Szolnok környékéről van itt hölgy vagy pár aki ismerkedne egy 28 éves sráccal? Szeretem az érettebb hölgyeket!

Minden infó és képek is az adatlapomon megtalálhatóak!
Fiatal pestmegyei pár keres nagy intimméretű sok szabadidővel rendelkező fiatal vékony fiút!Nem levelezni akarunk!Írj telszámmal!
Sziasztok.31 éves férfi vagyok.Erotikát kedvelő telt,nagymellű hölgyet keresek Veszprém és környékéről.Idősebb korosztállyal is ismerkednék.E-mail:vboy8181@freemail.hu
Fiatal budapesi fiúként keresek nőket vagy párokat.
Sziasztok.30 éves férfi vagyok.Erotikát kedvelő hölgyet, párt keresek Veszprém és környékéröl akár ma estére is.Idősebb hölgyel is ismerkednék.Balatonfüreden akár napközbeni találkára is.E-mail:vboy8181@freemail.hu
Egy jóféle 30-40 közötti vékony nőt keresek aki szeretné ha megdugná egy fiatal fiú!