Hello skype?? boby2573 a cimem..
(Ez egy válasz X üzenetére (2014. 07. 15. kedd 07:05), amit ide kattintva olvashatsz)
2014. 07. 15. kedd 07:05
Törölt felhasználó (841065)

Férfit keresünk 3s-ra!
Hello skype?? boby2573 a cimem..
(Ez egy válasz sperrou üzenetére (2014. 07. 16. szerda 11:08), amit ide kattintva olvashatsz)
2014. 07. 16. szerda 11:08

sziasztok ma egy Lány/hölgy aki találkozna 15kerbe lakom hely megoldott...

Pécsről keresek hölgyet vagy párt tartós szexkapcsolat céljából. Intim és arcképes fotóm is van. Elvárom, hogy Neked/Nektek is legyen! 25/185/60/20.5/5. Ápolt, tiszta, diszkrét férfi vagyok.
Szivesen kényeztetnék idosebb hölgyeket ma éjjel Budapesten! priv
Sziasztok, szívesen csatlakoznék !
(Ez egy válasz X üzenetére (2014. 07. 15. kedd 07:05), amit ide kattintva olvashatsz)

Férfit keresünk 3s-ra!
sziasztok ma egy Lány/hölgy aki találkozna 15kerbe lakom hely megoldott...

Idősebb, duci hölggyel ismerkednék Budapesten.
Pécs, sex partnert keresek, elhanyagolt hölgyeket masszíroznék, fiatal lányokat is masszíroznék.
csatlakoznék....

Férfit keresünk 3s-ra!
sportos, izmos pasi szivesen ismerkedne lányokkal/hölgyekkel
csak Budapest!
kadam8809@gmail.com
csak Budapest!
kadam8809@gmail.com
Budapesten 28 éves srác érett nőt kényeztetne, levelet írjatok

huncut röpis kislány, egyedül, ágyban várja, a sportos kockahasú cuki fiúkat, MOST!!!! skype?:$$$$$$
Hölgyeket esetleg párokat keresek lehetőleg Komárom Esztergom megyéből. Kor, alkat nem számít, nyugodtan kérdezz nem harapok

Férfit keresünk 3s-ra!
Sziasztok!
Szívesen ismerkednék olyan budapesti (vagy környéki) 40 év feletti hölggyel, aki szeretné, hogy egy 26 éves srác kényeztesse. Esetleg párokhoz is csatlakoznék. Privátban megeszélhetjük a részleteket
Szívesen ismerkednék olyan budapesti (vagy környéki) 40 év feletti hölggyel, aki szeretné, hogy egy 26 éves srác kényeztesse. Esetleg párokhoz is csatlakoznék. Privátban megeszélhetjük a részleteket

Sziasztok!
Nem szeretnek hosszu sorokba bocsatkozni,inkabb szemelyesen mutatkoznek be
fiatal,sportos,egyetemista srac vagyok Budapestrol,es szivesen megismernek egy idosebb holgyet. En 23 vagyok,es helyem sajnos nincsen. Adatlapomon mindent megtalalsz,
Peti.
Nem szeretnek hosszu sorokba bocsatkozni,inkabb szemelyesen mutatkoznek be

Peti.
sziasztok!
hölgyet keresek korosztálytól függetlenül a környékről
hölgyet keresek korosztálytól függetlenül a környékről
Sziasztok !!! 26 éves ajkai srác vagyok Zolinak hívnak , ismerkednék , elsösorban veszprém és zala megyéböl párokat lányokat , dögös Milfeket keresek , minden jóra , kocsim helyem van utazni is tudok , maximális diszkréció adott és elvárt nagyon igényes pasi vagyok , swinger parti is érdekelne , 178 cm magas , 83 kg ,. , kék szem barna haj , emailem , departed88@gmail.hu , smile , képet kérek én is küldök smile
Perverz hölggyel, vagy párral ismerkednék, Hajdú-Bihar és környékén!
Vidám természetű vagyok, de nem komolytalan!
Nem kamuzok, valós ismeretséget keresek, nincs szükségem virtuális kielégülésre!
Alkat és kor nem számít, de intelligencia, diszkréció, és szimpátia annál inkább!
Ha van kedved ismerkedni, üzenj bátran!
Vidám természetű vagyok, de nem komolytalan!
Nem kamuzok, valós ismeretséget keresek, nincs szükségem virtuális kielégülésre!
Alkat és kor nem számít, de intelligencia, diszkréció, és szimpátia annál inkább!
Ha van kedved ismerkedni, üzenj bátran!

Sziasztok! Én jelentkeznék.
(Ez egy válasz X üzenetére (2014. 07. 12. szombat 10:08), amit ide kattintva olvashatsz)
2014. 07. 12. szombat 10:08
VIP

Fiút keresünk 3.nak fénykép:vicacica41@gmail.com