Fiatalok - érettek partnerkeresője
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!

A téma leírása

Saját korosztályodban nincs komolyság? Saját korosztályod befásult? Itt a helyed!

INGYENES TÁRSKERESŐHÖZ KLIKK IDE!

Társkeresőnkben mindenki megtalálja, akit keres! Menj te is oda, és töltsd ki az adatlapod!

A továbbiakban a fórumtémákat erre a célra nem tartjuk hatékonynak!

!!! Figyelem !!! Európai uniós és magyar jogrend szerint törvénybe ütköző társkeresések észrevételtől, bejelentés kézhezvételétől számíthatóan a legrövidebb időn belül eltávolításra kerülnek, kiemelve: Animál és Családi. Joghatósági ellenőrzés esetén a tiltott témában kereső felhasználók feljelentésre, illetve büntetőjogi következményre számíthatnak (joghatósági ellenőrzés: rendőrség néha szúrópróbaszerűen nézegeti a fórumokat)
!!! Figyelem !!! Ne oszd meg email címed és telefonszámod adatvédelmi okok miatt (nem hitelesíthető, hogy a tied, s így törlésre kerül a bejegyzésed).

Használd üzenő rendszerünk, INGYENES TÁRSKERESŐHÖZ KLIKK IDE!

Társkeresőnkben mindenki megtalálja, akit keres! Menj te is oda, és töltsd ki az adatlapod!

A továbbiakban a fórumtémákat erre a célra nem tartjuk hatékonynak!

!!! Figyelem !!! Európai uniós és magyar jogrend szerint törvénybe ütköző társkeresések észrevételtől, bejelentés kézhezvételétől számíthatóan a legrövidebb időn belül eltávolításra kerülnek, kiemelve: Animál és Családi. Joghatósági ellenőrzés esetén a tiltott témában kereső felhasználók feljelentésre, illetve büntetőjogi következményre számíthatnak (joghatósági ellenőrzés: rendőrség néha szúrópróbaszerűen nézegeti a fórumokat)
!!! Figyelem !!! Ne oszd meg email címed és telefonszámod adatvédelmi okok miatt (nem hitelesíthető, hogy a tied, s így törlésre kerül a bejegyzésed).

Használd üzenő rendszerünk, társkeresőnk szolgáltatásait!
Kattints a felhasználó nevére, hogy felvehesd vele a kapcsolatot.

