Szia!Írtam priviben.Fiatal,kezdő fiú
(Ez egy válasz no37bp üzenetére (2014. 05. 09. péntek 01:49), amit ide kattintva olvashatsz)
2014. 05. 09. péntek 01:49

fiatal, kezdő, szűz fiúkat keresek akik szeretnék szopni a melleim és közben kiverni maguknak, akár többen is egyszerre. priviben írj!
34 éves,nem kamus,őszinte srác, 40-70 közötti hölgyet,elhanyagolt vagy magányos asszonyt,özvegyet kényeztetne rendszeresen fejér megyében(Dunaújváros)!
30as pesti srác 50feletti hölgyet kényeztetne.
Sziasztok! 35 év feletti nőt keresek,
komoly szexkapcsolat céljából. Ha
magadra ismertél kérlek írj. : )
várom!: ) 20 éves budapesti srác!!!
komoly szexkapcsolat céljából. Ha
magadra ismertél kérlek írj. : )
várom!: ) 20 éves budapesti srác!!!
Sziasztok! 60 év feletti nőt keresek, komoly szexkapcsolat céljából. Ha magadra ismertél kérlek írj. : ) várom!: )
Tapasztalt hölgyet keresek szexkapcsolatra, aki birja egymás után többször.
Sziasztok!
Holnap, juni 3-an balatonszemesen a szabadban nagyfarku srac dughatja a nejemet!
Cim, baszdmeganejem@gmail.com
Holnap, juni 3-an balatonszemesen a szabadban nagyfarku srac dughatja a nejemet!
Cim, baszdmeganejem@gmail.com
Sziasztok!
27 éves pesten (IX.ker) élő srác vagyok. 183 cm magas, 85 kg. normál/sportos(szélesebb vállak) alkat.
Intim részem átlagos 15-16 cm, picit vastagabb az átlagnál. Borotvált. Hajam rövid és van 3 tetoválásom.
Keresek hölgyeket vagy párokat 18-50 éves korig. Kölcsönös fotócsere (emailben) után a többit megbeszéljük, ritkán van helyem (nem egyedül élek az albiban), de tudok menni bárhova. Akár egyszeri akár állandó szexpartnert/partnereket keresek.
Ápoltság és diszkréció adott és elvárt.
Írjatok privátot.
Hali
27 éves pesten (IX.ker) élő srác vagyok. 183 cm magas, 85 kg. normál/sportos(szélesebb vállak) alkat.
Intim részem átlagos 15-16 cm, picit vastagabb az átlagnál. Borotvált. Hajam rövid és van 3 tetoválásom.
Keresek hölgyeket vagy párokat 18-50 éves korig. Kölcsönös fotócsere (emailben) után a többit megbeszéljük, ritkán van helyem (nem egyedül élek az albiban), de tudok menni bárhova. Akár egyszeri akár állandó szexpartnert/partnereket keresek.
Ápoltság és diszkréció adott és elvárt.
Írjatok privátot.
Hali
XVIII-XIX kerületben hellyel rendelkező nőt támogatnék délelőttönként.
Választ csak privátban!

Helló mindenki! Szeretnék találni valakit hetero alapon (NŐKET, nem melegeket) , akit akár heti rendszerességgel támogatnék, egy kis kézimunkáért, vagy franciáért cserébe. Igényes, ápolt srác vagyok. Tatabánya és környéke jöhet szóba. Privátban megbeszéljük a részleteket, ha érdekelne az ajánlatom!
Helyes, sportos/izmos srác ismerkedne lányokkal/nőkkel..
éljük meg egymás vágyait. Csak Budapestről...
kadam8809@gmail.com
éljük meg egymás vágyait. Csak Budapestről...
kadam8809@gmail.com
Mai napra,napközbeni találkára feleségbaszáshoz férfiakat keresünk.
Helyed,fotód legyen és csak Budapesten és csak napközben,este 8-ig.
Helyed,fotód legyen és csak Budapesten és csak napközben,este 8-ig.
Szivesen beszálnék ma este egy párhoz 3.nak. 180 cm magas, 68 kg, 16/5ös intim méretekkel rendelkezem. Helyes szőke 19 éves srác vagyok. Helyem van Kistarcsán.
Ha érdekellek titeket írjatok.
Ha érdekellek titeket írjatok.
Helló mindenki! Szeretnék találni valakit hetero alapon , akit heti rendszerességgel támogatnék, egy kis kézimunkáért, vagy franciáért cserébe. Igényes, ápolt srác vagyok. Tatabánya és környéke jöhet szóba. Privátban megbeszéljük a részleteket, ha érdekelne az ajánlatom!
Helyes fiatal esetleg szűz fiúval ismerkednék. Egerszegi pár 40es hölgy tagja vagyok. Nagy mellű, borotvált, szenvedélyes, jól szopatható asszony vagyok.
Üdv a hölgyeknek!
27 éves sportosan izmos, vastag farkú pasi és 44 éves, formás, nagymellű MILF alkalmi vagy rendszeres beugrónak keres csinos, bevállalós, ápolt lányt, vagy hölgyet 3mas felálláshoz! Csak fényképes érdeklődőket várunk Sz-sz-b megyéből!
27 éves sportosan izmos, vastag farkú pasi és 44 éves, formás, nagymellű MILF alkalmi vagy rendszeres beugrónak keres csinos, bevállalós, ápolt lányt, vagy hölgyet 3mas felálláshoz! Csak fényképes érdeklődőket várunk Sz-sz-b megyéből!
Budapesten idősebb hölgyet kényeztetnék ma este.
Nyíregyházán keresnék érett hölgyet vagy érett hölgytagú párt! Tartalmas hosszú együttlétet szeretnék! Esetleges válaszokat privát üzenetben vagy a 30/335-5458 tel.számon várom...
Érett Bp-i hölgyet keresek kellemes együttlétre! Hellyel rendelkezzen! írjatok bátran! Képem van.
Kázmér
Kázmér
Érett,Idősebb nőt keresek alkalmi sexkapcsolatra!