ma este Maglódon hellyel rendelkező magas vékony nagyfarkú srác keres hölgyet esetleg lányt aki jönne vagy mennék én) egy kis éjszakai szórakozásra
Sziasztok!
Ápolt igényes pasiként szintén igényes párt keresnék most hétvégére Borsod-Szabolcs megyékből!
Ápolt igényes pasiként szintén igényes párt keresnék most hétvégére Borsod-Szabolcs megyékből!
ma este Maglódon hellyel rendelkező magas vékony nagyfarkú srác keres hölgyet esetleg lányt aki jönne vagy mennék én) egy kis éjszakai szórakozásra

@$@
ki probálhatnátok engem is Vegyetek fel csajok nem fogjátok megbánni! webcamerával rendelkező helyes pasi vagyok és kemény farokkal és arra vár hogy elspricoljon neked! gyere vigyél a csúcsra várlak titeket csajok skypon! gerike19900816
Helló Hölgyeim!
Hölgyet keresünk 2 pasi 2 hölgy felálláshoz továbbra is! Ha 35 év alatti vagy és Debrecenben vagy a közelben élsz, de tudsz utazni, akkor téged keresünk. Mi fiatalok vagyunk, én 23, a hölgy 27 és a férje 33.
Nem dohányzunk, nem lenne hátrány ha te se, de nem feltétel. Rendszeresen sportolunk, sportos testalkatúak vagyunk, lehetőleg te is légy sportos, átlagos testalkatú.
Mi már régóta összejárunk, több mint egy éve, most szeretnénk bővíteni a kapcsolatunk egy negyedik hölgy személyében. Hetero szexuálisak vagyunk, de ha te bi vagy, az se hátrány!
Várjuk leveled, ha magadra ismersz és szeretnél velünk baráti és egy kicsit komolyabb kapcsolatot kialakítani. Üdv!
Hölgyet keresünk 2 pasi 2 hölgy felálláshoz továbbra is! Ha 35 év alatti vagy és Debrecenben vagy a közelben élsz, de tudsz utazni, akkor téged keresünk. Mi fiatalok vagyunk, én 23, a hölgy 27 és a férje 33.
Nem dohányzunk, nem lenne hátrány ha te se, de nem feltétel. Rendszeresen sportolunk, sportos testalkatúak vagyunk, lehetőleg te is légy sportos, átlagos testalkatú.
Mi már régóta összejárunk, több mint egy éve, most szeretnénk bővíteni a kapcsolatunk egy negyedik hölgy személyében. Hetero szexuálisak vagyunk, de ha te bi vagy, az se hátrány!
Várjuk leveled, ha magadra ismersz és szeretnél velünk baráti és egy kicsit komolyabb kapcsolatot kialakítani. Üdv!
ki probálhatnátok engem is Vegyetek fel csajok nem fogjátok megbánni! webcamerával rendelkező helyes pasi vagyok és kemény farokkal és arra vár hogy elspricoljon neked! gyere vigyél a csúcsra várlak titeket csajok skypon! gerike19900816
Magas vékony(196/80) fiatal(24) srác keres a környékről(maglód,pécel,ecser,gyömrő és 17. ker) lányokat minden jóra! hely nem mindig van de megoldható! kor nem számít!
Sziasztok
Olyan lányt vagy nőt keresek aki segítene kipróbálni egy fogyókúrát.
Mivel nem vagyok meg elégedve a testemmel ezért ki akarom próbálni azt a fogyókúrát aminek a lényege a töménytelen szex.
Remélem találok lányt a vagy nőt aki segítene nekem ebben a kísérletemben, és mihamarabb ,megtalálom a partneremet .
Olyan lányt vagy nőt keresek aki segítene kipróbálni egy fogyókúrát.
Mivel nem vagyok meg elégedve a testemmel ezért ki akarom próbálni azt a fogyókúrát aminek a lényege a töménytelen szex.
Remélem találok lányt a vagy nőt aki segítene nekem ebben a kísérletemben, és mihamarabb ,megtalálom a partneremet .
Ma este a Gellérthegyen leszünk,a játszótér feletti parkban a szálló oldalán, este 8-tól fél 11-ig 40-es pár vagyunk.
Ha akar valaki ismerkedni...
Ha akar valaki ismerkedni...
Sziasztok!
Fiatal srác vagyok hölgyeket, keresek ma estére!
Margit szigeten egy közös maszti vagy több? Várom a belső üziket!
Fiatal srác vagyok hölgyeket, keresek ma estére!
Margit szigeten egy közös maszti vagy több? Várom a belső üziket!
35 feletti Hölgy diszkrét kapcsolatát keresem nem függetlenül. Ha kedved van írj!

helyes potens fiatal fiúkkal ismerkednék barátom előtti intim dolgokhoz zalaegerszeg körzetéből
Kom-Egom megyében ma este hölgy lány lenne aki rá ér? hely szükséges.
Sziasztok! 21 éves budapesti, sportos, egyetemista srác vagyok. Csajok jelentkezését várom, akik némi ismerkedés után (ha megvan a kölcsönös szimpátia) benne lennének egy kiadós, érzéki szexben.
A többit privátban!
A többit privátban!

Debrecenben keresek kalandot, egy belevaló nővel, párral. Lakás van. 28 éves ffi.
Sziasztok!
Nem szeretnem felesleges onfenyezessel huzni az idomet
szivesen csatlakoznk holgyekhez,parokhoz. Fiatal,sportos,igenyes srac vagyok Budapestrol.
Tarskeresos adatlapomon van rolam kep,az mindent elmond,legyen az a bemutatkozasom!
Varom a privat leveleket.
Nem szeretnem felesleges onfenyezessel huzni az idomet

Tarskeresos adatlapomon van rolam kep,az mindent elmond,legyen az a bemutatkozasom!

Varom a privat leveleket.
Sziasztok
Veszprém és örnyékén idős hölgyet kényeztetnék
privátban várom a leveleiket
Veszprém és örnyékén idős hölgyet kényeztetnék
privátban várom a leveleiket
Sziasztok!
24 éves vagyok és már régóta szeretnék találni egy nálam jóval idősebb hölgyet szexkapcsolatra.Az adatlapomon megtaláltok minden infót,akinek szimpatikus vagyok,írjon
Gergő
24 éves vagyok és már régóta szeretnék találni egy nálam jóval idősebb hölgyet szexkapcsolatra.Az adatlapomon megtaláltok minden infót,akinek szimpatikus vagyok,írjon

Gergő
várom a leveled édes
(Ez egy válasz X üzenetére (2013. 06. 26. szerda 21:17), amit ide kattintva olvashatsz)
2013. 06. 26. szerda 21:17

Törölt felhasználó (887031)

zalai pár 39 éves hölgy tagja helyes fiatal fiúkkal ismerkedne