Ha lenne eszed, akkor megnéznéd a korábbi hozzászólásait és nagyon gyorsan kiderülni, hogy hol férfi, hol nő... De te tudod.
(Ez egy válasz Playboy81 üzenetére (2012. 11. 13. kedd 15:03), amit ide kattintva olvashatsz)
2012. 11. 13. kedd 15:03

Szia Lili!
Engem érdekelnél,31 éves Bpi srác vagyok ,szeretnélek megismerni....megadom a címem az hogy utazzak hozzád az nem jelent gondot k.zolko81@gmail.com írj ha érdekellek édes....puszi Zoli
Engem érdekelnél,31 éves Bpi srác vagyok ,szeretnélek megismerni....megadom a címem az hogy utazzak hozzád az nem jelent gondot k.zolko81@gmail.com írj ha érdekellek édes....puszi Zoli
Szia Lili!
Engem érdekelnél,31 éves Bpi srác vagyok ,szeretnélek megismerni....megadom a címem az hogy utazzak hozzád az nem jelent gondot k.zolko81@gmail.com írj ha érdekellek édes....puszi Zoli (Ez egy válasz lillike üzenetére (2012. 11. 08. csütörtök 22:11), amit ide kattintva olvashatsz)
2012. 11. 08. csütörtök 22:11
Engem érdekelnél,31 éves Bpi srác vagyok ,szeretnélek megismerni....megadom a címem az hogy utazzak hozzád az nem jelent gondot k.zolko81@gmail.com írj ha érdekellek édes....puszi Zoli (Ez egy válasz lillike üzenetére (2012. 11. 08. csütörtök 22:11), amit ide kattintva olvashatsz)

27 éves pestmegyei nagyon csinos kedves lány megismerkedne tapasztalatlan kedves fiúval,izgat a nagy vastag méret.Kérlek csak akkor írj ha tudsz utazni,én esténként érek rá,helyem van...
Debrecen ės környėke . Az előző üzihez lemaradt.Bocsi
)

Sziasztok.38 ėves fėrfi alkalmi szexszhez nagy mellű nőt keres. Utazni tudok.
Sziasztok.31 éves férfi vagyok. Telt,nagy cicis hölggyel ismerkednék Veszprém és környékéről.E-mail:vboy8181@freemail.hu
ÉRETT,ELHANYAGOLT,HÖLGYEKET KÉNYEZTETNÉK.50-ÉVES MACKÓS SZEXET ÉS KÉNYEZTETÉST KEDVELŐ FÉRFI VAGYOK.AUTÓ VAN.BÚVÓHELY MEGOLDHATÓ.
Jászberénybe keresek hölgyet,lányt,asszonyt(kor nem számít)aki végre segítene rajtam.....,már nagyon vágyom egy kis szexre,kérlek segítsetek
Sziasztok.31 éves férfi vagyok.Erotikát kedvelő hölgyet párt keresek Veszprém és környékéről.Erősen telt hölgyel is ismerkednék.E-mail:vboy8181@freemail.hu
Kalandos tapasztalatokkal rendelkező 22 éves vecsési srác ismerkedne korosabb hölgyekkel

Csorna Győr és vonzáskörzetében keresek elhanyagolt hölgyeket tartós szex kapcsolatra.
Sziasztok. 25 éves szűz pasi szívesen megismerkedne a szex örömeivel egy kellemes nő társaságában, Csongrád megyében.
Sziasztok.31 éves férfi vagyok.Erotikát kedvelő hölgyet párt keresek Veszprém és környékéről.Erősen telt hölgyel is ismerkednék.E-mail:vboy8181@freemail.hu
Saját exklusiv privát lakásba Svájcba keresünk,fiatal csinos önmagára és a környezetére is igényes lányokat! (+18)
Kimagasló kereseti lehetőség ,igényes környezet korrekt feltételekkel!
Utazásod is előlegezzük! Nyelvtudás nem szükséges ,mert a kapcsolat tartó Magyar!
Jelentkezés az alábbi e-mail címem: arcképpel és teljes alakos fotóval. chicasjob@artlover.com
Tel.:+36308308674
Kimagasló kereseti lehetőség ,igényes környezet korrekt feltételekkel!
Utazásod is előlegezzük! Nyelvtudás nem szükséges ,mert a kapcsolat tartó Magyar!
Jelentkezés az alábbi e-mail címem: arcképpel és teljes alakos fotóval. chicasjob@artlover.com
Tel.:+36308308674
13:25 [armagedonjoci] Sziasztok! Budapesti 34 éves unatkozó sex szeretö férfi vagyok. Keresem azt a budapesti szimpatikus lányt, párt aki a hölgy illetve, közös örömökkel éreznénk egymást egymást ma. Swinger buliban is benne vagyok. Nyitott pasi vagyok
Pervi fiu érdekel?
(Ez egy válasz lillike üzenetére (2012. 11. 08. csütörtök 22:11), amit ide kattintva olvashatsz)
2012. 11. 08. csütörtök 22:11

27 éves pestmegyei nagyon csinos kedves lány megismerkedne tapasztalatlan kedves fiúval,izgat a nagy vastag méret.Kérlek csak akkor írj ha tudsz utazni,én esténként érek rá,helyem van...
45 év feletti hölgyet keresek szexkapcsolat céljából, aki kedveli a fiatalabb (27) férfiak társaságát! Privátban várom a válaszát!
sziasztok KIZÁRÓLAG LÁNYOK ILLETVE PÁROK JELENTKEZNEK mi egy fiatal pár vagyunk és csak kamerázunk de arc nélkül ha érdekel a dolog éjjel CSÜTÖRTÖK 12:00kor vagyunk írjatok egy skype címet sziasztok
Sziasztok.31 éves férfi vagyok.Erotikát kedvelő hölgyet párt Veszprém és környékéről.Erősen telt hölgyel is ismerkednék.E-mail:vboy8181@freemail.hu
Üdv!
Képeket cserélnénk. Írjátok meg,hogy arccal vagy anélkül. Várjuk kezdeményezéseteket. Ha külditek a képeket azonnal küldjük a mieinket.
Mail:joy29@freemail.hu
Képeket cserélnénk. Írjátok meg,hogy arccal vagy anélkül. Várjuk kezdeményezéseteket. Ha külditek a képeket azonnal küldjük a mieinket.
Mail:joy29@freemail.hu