Sziasztok! 25 éves kedves, ápolt pasi vagyok Gödöllőröl, a héten csatlakoznék hölgyhöz vagy párhoz, kor nem számít, csak ápoltság, utazni tudok, mert mindig úton vagyok.
Minden jóba benne vagyok, legjobban szájjal, nyelvel kényeztetni.
ha érdekelnélek privátba írj légyszives, képemhez ha kérded, megadom a hozzáférést
Minden jóba benne vagyok, legjobban szájjal, nyelvel kényeztetni.
ha érdekelnélek privátba írj légyszives, képemhez ha kérded, megadom a hozzáférést

Füzesgyarmati 20 éves kedves mosolygós srác hölgyekkel ismerkedne alkalmi vagy tartós szexcéljából. 50 éves körig

lányt/hölgyet keresek,ha érdekelne egy 20 éves srác csak írj nyugodtan
lányt/hölgyet keresek,ha érdekelne egy 20 éves srác csak írj nyugodtan
egyetemista srác hölgyet lányt keress titkos kapcsolatra
Sziasztok
Fiatal ,helyes,humoros 192cm 92kg sportos testalkatu ferfi kizarolag Veszprem megyeben keres holgyet kellemes kikapcsolodas gyanant .
Fiatal ,helyes,humoros 192cm 92kg sportos testalkatu ferfi kizarolag Veszprem megyeben keres holgyet kellemes kikapcsolodas gyanant .
játékos kis farok,érzéki nyelv,nagy élvezet
Egy 28 éves srác hölgyekkel ismerkedne. Hely van
lányokkal hölgyekkel ismerkednék 20 éves srác..
sziasztok ! nem ma esti kalandot keresek . hanem sexre vágyó normális értelmes tőlem fiatalabb nem dohányos adatlappal rendelkező férfit keresek szeretőnek minőségi együttlétekhez ( csak pestmegyéből .) és nem feledhető kalandoz . képgyüjtőgetők . éretlenek és túl érettek kíméljenek . merj találkozni . minden további csak szimpátia esetén . légy mobilis és helyem van minden további részlet levélben .
egyetemista srác rosszalkodna kicsit lányokkal hölgyekkel ha érdekellek írj
Sziasztok!
Hölgyekkel ismerkednék alkalmi vagy tartós kapcsolat céljából. 18-45 év között. Lehetőleg Keszthely és 50Km-es körzetében. Ha valamivel több, az sem probléma. Diszkréció adott, ha titkos kapcsolatra vágy... wink Üzenetben zaklassatok nyugodtan. smile
Hölgyekkel ismerkednék alkalmi vagy tartós kapcsolat céljából. 18-45 év között. Lehetőleg Keszthely és 50Km-es körzetében. Ha valamivel több, az sem probléma. Diszkréció adott, ha titkos kapcsolatra vágy... wink Üzenetben zaklassatok nyugodtan. smile
Sziasztok! Hellyel rendelkező szexpartnert keresünk ma estére! Utazni tudunk max 50 km! Olvass adatlapot!

Győrben valaki?
20 éves egyetemista srác érettebb hölgyet keres .. ha úgy gondolod megismernél írj
Sziasztok! Budapesten keresek idősebb nőt. Sajnos helyen nincsen.
Magamra igényes, rendszeresen sportoló, vékony, izmos, 25 éves egyetemista srác vagyok.Nem Pesten lakom, de a munka illetve az egyetem miatt minden nap BP-en tartózkodom.Sok extrém dolgot kipróbálnék és a szex minden formáját imádom. Legjobban a szenvedélyes orális kényeztetést, de legalább annyira szeretem adni is mint kapni.
Méretem:19/5
Magamra igényes, rendszeresen sportoló, vékony, izmos, 25 éves egyetemista srác vagyok.Nem Pesten lakom, de a munka illetve az egyetem miatt minden nap BP-en tartózkodom.Sok extrém dolgot kipróbálnék és a szex minden formáját imádom. Legjobban a szenvedélyes orális kényeztetést, de legalább annyira szeretem adni is mint kapni.
Méretem:19/5
Sziasztok
22éves srác szívesen ismerkedne bármelly korosztállyal
22éves srác szívesen ismerkedne bármelly korosztállyal

Veszprémi párokkal ismerkednék baràtkoznék

20 éves srác keress magának játszó társat ha érdekel írj bátran
játékos kis farok,érzéki nyelv,nagy élvezet!!!! érdekel?