Hali! Miskolci vagyok és .Kellemes időtöltésre keresnék egy belevaló csajt,hölgyet esetleg egy diszkrét párt.Ha benne lennétek egy akár egész éjszakás kalandozásba dobjatok egy űzit és vegyük fel a kapcsolatot!!!!!Ápoltság,diszkréció adott és elvárt!!!! utazás nem akadály!! csók
Nőket és párokat keresek többes élvezetekhez, Budapesten.
Nincs Komárom-Esztergom megyei lány/hölgy asszony aki szeretne egy 26 éves srácot??
Március 8-án, swinger klub találkozóra keresnék olyan személyeket, akik nem csak ígérgetnek, hanem el is jönnek találkozni velünk. A klub Győr mellett található, Tétszentkúton!!! Kérjük a ,,szájkaratésokat" kíméljenek!!!!!
Csak olyan jelentkezzen, aki el is jön!
Kamusok! Légyszíves ne irkáljatok! Nem találkozunk privát és nem küldünk fotót sem!!!!!!
Köszi, hogy megérted!
wave kacsint
Csak olyan jelentkezzen, aki el is jön!
Kamusok! Légyszíves ne irkáljatok! Nem találkozunk privát és nem küldünk fotót sem!!!!!!
Köszi, hogy megérted!
wave kacsint
fiatal pasi érdekelne vkit?pár,hölgy ma estére aki jönne?levél.
Unatkozunk!!!!

Sziasztok!19 éves vékony , szűz srác vagyok! Nőt vagy párt keresek akik beavatnának!

Sziasztok!
Delbalatoni vagy kornyekbeli, hellyel rendelkezo, nagyfarku sracokat keresunk!
Leveleket a baszdmeganejem@gmail.com ra varunk!
Szep napot!
Delbalatoni vagy kornyekbeli, hellyel rendelkezo, nagyfarku sracokat keresunk!
Leveleket a baszdmeganejem@gmail.com ra varunk!
Szep napot!
Nincs itt egy Komárom-esztergom megyei hölgy sem?? :O
Sziasztok! Budapesti párhoz csatlakoznék szombaton délután, a hölgy örömére. Megadjuk az asszonynak amire vágyik.
Hali! Miskolci vagyok és .Kellemes időtöltésre keresnék egy belevaló csajt,hölgyet esetleg egy diszkrét párt.Ha benne lennétek egy akár egész éjszakás kalandozásba dobjatok egy űzit és vegyük fel a kapcsolatot!!!!!Ápoltság,diszkréció adott és elvárt!!!! utazás nem akadály!! csók
kár, hogy ez van!
(Ez egy válasz X üzenetére (2014. 02. 17. hétfő 10:29), amit ide kattintva olvashatsz)
2014. 02. 17. hétfő 10:29

Törölt felhasználó (901479)

Kár, hogy Borsodi vagy

Valaki Komárom-Esztergom megyéből?
Igényes 36-éves független férfi vagyok, idősebb hölgy játékszere lennék akár hosszútávon.
177/100/39 ápolt fiú vagyok.Nyitott gondolkodású, és sok mindent szerető vagyok!
Szerintem az a lényeg, hogy jól érezzük magunkat!
Hölgyek , párok ismeretségét keresem kellemes időtöltésre!
Tartós , hosszú távú kapcsolatban is benne vagyok!
Szerintem az a lényeg, hogy jól érezzük magunkat!
Hölgyek , párok ismeretségét keresem kellemes időtöltésre!
Tartós , hosszú távú kapcsolatban is benne vagyok!
Érett hölgyet keresnék tartós kapcsolatra! Tisztelet és diszkréció maximális!
Kár, hogy Borsodi vagy
(Ez egy válasz X üzenetére (2014. 02. 17. hétfő 08:46), amit ide kattintva olvashatsz)
2014. 02. 17. hétfő 08:46

Törölt felhasználó (907354)

Kár, hogy Szolnoki vagy.... :-(