szia. . olyan lányok jelentkezését várom akik esténként szivesen néznének engem camon . ha érdekel a dolog vegyél fel msn de nem árt ha te is beválalos vagy és van camod hogy egyűtt élvezzűk:P skype: gerike19900816 (nem kamu vagyok igazi vegyél fell és meglátod:P
Heves megyei 20 éves srác nagy mérettel(20cm) keres alkalmi partnert akár hosszútávon is,csak hetero lányok!
Olyan hölgyet keresek akivel együtt hirdethetnénk Veszprém és környékén.én 35 vagyok jerikolaszlo@hotmail.com v
24 éves szegedi srác vagyok. írjatok bátran
Nagymêretű fiatal srác ismerkedne, 35-45 éves csinos nővel, párral
Milyen érdekes, itt "csak" a nagy fasz a kelendő

Sziasztok!
Fiatal (25éves korig) pasit keresünk, lehetőleg nagy mérettel!
Fiatal (25éves korig) pasit keresünk, lehetőleg nagy mérettel!

Húszas éveiben járó sportos, magas, jóképű srác keres csinos lány(oka)t Szegedről vagy környékéről. Lehetőleg hosszútávú kapcsolat érdekel, de az egyéjszakás kalandoktól sem riadok el.

Fiatal sportos ha lehet nagyméretű srácot keresünk 3.iknak zalából. mail:ella3577@gmail.com
Nagyméretű hellyel rendelkező ff-t keresünk
szia. . olyan lányok jelentkezését várom akik esténként szivesen néznének engem camon . ha érdekel a dolog vegyél fel msn de nem árt ha te is beválalos vagy és van camod hogy egyűtt élvezzűk:P skype: gerike19900816 (nem kamu vagyok igazi vegyél fell és meglátod:P
Helyes 23 éves srác vagyok. Siófokon vagy Veszprémben találkoznék csinos lánnyal, hölggyel. Többit üzenetben.
Holnap estére keresünk nagyméretű fiút-férfit akinek van saját találkozóhelye!
20 éves izmos váci srác , ismerkedne , hölgyekkel, írjatok bátran

Sziasztok, 22 éves srác vagyok Pápa és környékéről keresek idősebb partnert.
Sziasztok!
55 év feletti,lehetőleg nagyobb fenekű hölgyet keresek hatalmas élvezetekhez. Írj és alakítsuk a dolgokat
55 év feletti,lehetőleg nagyobb fenekű hölgyet keresek hatalmas élvezetekhez. Írj és alakítsuk a dolgokat

Egri 20 éves srác vagyok,nagy mérettel,keresek fiatalabb,idősebb hölgyeket alkalmi vagy hosszútávú szexkapcsolathoz!Heves,Nógrád,BAZ megyében,illetve Bp-en a 8. kerületben

sziasztok 28 Éves Bp-i pasi vagyok nagy mérettel
ma de. csatlakoznák párhoz
vagy hölgyhöz
várom az üziket
ma de. csatlakoznák párhoz
vagy hölgyhöz
várom az üziket

Helyes 23 éves srác vagyok. Siófokon vagy Veszprémben találkoznék csinos lánnyal. Többit üzenetben.