Helló hölgyeim!
Kinek van kedve csatlakozni két pasi plusz egy lányhoz? (Ők házaspár, én vagyok a kapcsolatukban a harmadik személy. Lennél te a negyedik?)
Mi régóta összejárunk (több mint egy éve, havi szinten egyszer-kétszer találkozunk), sportos testalkatúak vagyunk, nem dohányzunk. Lehetőleg hasonló testalkatú legyél, mint mi és ha nem dohányoznál nem lenne hátrány, de nem feltétel.
Heteroszexuálisak vagyunk, de a móka kedvéért a pár férfi tagja, szeretné a feleségét más lánnyal is látni csak nagyon enyhe bi dolgokban. Kezdetnek simogatás, maszírozgatás, táncolás, meg hasonló kis szexi játékok. Ha ez az enyhe biség is egyszer megvalósul, mi férfiak különleges ajándékban fogunk titeket részesíteni, melynek csak a ti fantáziátok szabhat határt.
Intim dolgokról levélben érdeklődhetsz, nem illik itt megosztani, de hidd el nem kell szégyenkeznünk.
Első sorban 18-35 év közötti hölgyekkel szeretnénk találkozni, aki lehetőleg debreceni vagy Debrecen közelében lakik, mert mi Debreceniek, illetve Józsaiak vagyunk.
Én 22 éves vagyok, a pár férfi tagja 32, a hölgy tagja 27 éves.
Mi rendesek, barátságosak vagyunk. Szeretjük az erotikus játékokat, na meg a nyarat, amikor kint a hátsó udvarban, sok sok tök jó játékot játszhatunk, persze meztelenül
Jól hangzik, amiket leírtam? Akkor nem kell mást tenned, hogy felvedd a kapcsolatot velem. Bővebb információt rólunk, a kapcsolatunkról levélben, személyesen vagy telefonon kaphatsz.
De kérlek titeket, vegyétek a bátorságotok jelentkezni, mert ezek a szexis játékok, a legjobb dolgok a világon. Lehet pár év múlva megbánjátok, hogy hasonló dolgokban nem vettetek részt már most. Engedjetek bizonyítani minket!
Sziasztok
u.i:
Ma is találkozom velük, így akár ha időben felveszed velem a kapcsolatot, akkor ma is találkozhatunk négyesben.
Kinek van kedve csatlakozni két pasi plusz egy lányhoz? (Ők házaspár, én vagyok a kapcsolatukban a harmadik személy. Lennél te a negyedik?)
Mi régóta összejárunk (több mint egy éve, havi szinten egyszer-kétszer találkozunk), sportos testalkatúak vagyunk, nem dohányzunk. Lehetőleg hasonló testalkatú legyél, mint mi és ha nem dohányoznál nem lenne hátrány, de nem feltétel.
Heteroszexuálisak vagyunk, de a móka kedvéért a pár férfi tagja, szeretné a feleségét más lánnyal is látni csak nagyon enyhe bi dolgokban. Kezdetnek simogatás, maszírozgatás, táncolás, meg hasonló kis szexi játékok. Ha ez az enyhe biség is egyszer megvalósul, mi férfiak különleges ajándékban fogunk titeket részesíteni, melynek csak a ti fantáziátok szabhat határt.
Intim dolgokról levélben érdeklődhetsz, nem illik itt megosztani, de hidd el nem kell szégyenkeznünk.
Első sorban 18-35 év közötti hölgyekkel szeretnénk találkozni, aki lehetőleg debreceni vagy Debrecen közelében lakik, mert mi Debreceniek, illetve Józsaiak vagyunk.
Én 22 éves vagyok, a pár férfi tagja 32, a hölgy tagja 27 éves.
Mi rendesek, barátságosak vagyunk. Szeretjük az erotikus játékokat, na meg a nyarat, amikor kint a hátsó udvarban, sok sok tök jó játékot játszhatunk, persze meztelenül

Jól hangzik, amiket leírtam? Akkor nem kell mást tenned, hogy felvedd a kapcsolatot velem. Bővebb információt rólunk, a kapcsolatunkról levélben, személyesen vagy telefonon kaphatsz.
De kérlek titeket, vegyétek a bátorságotok jelentkezni, mert ezek a szexis játékok, a legjobb dolgok a világon. Lehet pár év múlva megbánjátok, hogy hasonló dolgokban nem vettetek részt már most. Engedjetek bizonyítani minket!
Sziasztok
u.i:
Ma is találkozom velük, így akár ha időben felveszed velem a kapcsolatot, akkor ma is találkozhatunk négyesben.
Sziasztok.
Ápolt párt keresnék ma esti érzéki sexre Borsod-Szabolcs megyékből.
Esetleges válaszokat privátban légyszi.
Ápolt párt keresnék ma esti érzéki sexre Borsod-Szabolcs megyékből.
Esetleges válaszokat privátban légyszi.
Hm.
(Ez egy válasz aser2000 üzenetére (2013. 04. 17. szerda 15:19), amit ide kattintva olvashatsz)
2013. 04. 17. szerda 15:19

Sziasztok!
28 éves sportos, 21 cm csupasz farkú pasi ismerkedne idősebb hölgyekkel.
Várom a privát üzenetet ha esetleg valakinek lenne kedve hozzá.
szia. . olyan lányok jelentkezését várom akik esténként szivesen néznének engem camon . ha érdekel a dolog vegyél fel msn de nem árt ha te is beválalos vagy és van camod hogy egyűtt élvezzűk:P :zayrom@freemail.hu (nem kamu vagyok igazi vegyél fell és meglátod:P) van skypom is de azt csk privibe!!!!!

