Bevalalna engem egy 20 ev koruli pasi.
Sziasztok!Fiatal fiút keresünk hölgytagunk örömére min 18/6 intim méret szükséges!
Sziasztok!Fiatal fiút keresünk hölgytagunk örömére min 18/6 intim méret szükséges!
sziasztok
32 éves ápolt,egészséges fiú vagyok,190cm magas,98kg
farkam 19cm,borotvált,formás darab
többes szexet kedvelő párokkal és hölgyekkel ismerkednék
van tapasztalatom a többes szexben,nem kamus vagyok
kocsim van,helyet tudok biztosítani
írjatok bátran!!!
mail:oxigen80@gmail.com
32 éves ápolt,egészséges fiú vagyok,190cm magas,98kg
farkam 19cm,borotvált,formás darab
többes szexet kedvelő párokkal és hölgyekkel ismerkednék
van tapasztalatom a többes szexben,nem kamus vagyok
kocsim van,helyet tudok biztosítani
írjatok bátran!!!
mail:oxigen80@gmail.com
Érdekelne egy 30 éves,magas,sportos srác?
20 cm-es intim méretem van.
Imádok nyalni puncit-popsit egyaránt.
A szexben bevállalós vagyok,szimpátia alapján bármit megteszek,hogy a partnerem a lehető legjobban érezze magát velem.A leglágyabb dolgoktól kezdve a legperverzebbekig.
Lányt,párt keresek!
Fejér megye!
20 cm-es intim méretem van.
Imádok nyalni puncit-popsit egyaránt.
A szexben bevállalós vagyok,szimpátia alapján bármit megteszek,hogy a partnerem a lehető legjobban érezze magát velem.A leglágyabb dolgoktól kezdve a legperverzebbekig.
Lányt,párt keresek!
Fejér megye!
Szia! Jelentkezem!
(Ez egy válasz X üzenetére (2013. 10. 14. hétfő 10:58), amit ide kattintva olvashatsz)
2013. 10. 14. hétfő 10:58

Törölt felhasználó (887031)

Tényleg nincs zalában egy helyes fiatal fiú akit alkalmanként megszeretgethetnék? Szőke nagy cicis orálcentrikus nő vagyok. Kapcsolatban élek.
Tényleg nincs zalában egy helyes fiatal fiú akit alkalmanként megszeretgethetnék? Szőke nagy cicis orálcentrikus nő vagyok. Kapcsolatban élek.
Szombaton szívesen kényeztetnék hölgyet vagy csatlakoznék párhoz akár mindkét fél örömére!Akit érdekel írjon!Üdv
Na ja...de ha netán ti jártok Pesten, hozzám jöhettek!
(Ez egy válasz pubiata001 üzenetére (2013. 10. 13. vasárnap 10:21), amit ide kattintva olvashatsz)

Közös masztihoz keresek,bevállalós lányt,fiút....értelmeset,nem ígérgetőt...helyem van!Pestmegye!
Sportos srác vagyok!
Sportos srác vagyok!
kár, hogy ilyen messze vagytok
(Ez egy válasz X üzenetére (2013. 10. 13. vasárnap 14:01), amit ide kattintva olvashatsz)
2013. 10. 13. vasárnap 14:01

Törölt felhasználó (887031)

Zalaegerszegi pár nagyon csinos hölgytagjának keresünk helyes fiatal potens fiúkat.
Helyes fiatal vékony fiúkat keresek akik legalább heti rendszerességgel tudják őt szopatni.
Ha beválsz nem egy alkalomra keresünk. Feltétel : normális megbízható legyél és diszkrét.
A hölgy ápolt, nagy mellű, borotvált, jól szopatható.
Helyes fiatal vékony fiúkat keresek akik legalább heti rendszerességgel tudják őt szopatni.
Ha beválsz nem egy alkalomra keresünk. Feltétel : normális megbízható legyél és diszkrét.
Zalaegerszegi pár nagyon csinos hölgytagjának keresünk helyes fiatal potens fiúkat.
Attol függ honnan nézzük.
(Ez egy válasz X üzenetére (2013. 10. 13. vasárnap 10:18), amit ide kattintva olvashatsz)
2013. 10. 13. vasárnap 10:18

Törölt felhasználó (426950)

De kár, hogy messze laktok, különben azonnal mennék

De kár, hogy messze laktok, különben azonnal mennék
(Ez egy válasz pubiata001 üzenetére (2013. 10. 13. vasárnap 10:13), amit ide kattintva olvashatsz)
2013. 10. 13. vasárnap 10:13

Igen van pont fiatal fiut keresünk de senki nem mer jönni.Talán félnek a kudarctol
Igen van pont fiatal fiut keresünk de senki nem mer jönni.Talán félnek a kudarctol
(Ez egy válasz fiatalfiu23 üzenetére (2013. 10. 08. kedd 13:53), amit ide kattintva olvashatsz)
2013. 10. 08. kedd 13:53

Van itt egyáltalán olyan idősebb hölgy aki a fiatalabb fiukat kedveli?

Senki nem vállalja be??????
Nincs senki????
Ki előtt verhetem ki?Várpalota.Vár mögött?
Ki előtt verhetném ki?Várpalota.Vár mögött?jelentkezz csak nők