Sziasztok, péntek nap közben(13ó-16-ig) t párt/ lányt Budapesten.... Valaki!? Privát üzit várok!
Üzenet módosítása

Üzenet módosítása
                	Holnap-azaz okt.02-ára-keresek egy lányt,hölgyet vagy párt a XIII. kerületből,akit kényeztethetnék.Helyed legyen   

Pár órára gondoltam 

Van jelentkező?
30 éves sportos srác vagyok,20 cmes intimmel.

Pár órára gondoltam

Van jelentkező?
30 éves sportos srác vagyok,20 cmes intimmel.
                	Sziasztok!
Holnap es vagy, csutortok ejszakara diszkret, apolt, NAGYFARKU! pasit keresunk a cicis, popos, 40 eves, nimfo feleseg oromere!
Helyszin, Balatonlelle! Fenykepes jelentkezeseket a balatonihazaspar@gmail.com ra varunk!
Udv,

Holnap es vagy, csutortok ejszakara diszkret, apolt, NAGYFARKU! pasit keresunk a cicis, popos, 40 eves, nimfo feleseg oromere!
Helyszin, Balatonlelle! Fenykepes jelentkezeseket a balatonihazaspar@gmail.com ra varunk!
Udv,
                	Sziasztok!Olyan lányok jelentkezését várom,akik nyitottak hosszabb vagy rövidebb alkalmi szexkapcsolatra és el is jönnek.Én 22 éves srác vagyok,email címem : ben22@citromail.hu-ide írjatok,privátba küldök képet magamról és megbeszéljük a többit.

hölgyet keresek orális kényeztetésre én 60 vagyok 06 70 5115 777

25 éves férfi 30 feletti nővel ismerkedne Nyíregyházán és vonzáskörzetében.   

25 éves budapesti srác va25 éves budapesti srác vagyok. Minden jó érdekel, keressetek bátran!

szia. . olyan lányok jelentkezését várom akik esténként szivesen néznének engem camon . ha érdekel a dolog vegyél fel msn de nem árt ha te is beválalos vagy és van camod hogy egyűtt élvezzűk:P skype: gerike19900816 (nem kamu vagyok igazi vegyél fell és meglátod:P

Csongrád megyébe keresek nő partnert 24 éves sportos srác "betanítására" Ha szükséges anyagilag is tudlak támogatni! 
Üzenetbe jelezzetek 

Üzenetbe jelezzetek

Sziasztok! A szombati nap alkalmával 34 éves sportos testalkatú férfiként szivesen segítek felpezsdíteni budapesti, pesti párok, hölgyek estéjét. Belső üzenetben szivesen várom az érdeklődéseket....

Sziasztok!
Keresem azt a hölgyet aki egy kis törődésre vágyik! Bár hol ás bár mibe benne vagyok! 

Keresem azt a hölgyet aki egy kis törődésre vágyik! Bár hol ás bár mibe benne vagyok!

sziasztok
Szivesen ismerkednék bi pàrral ill hölgyekkel
izgalmas jàtékokra
Strapon kedvelök bàtran írjatok
sziasztok

Szivesen ismerkednék bi pàrral ill hölgyekkel
izgalmas jàtékokra
Strapon kedvelök bàtran írjatok
sziasztok
                	szia. . olyan lányok jelentkezését várom akik esténként szivesen néznének engem camon . ha érdekel a dolog vegyél fel msn de nem árt ha te is beválalos vagy és van camod hogy egyűtt élvezzűk:P skype: gerike19900816 (nem kamu vagyok igazi vegyél fell és meglátod:P

Hölgyet, érett nőt keresek Baranya megyéből. Kényeztetek kikötések nélkül.

chao engem érdekelne a dolog gyúrós izmos és arányos srác vok imádom a női lábakat röviden leírom a kényeztetés izgatás a fegyverem akár egy óráig is tart az előlyátékom és akár több órás sex-szeretkezés vállalása puszi várom válaszotok.

Csongrád megyéből keresek érett nőt! 
én 23f 

én 23f

Komárom-Esztergom megyéből idősebb hölgy van jelen?   

Budapesti, 20 éves srác  várja érett hölgyek jelentkezését egy kis huncutkodásra vagy
rendszeres szexre. 187 cm magas és 92 kg vagyok,  Érdeklődni lehet:
   187 cm magas és 92 kg vagyok,  Érdeklődni lehet:
pemete12@citromail.hu

rendszeres szexre.
 187 cm magas és 92 kg vagyok,  Érdeklődni lehet:
   187 cm magas és 92 kg vagyok,  Érdeklődni lehet:pemete12@citromail.hu
                	Sziasztok!
Szülinapi meglepetés csajt keresek a páromnak. A páros lány tagjaként keresek olyan bevállalós, szexcentrikus, nem csak levelezgetős, CSAJT, 18-50 éves korig, aki bátran bemerné vállalni, hogy a jelenlétemben a párommal dugjon egy fergetegeset. Csak fényképes levelekre válaszolok, amit a csusi@citromail.hu e-mailcímre várok, s természetesen ezt követően én is küldök képet. Az idő szorít, mert közeleg a nagy nap, s ha minden klappol, TE lehetsz a hab a tortán. A páromról elöljáróban annyit, hogy sportos testalkatú, 178 cm, zöld szemű, rövid hajú, igencsak jóképű, megnyerő pasi. A buli hangulatáról én gondoskodom, a kimenetel viszont tőled is függ, de egyet viszont biztosan állítok, hogy aki bevállalja ezt a szerepet, nem hiszem, hogy rossz emlékekkel fogja elhagyni a helyszínt. A részleteket és minden egyéb tudnivalót a bulival kapcsolatban a bátrakkal megbeszélem a megadott e-mail címen. Csajok, ne hagyjatok cserben, bulizzunk egy fergetegeset. 

Szülinapi meglepetés csajt keresek a páromnak. A páros lány tagjaként keresek olyan bevállalós, szexcentrikus, nem csak levelezgetős, CSAJT, 18-50 éves korig, aki bátran bemerné vállalni, hogy a jelenlétemben a párommal dugjon egy fergetegeset. Csak fényképes levelekre válaszolok, amit a csusi@citromail.hu e-mailcímre várok, s természetesen ezt követően én is küldök képet. Az idő szorít, mert közeleg a nagy nap, s ha minden klappol, TE lehetsz a hab a tortán. A páromról elöljáróban annyit, hogy sportos testalkatú, 178 cm, zöld szemű, rövid hajú, igencsak jóképű, megnyerő pasi. A buli hangulatáról én gondoskodom, a kimenetel viszont tőled is függ, de egyet viszont biztosan állítok, hogy aki bevállalja ezt a szerepet, nem hiszem, hogy rossz emlékekkel fogja elhagyni a helyszínt. A részleteket és minden egyéb tudnivalót a bulival kapcsolatban a bátrakkal megbeszélem a megadott e-mail címen. Csajok, ne hagyjatok cserben, bulizzunk egy fergetegeset.

2013. 10. 01. kedd 17:08
                		2013. 10. 01. kedd 17:08

laci0099
 laci0099

Sex Clowns 2
 Sex Clowns 2
     Ass to mouth 9
 Ass to mouth 9
     Lesbian College Coeds 13
 Lesbian College Coeds 13
     A pesti spriccparty klub 14 - A doktornő is bedobja magát
 A pesti spriccparty klub 14 - A doktornő is bedobja magát