Szia!
Kukkolni szerető csajt keresek aki megnézné ahogy a kocsimba játszadozom a cerkámmal ,esetleg csatlakozhat is!
Budapest aréna pláza környéke.
leveleket a figura751@freemail.hu ra várok
Kukkolni szerető csajt keresek aki megnézné ahogy a kocsimba játszadozom a cerkámmal ,esetleg csatlakozhat is!
Budapest aréna pláza környéke.
leveleket a figura751@freemail.hu ra várok
Sziasztok! Budapesti érett hölgyet keresnék akinek nyalhatnám a puncusát! Írj bátran

Sziasztok! Veszprém megyéből ismerkednék felajzott tüzes szexmániás lánnyal, hölggyel, elhanyagolt háziasszonnyal kiadós szexuális együttlétekre! Ápoltság és diszkréció adott és elvárt! Élénk fantázia és perverzió nem hátrány...
üzenjetek privátban vagy a carnalboy@freemail.hu-ra

Sziasztok! Veszprém megyéből ismerkednék felajzott tüzes szexmániás lánnyal, hölggyel, elhanyagolt háziasszonnyal kiadós szexuális együttlétekre! Ápoltság és diszkréció adott és elvárt! Élénk fantázia és perverzió nem hátrány...
üzenjetek privátban vagy a carnalboy@freemail.hu-ra

Szia!!
Délelőttönként az aréna pláza parkolóházban a kocsimba Játszadozóm a cerkámmal !!
Csatlakozni kívánó csajokat várok akár csak kukkolásra is !!!
A leveleket a figura751@freemail.hu -ra várom !!
Délelőttönként az aréna pláza parkolóházban a kocsimba Játszadozóm a cerkámmal !!
Csatlakozni kívánó csajokat várok akár csak kukkolásra is !!!
A leveleket a figura751@freemail.hu -ra várom !!
Sziasztok!
Pénteki vagy szombati swinger klub látogatáshoz keresném női partnerem. Bp-i 28 éves srác vagyok. geriike,v@gmail.com címen elér akit érdekelne a dolog.
Pénteki vagy szombati swinger klub látogatáshoz keresném női partnerem. Bp-i 28 éves srác vagyok. geriike,v@gmail.com címen elér akit érdekelne a dolog.
Debrecenböl 25 feletti hölgy? Belső levelet.
Tudom hogy semmi esélye de hátha.Budapesti Hölgyekkel ismerkednék vagy napoznák esetleg vagy valami más !!!!!!!!
Skyp címem : boroncsok.laszlo MSN címem borisz1970@hotmail.com
Skyp címem : boroncsok.laszlo MSN címem borisz1970@hotmail.com
Sziasztok Lányok!!! Akinek lenne kedve ismerkedni egy kissé Sub sráccal , aki bármit megtesz amit kérten (tabuk nélkül) akkor vegyetek fel Skype-ra: Childboy871
38/187/88 és 34/170/56 házaspár gyönyörű hölgytaggal keres intelligens, fiatal hetero fiút, aki értelmes, önmagára is igényes, sportos testalkatú ,180 cm feletti magasságú, és aki 2 sornál és hímtagja méreténél többet is tud írni.
Lehetséges lenne akár csak a Hölggyel külön is együtt lenni. Előny, ha okos, szép arcú, fehérnemű imádó Nőt keresel, valamint ha szereted a szép lábakat.
Lehetséges lenne akár csak a Hölggyel külön is együtt lenni. Előny, ha okos, szép arcú, fehérnemű imádó Nőt keresel, valamint ha szereted a szép lábakat.
szia. . olyan lányok jelentkezését várom akik esténként szivesen néznének engem camon . ha érdekel a dolog vegyél fel msn de nem árt ha te is beválalos vagy és van camod hogy egyűtt élvezzűk:P :zayrom@freemail.hu (nem kamu vagyok igazi vegyél fell és meglátod:P) van skypom is de azt csk privibe
Sziasztok!
Sziasztok !
Olyan budapesti csajt keresek aki szereti az autós hancúr minden formáját
Olyan budapesti csajt keresek aki szereti az autós hancúr minden formáját

Hölgyek/Lányok Olyan bevállalós nőt keresek aki orálisan kielégítene! NEM INGYEN!!! CSAK BP-ről!!!
Esetleg csak kezzel csinalna nekem is megbeszelheto! Részletekért írjatok ha érdekel valakit!
Esetleg csak kezzel csinalna nekem is megbeszelheto! Részletekért írjatok ha érdekel valakit!
Siófoki 22 éves srác vagyok, szívesen találkoznék hölgyekkel, kellemes együttlétre.
Hölgyek/Lányok Olyan bevállalós nőt keresek aki orálisan kielégítene! NEM INGYEN!!! CSAK BP-ről!!!