Szívesen találkoznék egy 30 -45 éves nővel akinek időnként lenne kedve egyet dugni vagy leszopni fiatal srácot! Előny ha szereted a sok spermát!
Berényi lányt,hölgyet keresek,aki szereti a popo szexet,sajnos még nem volt benne részem,de nagyon szeretném kipróbálni! Berényi 24 éves srác vagyok,átlagos farok mérettel,borotvált,sokan mondták már rá,hogy vastag,de ez majd kiderül Írjatok itt vagy zotya8808@indamail.hu-ra képet is küldhetek Várom a leveleket,puszi addig is a popotokra(K)
Sziasztok!Bpesti hölgy diszkrét partnere lennék 60ig,anyagiaktól mentesen.35 éves igényes pasi vagyok
Elhanyagolt hölgyek kívánságát teljesíteném!!! ( bármit ami jólesik )!!!
Helló!
Balatonlelle vagy közeli környékén keresek rendszeres találkákra partnert, partnereket. Kor alkat mellékes
Balatonlelle vagy közeli környékén keresek rendszeres találkákra partnert, partnereket. Kor alkat mellékes
Hy,
DEBRECEN és környékén keresek 18-35 év között hozzám hasonló, hetero kapcsolatban élő srácot!
Én 25 éves, 178 cm magas, 71 kg, rövid barna hajú, zöld szemű, jótestű, férfias, megbízható, diszkrét, ápolt srác vagyok hellyel.
Csak jóképű, sportos, diszkrét, igényes srácok jelentkezzenek a korhatár betartásával (!), akik néha vágynak egy kis pluszra! Bemutatkozást, képet erre az email-re légyszi: szamosfalvyt@freemail.hu
No gay!!
DEBRECEN és környékén keresek 18-35 év között hozzám hasonló, hetero kapcsolatban élő srácot!
Én 25 éves, 178 cm magas, 71 kg, rövid barna hajú, zöld szemű, jótestű, férfias, megbízható, diszkrét, ápolt srác vagyok hellyel.
Csak jóképű, sportos, diszkrét, igényes srácok jelentkezzenek a korhatár betartásával (!), akik néha vágynak egy kis pluszra! Bemutatkozást, képet erre az email-re légyszi: szamosfalvyt@freemail.hu
No gay!!
Helló!
Sziasztok szeptember 8.ára keresek hölgyet vagy esetleg párt kikhez a hölgy örömére társulhatnék.
Képek az adatlapon. Belső üzit szeretnék. Kecskemét melletti 27 éves srác vagyok.
Képek az adatlapon. Belső üzit szeretnék. Kecskemét melletti 27 éves srác vagyok.
Hölgyekkel létesítenék bármilyen kapcsolatot! Kísérést is vállalok bármilyen rendezvényre.
Én 21 éves sportos jó megjelenésű Szabolcs megyei srác vagyok! érd privátban!
Én 21 éves sportos jó megjelenésű Szabolcs megyei srác vagyok! érd privátban!
unatkozó anyukát kefélnék!
Fiatal budapesti fiúként keresek nőket vagy párokat
Érett hölgyet keresek egy vad vagy akár érzéki szexre! Békés megyében!
Érett hölgyet kényeztetnék, dugnék Jászberényben vagy a környéken!
Pécsi hölgyek?
írjatok privibe,
köszi, Q
írjatok privibe,
köszi, Q
Érett hölgyet keresek! Fiatal,sportos pasi vagyok.
idősebb hölggyel ismerkednék
belső üzenetet várok
belső üzenetet várok
Sziasztok.Kórtól,alkattól függetlenül keresek hölgyet, én 26 éves vagyok a lényeg hogy nállam idősebb legyen, valamiért nekem az jó
. meg nekik is mert fitt vagyok. írjanak nekem ide levelet és megbeszéljük, nemtudom miért de én a nállam jóval idősebb nőket kívánom és szeretem

Sziasztok.Kórtól,alkattól függetlenül keresek hölgyet aki tényleg szexet akar.Budapest és Székesfehérvár környékiek.Elérhetőségem:dauer73@citromail.hu.Vagy 06203169026.ZSOLT.
Berényi lányt,hölgyet keresek,aki szereti a popo szexet,sajnos még nem volt benne részem,de nagyon szeretném kipróbálni! Berényi 24 éves srác vagyok,átlagos farok mérettel,borotvált,sokan mondták már rá,hogy vastag,de ez majd kiderül
Írjatok itt vagy zotya8808@indamail.hu-ra képet is küldhetek
Várom a leveleket,puszi addig is a popotokra(K)