Fiatal helyes fiút fiúkat szopnék egerszegen. Pár hölgytagja
sziasztok,nálam idősebb (24) hölgyek jelentkezését várom
fiatal,sportos,egyetemista srác várja a leveleket,társkeresős adatlapomon mindent megtaláltok
)

Zalai pár nagyon csinos hölgytagja fiatal helyes fiút fiúkat keres minden jóra. Anyuci segít

maszirozást vagy bármilyen kényeztetést vállalok any. ellenében-borotvált popóval.
Lányt keresünk 2 pasi 2 lány felálláshoz Debrecen és környékén. Csak fogadni tudunk, ha nem Debrecenben vagy a környékén laksz, tudunk támogatni az utazásban!
Nem dohányzunk, nem lenne hátrány, ha te se dohányoznál, de nem feltétel. Sportos, átlagos testalkatúak vagyunk, lehetőleg légy te is az.
Nem vagyunk alkalmi páros, mi már több mint két éve összejárunk. Fiatalok vagyunk, ezért nem ártana, ha 18 és 35 év közötti lennél. Várjuk jelentkezésetek!
Üdvözlettel:
Gabi
Nem dohányzunk, nem lenne hátrány, ha te se dohányoznál, de nem feltétel. Sportos, átlagos testalkatúak vagyunk, lehetőleg légy te is az.
Nem vagyunk alkalmi páros, mi már több mint két éve összejárunk. Fiatalok vagyunk, ezért nem ártana, ha 18 és 35 év közötti lennél. Várjuk jelentkezésetek!
Üdvözlettel:
Gabi
Sziasztok Kecskeméten valaki? Lányok,párok ?)
Sziasztok!19 éves vékony , sportos, szűz srác vagyok. Nőt vagy párt keresek elsősorban Bp környékéről. Kor nem számít!

Izgat milyen lehet a sex egy érett vagy idősebb nővel.
Sziasztok.Hölggyel ismerkednék autós rosszalkodásra Kecskeméten!!
Sziasztok!
Nem tudom mennyi értelme van ide beírni, mert csak férfiak írnak és nincs egyetlen hölgy sem, aki párt keresne itt:/
De próba szerencse
Vas megyei 22 éves sportos srác vagyok (ha kell küldök képet), szívesen találkoznék érettebb vagy akár korombeli hölgyekkel, kisebb távolságok megoldhatók, mivel autóval rendelezem.
Ha lenne kedved találkozni velem, várom a leveled! Puszi
Nem tudom mennyi értelme van ide beírni, mert csak férfiak írnak és nincs egyetlen hölgy sem, aki párt keresne itt:/
De próba szerencse

Vas megyei 22 éves sportos srác vagyok (ha kell küldök képet), szívesen találkoznék érettebb vagy akár korombeli hölgyekkel, kisebb távolságok megoldhatók, mivel autóval rendelezem.
Ha lenne kedved találkozni velem, várom a leveled! Puszi

Női partnert keressek, Kecskeméten!
Sziasztok! Női partnert keressek egymás szórakoztatása céljából! ( Tolna, Baranya, Somogy )
Helló! Idősebb hölgyet keresek 40-60 év között szeretői ill tartós szexkapcsolatra tolna m-böl Szekszárd-Paks és környékéről!! 30-as srác
Kortól függetlenül keresek alkalmi esetleg tartósabb szexre!
Sziasztok!
Párt vagy hölgyet keresnék kellemes hancurra Budapest és környékén!!
Akár ma este is!!
Párt vagy hölgyet keresnék kellemes hancurra Budapest és környékén!!
Akár ma este is!!
Sziasztok! Hölgyet vagy párt keresek a mostani hosszú hétvégére! Akit érdekel írjon!
Szép napot!
Szép napot!
mire gondoltok?
(Ez egy válasz X üzenetére (2014. 04. 27. vasárnap 20:26), amit ide kattintva olvashatsz)
2014. 04. 27. vasárnap 20:26
Törölt felhasználó (416636)

25éves vecsési pár ismerkedne idős 50 feletti párokkal. Perverz dolgokra is nyitottak vagyunk.
Pasit keresünk 3.nak!
Sziasztok! Szegedi pasit keresünk hármasra. Hely kellene. Lehet csak a hölggyel is. gizi0831@gmail.com