Az eddigi hozzászólások

1 2 3 ...
Sorrend: Legújabb előreLegrégebbi előre hozzászólás / oldal
#17714   tegnap 21:54
elcondor elcondor
Akár érdekelhet a téma.
(Ez egy válasz Movie üzenetére (tegnap 21:42), amit ide kattintva olvashatsz)
tegnap 21:42
Megismerkednék olyan hetero úrral,sráccal akit már régóta izgat foglalkoztat egy közös hoki egy sráccal,közben nézhetünk jó szexfilmet izgató csajokkal.Helyem van Pestmegyében.Megbizható diszkrét partnert keresek!
#17713   tegnap 21:42
Movie Movie
Megismerkednék olyan hetero úrral,sráccal akit már régóta izgat foglalkoztat egy közös hoki egy sráccal,közben nézhetünk jó szexfilmet izgató csajokkal.Helyem van Pestmegyében.Megbizható diszkrét partnert keresek!
#17712   tegnap 16:07
Curiosum Curiosum
Ötvenes, tapasztalt, sportos, kellemes kinézetű férfi vagyok, fiatal lányt nyalnék tisztára (az egészségesség határain belül), leginkább face sitting formájában, természetesen a fenekét is.
Más egyéb, csak ha igény van rá, elsősorban sub hajlamomat szeretném kiélni. (A párja is jelen lehet)
Budapest, Borsod, vagy Heves megye előnyben...
#17711   tegnap 16:02
M-anus M-anus
60-70 év közötti, szexuálisan aktív hölgyet keresek, aki partnerrel nem, vagy csak ritkán tudja kielégíteni szexuális vágyait.Fontos az intelligencia, az ápoltság, előny a természetes szőrzet és a nagy mellbimbós, nagy mellek, az orgazmus lehetőleg többszöri átélése.Én 50-es éveimben járó, jóképű, sportos férfi vagyok, és érdekességképpen szeretnék kirándulást tenni ebben a korosztályban...
Imádom az alárendeltséget, kitartóan, gátlástalanul kiszolgálom a hölgyet és nagyon tartósan bírom, hogy ő szolgáljon ki engem, ha azt kívánja.
Nálam nincs tabu, csak élvezet.Senki ne gondolja, hogy pénzt akarok, nincs pénzre szükségem, engem csak a vágyak hajtanak..
Kulturált, intelligens hölgyre vágyom.
Ugyanilyen korosztályban pár is érdekel...
#17710   tegnap 15:48
Rambojack1 Rambojack1
Nyárra(július-augusztus) otthoni pihenésemre keresek hölgyet/párt. Kamusok/hitegetők kérem hagyjanak. Fix partnerre van szükségem. 23éves pasi vagyok normál testalkattal. Képeim lapomon! Pusza! beka2 (Pest megye,heves,jnsz)
#17709   tegnap 14:40
Atyka Atyka
Régi új vagyok itt, le is tudtok informálni a hitelésségemről akár itt az oldalon, voltam már párral! Korrektség és diszkréció adott, elvárt! Van egy 25 éves lány partnerem is, esetleg nyitottak vagyunk idősebb párra házaspárra. A hölgy lehet biszex. Szívesen vagyok lánnyal, hölggyel, nővel és asszonnyal...Kölcsönös szimpátia esetén csakis! Párokhoz is csatlakozom vegyül hetero alapon. Adottságaim és egyebek rólunk az adatlapon.
#17708   tegnap 10:25
kukiznalak kukiznalak
Faszt vernék monor környékén!
#17707   tegnap 09:06
swingman6969 swingman6969
Sziasztok ! Párokkal ismerkednék Szabolcs és Borsod megyékből, utazni tudok, helyem is van !
#17706   tegnap 08:31
Bencus 22 Bencus 22
Sziasztok! Pest X. Kerben keresek hölgyet most egy kis titkos kalandra, diszkréció fontos. Kor nem számít. 25F
#17705   tegnap 04:55
Bacardiboy Bacardiboy
Sziasztok! Olyan nálam fiatalabb vékony, sportos vagy átlagos testalkatú lányt, hölgyet keresek, aki nyitott a szexben új dolgokra, nincs, vagy csak kevés tabu van nála, benne van többes felállásban is, esetleg összeköltözést keres. Olvass adatlapot és írj privát üzenetet.
#17704   2025. 05. 05. hétfő 19:14
Benike Benike
Sziasztok. 45éves, magára adó, egyedülálló, diszkrét férfi, fiatal lányt kényeztetne. Szeresd a szexi fehérneműt, combfix. Győr
#17703   2025. 05. 05. hétfő 10:16
switchvagyok switchvagyok
softos dominát keresek, elsősorban punci és fenék nyalásra. Ezen kívűl az izgat, ha minél tovább mereven tartják a farkamat orgazmus nélkül.
#17702   2025. 05. 05. hétfő 07:04
Milfpuncit Milfpuncit
Sziasztok szeretnek ismerkedni egy 50pluszos telt szenvedélyes novel neha egy igazit kefelni de inkább szenvedélyes szeretkezesre vagyom rajongok a szoros punciert imadok nyalni rendkívül felizgat ha szereti hosszan elvezni és irányítani estleg ha ra ül a szamra és úgy elvezi nem gatlasos meg éli amire vágyik de ugyanúgy kezdeményez is meretem 18/7
#17701   2025. 05. 05. hétfő 06:24
RODGER22 RODGER22
sziasztok hőlgyek ismerkedés webcam bármiben bennevagyok. Havalamit nemkapsz meg othon vagy csak valami ujra vágysz irj. Én mindenben benevagyok. webcam titkos kapcsolat szerető.
#17700   2025. 05. 04. vasárnap 13:16
Szexmindig76 Szexmindig76
Holnap délelőttre keresek idősebb nőt párt Újpesten
#17699   2025. 05. 04. vasárnap 12:35
edem75 edem75
Sziasztok, Bajai fiatalos pasi vagyok,formás barátnőm keresem ha lehet hosszabb távon.
#17698   2025. 05. 04. vasárnap 08:52
Bazsa251 Bazsa251
Sziasztok! Igényes, 27 éves srác vagyok, és szintén igényes, idősebb hölggyel, esetleg párral ismerkednék Budapest és környékén. Szívesen fogadom a megkereséseket.
#17697   2025. 05. 04. vasárnap 05:39
Amade1023 Amade1023
57 és 83 éves biszex barátok vagyunk.
Keressünk vékony vagy átlagos hölgyet, ilyen hölgytagú párt, ahol a hölgy szereti, izgatja, ha egyszerre ketten, esetleg a párjával együtt hárman is "használják".
A teljes diszkríció odott és elvárt is.
Kulturált és biztonságos hely Törökszentmiklóson valamint Tiszafüreden adott.
#17696   2025. 05. 03. szombat 21:12
Qrtom Qrtom
Sziasztok Hölgyek.
Pesten mostanában Kálvin Téren egy tali.?
Otp előtt
#17695   2025. 05. 03. szombat 18:33
Libertynus Libertynus
Sziasztok!

