Sziasztok! 35 év feletti nőt keresek,
komoly szexkapcsolat céljából. Ha
magadra ismertél kérlek írj. : )
várom!: ) 20 éves budapesti srác!!!
komoly szexkapcsolat céljából. Ha
magadra ismertél kérlek írj. : )
várom!: ) 20 éves budapesti srác!!!
Sziasztok! 60 év feletti nőt keresek, komoly szexkapcsolat céljából. Ha magadra ismertél kérlek írj. : ) várom!: )
Tapasztalt hölgyet keresek szexkapcsolatra, aki birja egymás után többször.
Sziasztok!
Holnap, juni 3-an balatonszemesen a szabadban nagyfarku srac dughatja a nejemet!
Cim, baszdmeganejem@gmail.com
Holnap, juni 3-an balatonszemesen a szabadban nagyfarku srac dughatja a nejemet!
Cim, baszdmeganejem@gmail.com
Sziasztok!
27 éves pesten (IX.ker) élő srác vagyok. 183 cm magas, 85 kg. normál/sportos(szélesebb vállak) alkat.
Intim részem átlagos 15-16 cm, picit vastagabb az átlagnál. Borotvált. Hajam rövid és van 3 tetoválásom.
Keresek hölgyeket vagy párokat 18-50 éves korig. Kölcsönös fotócsere (emailben) után a többit megbeszéljük, ritkán van helyem (nem egyedül élek az albiban), de tudok menni bárhova. Akár egyszeri akár állandó szexpartnert/partnereket keresek.
Ápoltság és diszkréció adott és elvárt.
Írjatok privátot.
Hali
27 éves pesten (IX.ker) élő srác vagyok. 183 cm magas, 85 kg. normál/sportos(szélesebb vállak) alkat.
Intim részem átlagos 15-16 cm, picit vastagabb az átlagnál. Borotvált. Hajam rövid és van 3 tetoválásom.
Keresek hölgyeket vagy párokat 18-50 éves korig. Kölcsönös fotócsere (emailben) után a többit megbeszéljük, ritkán van helyem (nem egyedül élek az albiban), de tudok menni bárhova. Akár egyszeri akár állandó szexpartnert/partnereket keresek.
Ápoltság és diszkréció adott és elvárt.
Írjatok privátot.
Hali
XVIII-XIX kerületben hellyel rendelkező nőt támogatnék délelőttönként.
Választ csak privátban!

Helló mindenki! Szeretnék találni valakit hetero alapon (NŐKET, nem melegeket) , akit akár heti rendszerességgel támogatnék, egy kis kézimunkáért, vagy franciáért cserébe. Igényes, ápolt srác vagyok. Tatabánya és környéke jöhet szóba. Privátban megbeszéljük a részleteket, ha érdekelne az ajánlatom!
Helyes, sportos/izmos srác ismerkedne lányokkal/nőkkel..
éljük meg egymás vágyait. Csak Budapestről...
kadam8809@gmail.com
éljük meg egymás vágyait. Csak Budapestről...
kadam8809@gmail.com
Mai napra,napközbeni találkára feleségbaszáshoz férfiakat keresünk.
Helyed,fotód legyen és csak Budapesten és csak napközben,este 8-ig.
Helyed,fotód legyen és csak Budapesten és csak napközben,este 8-ig.
Szivesen beszálnék ma este egy párhoz 3.nak. 180 cm magas, 68 kg, 16/5ös intim méretekkel rendelkezem. Helyes szőke 19 éves srác vagyok. Helyem van Kistarcsán.
Ha érdekellek titeket írjatok.
Ha érdekellek titeket írjatok.
Helló mindenki! Szeretnék találni valakit hetero alapon , akit heti rendszerességgel támogatnék, egy kis kézimunkáért, vagy franciáért cserébe. Igényes, ápolt srác vagyok. Tatabánya és környéke jöhet szóba. Privátban megbeszéljük a részleteket, ha érdekelne az ajánlatom!
Helyes fiatal esetleg szűz fiúval ismerkednék. Egerszegi pár 40es hölgy tagja vagyok. Nagy mellű, borotvált, szenvedélyes, jól szopatható asszony vagyok.
Üdv a hölgyeknek!
27 éves sportosan izmos, vastag farkú pasi és 44 éves, formás, nagymellű MILF alkalmi vagy rendszeres beugrónak keres csinos, bevállalós, ápolt lányt, vagy hölgyet 3mas felálláshoz! Csak fényképes érdeklődőket várunk Sz-sz-b megyéből!
27 éves sportosan izmos, vastag farkú pasi és 44 éves, formás, nagymellű MILF alkalmi vagy rendszeres beugrónak keres csinos, bevállalós, ápolt lányt, vagy hölgyet 3mas felálláshoz! Csak fényképes érdeklődőket várunk Sz-sz-b megyéből!
Budapesten idősebb hölgyet kényeztetnék ma este.
Nyíregyházán keresnék érett hölgyet vagy érett hölgytagú párt! Tartalmas hosszú együttlétet szeretnék! Esetleges válaszokat privát üzenetben vagy a 30/335-5458 tel.számon várom...
Érett Bp-i hölgyet keresek kellemes együttlétre! Hellyel rendelkezzen! írjatok bátran! Képem van.
Kázmér
Kázmér
Érett,Idősebb nőt keresek alkalmi sexkapcsolatra!

Ma estere keresek part/lanyt, Kistarcsan van helyem.
Ha egy helyes fiatal fiura vagysz irj.
Ha egy helyes fiatal fiura vagysz irj.
Sziasztok!
22 éves, macis, még sajnos szűz srác vagyok. Egy aranyos, pesti nőt keresek, aki elvenné a szüzességem.
Norbi
22 éves, macis, még sajnos szűz srác vagyok. Egy aranyos, pesti nőt keresek, aki elvenné a szüzességem.
Norbi
Sziasztok!
Van itt olyan Karcag-PLadány-Kaba, környéki Hölgy, vagy Bi-Pár, aki szívesen ismerkedne?
Adatlapom, képeim, itt láthatók!
Üdv!
Van itt olyan Karcag-PLadány-Kaba, környéki Hölgy, vagy Bi-Pár, aki szívesen ismerkedne?

Adatlapom, képeim, itt láthatók!
Üdv!