Sziasztok!30 as magas sportos pasi,hölgyeket keres minden jóra!
Vegyetek fel csajok nem fogjátok megbánni! webcamerával rendelkező helyes pasi vagyok és kemény farkkal és arra vár hogy elspricoljon neked! gyere vigyél a csúcsra várlak titeket csajok skypon! gerike19900816
sziasztok, lányt , hölgyet keresek vácról vagy környékéről, én egy 20 éves sportos izmos 177/90 srác vagyok , írjatok ha érdekel valakit

Sziasztok, miskolci hölgyet vagy csajt keresek anyagiaktól mentesen titkos kapcsolatra. Én egy sportos 20 éves srác vagyok, 172 cm magas és 67 kg, rövid barna haj és szem. Korhatár nincs, de egyébként kifejezetten szeretem az érett hölgyeket. Ha érdekelnék valakit, akkor írjon itt és megadom a számom.
Sziasztok!30 as magas sportos pasi,idősebb hölgyeket kényeztetne.Írjatok bátran!
Sziasztok, Aszód és Dunakeszi közt csatlakoznák párokhoz lányokoz, érett nővel szívesen kipróbálnám, 22vagyok 185magas vagyok 74kg barna haj szem, képet mailba küldök, Szép napot
Sziasztok!
Sziasztok!

Vegyetek fel csajok nem fogjátok megbánni! webcamerával rendelkező helyes pasi vagyok és kemény farkkal és arra vár hogy elspricoljon neked! gyere vigyél a csúcsra várlak titeket csajok skypon! gerike19900816
Sziasztok!30 as magas sportos pasi,idősedd hölgyet és párokat keres,minden jóra!
Engem is probáljatok ki csajok!!! Vegyetek fel nem fogjátok megbánni! webcamerával rendelkező helyes pasi vagyok és kemény farkkal és arra vár hogy elspricoljon neked! gyere vigyél a csúcsra várlak titeket csajok skypon! gerike19900816
szia. . olyan lányok jelentkezését várom akik esténként szivesen néznének engem camon . ha érdekel a dolog vegyél fel msn de nem árt ha te is beválalos vagy és van camod hogy egyűtt élvezzűk:P skype: gerike19900816
Sziasztok! 30as magas sportos pasi,párokhoz csatlakozna a hölgy örömére.
Hölgy örömére keresünk, aki 43 fiatalabb pasit, nagyobb mérettel.. Vékony vagy sportos, lehetőleg pécsi férfit hármashoz, csak punciba..
Szia! Autós huncutkodás minden formájára budapesti aranyos csajt keresek , hosszú távra !!!!
figura751@freemail.hu
figura751@freemail.hu
Hölgyeket kényeztetnék akár viszonzás nélkül is. Üzenjen akit érdekelne!
szia. . olyan lányok jelentkezését várom akik esténként szivesen néznének engem camon . ha érdekel a dolog vegyél fel msn de nem árt ha te is beválalos vagy és van camod hogy egyűtt élvezzűk:P :zayrom@freemail.hu (nem kamu vagyok igazi vegyél fell és meglátod:P) van skypom is de azt csk privibe
Sziasztok!30 as magas sportos pasi,hölgyeket,párokat keres.
Sziasztok!
Fejér megyei 33 éves srác vagyok,kortól függetlenül keresek,ápolt molett,telt lányokat,hölgyeket,asszonyokat!Idősebb korosztály előnyben!mexxx4@citromail.hu
Fejér megyei 33 éves srác vagyok,kortól függetlenül keresek,ápolt molett,telt lányokat,hölgyeket,asszonyokat!Idősebb korosztály előnyben!mexxx4@citromail.hu
Sziasztok !! Mai nap keresek csajt Budapesten kocsikázásra !!
figura751@freemail.hu
figura751@freemail.hu
Kiverném egy olyan nő előtt, akinek bejön, ha valakinek sok a spermája, vagy csak egyszerűen megnézné, mert kíváncsi. Üzeneteket várok!

Szia!30 as magas sportos pasi,hölgyet keres minden jóra.