Kaposvár környékén ismerkednék, találkoznék laza, vidám, fiatalos párral...

1 2 3 ...
Sorrend: Legújabb előreLegrégebbi előre hozzászólás / oldal

A téma adatai

Nyitotta: laci0099 laci0099
Nyitás ideje: 2005. 08. 02. kedd
Üzenetek: 17714db
Utolsó üzenet: tegnap 21:54

Hírek

2025. 01. 22. szerda 12:25
Szexjelentetekkel díszített kocsit találtak Pompejiben Krisztus után 79-ben megsemmisítő természeti katasztrófa tette a földdel egyenlővé Pompeji városát, a Vezúv kitörése 3000 emberi életet követelt. Mára Pompeji a világ egyik legegyedülállóbb régészeti helyszínévé vált, és évente kétmillió... Tovább
2024. 12. 15. vasárnap 14:30
Új VIP vásárlási felület Kedves felhasználók! Szeretnénk tájékoztatni titeket, hogy megújult a VIP vásárlási felület. Aki az előzőhöz volt szokva, neki elsőre idegennek tűnhet, de használjátok ezt is bátran a továbbiakban. Itt már tudtok Apple Pay-jel, és Google Pay-jel is... Tovább
2024. 12. 08. vasárnap 16:27
Szereted a szextörténeteket / képregényeket? Kedves Látogatóink! Testvérlapunk, a Törté-Net, továbbra szívesen várja olvasóit és íróit, mert a legtöbb magyar nyelvű erotikus történetet és képregényt itt találhatjátok széles e világon! Tovább

Válts VIP tagságot! VIP infó

Válassz az alábbi csomagok közül:
Alap
30 nap
2 985 Ft *
VIP-et váltok!
 Bankkártyás, egyszeri díj
Bronz
90 nap
6 766 Ft *
VIP-et váltok!
megtakarítás:
1 hónap
Ezüst
180 nap
11 542 Ft *
VIP-et váltok!
megtakarítás:
2 hónap
A legjobb ár/érték arány!
Arany
365 nap
16 716 Ft *
VIP-et váltok!
megtakarítás:
6 hónap
* 398 EUR/Huf árfolyammal számolva

GG Live magyar ÉLŐ chat!

Rosszlanyok.hu - Az országos szexpartner és masszázs kereső. Gyönyörű lányok. Csak valódi képek!
diszkretdarabok.hu
Erotikus Tartalom!
A GoldenGate oldalon található információk, linkek, képek és videók erotikus tartalmúak, az oldal a szexualitás témáját nyíltan, egyesek számára sértően kezeli. Amennyiben nem múltál el 18 éves, vagy a térségedben az oldal használata tilos, azaz jogszabályba vagy kötelező erejű előírásba ütközik, kérlek hagyd el az oldalt az [ MÉG NEM VAGYOK 18 ÉVES ] gombra kattintva.

Az oldalra történő belépés előtt figyelmesen olvasd el az alábbiakat, mert az [ ELMÚLTAM 18 ÉVES, ELFOGADOM ] gombra történő kattintással elfogadod a következő feltételeket:

1. Elmúltál 18 éves.
2. Semmilyen formában nem teszed lehetővé 18 évnél fiatalabb személynek a hozzáférést jelen oldal tartalmához.
3. A weboldalon "cookie-kat" ("sütiket") használunk, hogy biztonságos böngészés mellett a legjobb felhasználói élményt nyújthassuk látogatóinknak. A cookie beállítások igény esetén bármikor megváltoztathatók a böngésző beállításaiban. (További információk)
4. Elfogadod az oldal felhasználási feltételeit és az adatkezelési tájékoztatót.
5. Nem tekinted meg vagy használod az oldalt olyan helyen, ahol ezzel a tevékenységgel törvényt, szabályozást, előírást, vagy helyi normát szegsz meg.
6. Az oldalt teljes mértékben saját felelősségedre látogatod.

Ez a weboldal és médiatartalmai kiskorúakra káros elemeket is tartalmaz. Amennyiben azt szeretné, hogy az Ön környezetében kiskorúak hasonló tartalmakhoz csak egyedi kód megadásával - azaz kiskorúak kizárása mellett – férjenek hozzá, kérjük használjon szűrőprogramot!
Szűrőprogram letöltése és további információk itt!