sziasztok.Zalaegerszegen keresek diszkrét kapcsolatot hölgy szemejeben..
Sziasztok! 22 éves, sportosabb srác vagyok, szívesen ismerkedek igényes hölgyekkel alkalmi vagy akár rendszeres szexkapcsolat céljából

Kaposvári ápolt, intelligens férfiként keresek hasonló hölgyet, vagy párt!!!
Utazni tudok ésszerű távolságon belül!
A
A
28 éves miskolci, önálló egzisztenciával rendelkező, jóképű férfi vagyok. Egyetemista vagy főiskolás, nem hivatásos lányokat v. esetleg párokat keresek anyagi támogatásért cserébe alkalmi vagy tartós szexkapcsolatra. Jelentkezz ha egy biztos anyagi támogatásra vágysz, vagy éppen csak a hétvégéhez kell egy kis zsebpénz. Részleteket e-mailben megbeszéljük.
Kedd-Szerda egész nap szívesen találkoznék egy elhanyagolt, kedves, sexy hölggyel Velencei wellness szállodában. Paraméterek a társkeresőben.
E-mail: galippo@citromail.hu
E-mail: galippo@citromail.hu
Sziasztok! 24 éves tapasztalatlan srác keresi szextanárnőjét!
Én szívesen csatlakoznék !!
(Ez egy válasz X üzenetére (2014. 01. 09. csütörtök 08:36), amit ide kattintva olvashatsz)
2014. 01. 09. csütörtök 08:36
Törölt felhasználó (890770)

Hy! Zalamegyéből vagy körzetéből keresünk helyes fiatal fiút hármashoz a hölgy örömére
Sziasztok!
Budapesti 186/70 es 28 éves kapcsolatban élő srácként keresnék párt vagy akár szóló hölgyet rendszeresebb szexkapcsolatra, swinger látogatásra.Belső üzenetben vagy a geriike.v@gmail.com címen el tudtok érn
Budapesti 186/70 es 28 éves kapcsolatban élő srácként keresnék párt vagy akár szóló hölgyet rendszeresebb szexkapcsolatra, swinger látogatásra.Belső üzenetben vagy a geriike.v@gmail.com címen el tudtok érn
szóló hölgy vagy lány jelentkező nincs?, de lehet igényes pár is ! szívesen eltöltenék egy vagy több éjszakát veled:P eddig rám se volt panasz! ha fel keltettem érdeklődésed írj bátran nem bánod meg :P miskolci vagyok :P És utazás nem akadály :P
Sajnos :(
(Ez egy válasz picipuni üzenetére (2014. 01. 13. hétfő 12:16), amit ide kattintva olvashatsz)
sajnos nagyon messze vagy
(Ez egy válasz X üzenetére (2014. 01. 13. hétfő 12:14), amit ide kattintva olvashatsz)
2014. 01. 13. hétfő 12:14
Törölt felhasználó (894595)

Sziasztok!
Olyan párokat keresek ahol a férj szívesen nézni ahogy kényeztetem a nejét!
Sziasztok!
A
A
Sziasztok.36 éves pasi vagyok, hölgyet vagy párt keresek Sárvár és környékéről !!
Heló mindenki.Debrecenben valaki
Sziasztok!
Budapesti 186/70 es 28 éves kapcsolatban élő srácként keresnék párt vagy akár szóló hölgyet rendszeresebb szexkapcsolatra, swinger látogatásra.Belső üzenetben vagy a geriike.v@gmail.com címen el tudtok érni.
Budapesti 186/70 es 28 éves kapcsolatban élő srácként keresnék párt vagy akár szóló hölgyet rendszeresebb szexkapcsolatra, swinger látogatásra.Belső üzenetben vagy a geriike.v@gmail.com címen el tudtok érni.
20 éves izmos váci srác kényeztetne , hölgyet , írjatok üzit

Hali!
21 éves srác hölgyet keres! Képek az adatlapomon.
Leginkább Budapest és környékéről
Írjatok, nem bánjátok meg!
21 éves srác hölgyet keres! Képek az adatlapomon.
Leginkább Budapest és környékéről

Írjatok, nem bánjátok meg!
A
A
Hy! Zalamegyéből vagy körzetéből keresünk helyes fiatal fiút hármashoz a hölgy örömére