Milyen érdekes, itt "csak" a nagy fasz a kelendő

Sziasztok!
Fiatal (25éves korig) pasit keresünk, lehetőleg nagy mérettel!
Fiatal (25éves korig) pasit keresünk, lehetőleg nagy mérettel!

Húszas éveiben járó sportos, magas, jóképű srác keres csinos lány(oka)t Szegedről vagy környékéről. Lehetőleg hosszútávú kapcsolat érdekel, de az egyéjszakás kalandoktól sem riadok el.

Fiatal sportos ha lehet nagyméretű srácot keresünk 3.iknak zalából. mail:ella3577@gmail.com
Nagyméretű hellyel rendelkező ff-t keresünk
szia. . olyan lányok jelentkezését várom akik esténként szivesen néznének engem camon . ha érdekel a dolog vegyél fel msn de nem árt ha te is beválalos vagy és van camod hogy egyűtt élvezzűk:P skype: gerike19900816 (nem kamu vagyok igazi vegyél fell és meglátod:P
Helyes 23 éves srác vagyok. Siófokon vagy Veszprémben találkoznék csinos lánnyal, hölggyel. Többit üzenetben.
Holnap estére keresünk nagyméretű fiút-férfit akinek van saját találkozóhelye!
20 éves izmos váci srác , ismerkedne , hölgyekkel, írjatok bátran

Sziasztok, 22 éves srác vagyok Pápa és környékéről keresek idősebb partnert.
Sziasztok!
55 év feletti,lehetőleg nagyobb fenekű hölgyet keresek hatalmas élvezetekhez. Írj és alakítsuk a dolgokat
55 év feletti,lehetőleg nagyobb fenekű hölgyet keresek hatalmas élvezetekhez. Írj és alakítsuk a dolgokat

Egri 20 éves srác vagyok,nagy mérettel,keresek fiatalabb,idősebb hölgyeket alkalmi vagy hosszútávú szexkapcsolathoz!Heves,Nógrád,BAZ megyében,illetve Bp-en a 8. kerületben

sziasztok 28 Éves Bp-i pasi vagyok nagy mérettel
ma de. csatlakoznák párhoz
vagy hölgyhöz
várom az üziket
ma de. csatlakoznák párhoz
vagy hölgyhöz
várom az üziket

szia. . olyan lányok jelentkezését várom akik esténként szivesen néznének engem camon . ha érdekel a dolog vegyél fel msn de nem árt ha te is beválalos vagy és van camod hogy egyűtt élvezzűk:P skype: gerike19900816 (nem kamu vagyok igazi vegyél fell és meglátod:P
Helyes 23 éves srác vagyok. Siófokon vagy Veszprémben találkoznék csinos lánnyal. Többit üzenetben.
22 éves budapesti srác vagyok,50körüli,vagy az feletti nőt keresek
Szexkapcsolatra.
magamnak90@citromail.hu
Szexkapcsolatra.
magamnak90@citromail.hu
Sziasztok!
Ma estére keresnék Jászberény-Nagykáta környékéről hölgyet vagy párt.
29 éves sportos srác vagyok, és nagyon szeretem az érettebb hölgyeket is.
Ma estére keresnék Jászberény-Nagykáta környékéről hölgyet vagy párt.
29 éves sportos srác vagyok, és nagyon szeretem az érettebb hölgyeket is.

Budapesti,22éves,jóképű srácként keresek 50év körüli vagy az feletti hölgyeket
rendszeres szexre.Csak budapestiek érdekelnek.
Írj,nem bánod meg!
magamnak90@citromail.hu
rendszeres szexre.Csak budapestiek érdekelnek.
Írj,nem bánod meg!
magamnak90@citromail.hu
Szia! Zsolt vagyok. Szerintem engem keresel.
(Ez egy válasz X üzenetére (2013. 09. 05. csütörtök 16:47), amit ide kattintva olvashatsz)
2013. 09. 05. csütörtök 16:47
Törölt felhasználó (832739)

34/170/56 hölgytagú pár nagyon szép arcú és testű, hosszú szőke hajú hölgytagja keres intelligens, magánál akár fiatalabb fiút, saját örömére.
Értelmes, valóban intelligens, önmagára is igényes, tényleg jó testű, sportos testalkatú ,180 cm feletti magasságú fiú (férfi) levelét várom, aki 2 sornál és hímtagja méreténél többet is tud írni.
Szimpátia esetén a Hölggyel külön is együtt lehetne lenni, természetesen a férj tudtával! -).
Budapest- Esztergom vonal és környéke.
Előny, ha okos, szép arcú, fehérnemű imádó Nőt keresel, valamint ha szereted a szép lábakat (tűsarkakat), vagy ha esetleg kifejezetten lábimádó vagy. -)
Várjuk leveled! -)
Értelmes, valóban intelligens, önmagára is igényes, tényleg jó testű, sportos testalkatú ,180 cm feletti magasságú fiú (férfi) levelét várom, aki 2 sornál és hímtagja méreténél többet is tud írni.
Szimpátia esetén a Hölggyel külön is együtt lehetne lenni, természetesen a férj tudtával! -).
Budapest- Esztergom vonal és környéke.
Előny, ha okos, szép arcú, fehérnemű imádó Nőt keresel, valamint ha szereted a szép lábakat (tűsarkakat), vagy ha esetleg kifejezetten lábimádó vagy. -)
Várjuk leveled! -)
20 éves váci izmos srác, keres hölgyet, nőt akit kényeztethetne, írjatok bátran