Sziasztok!
Bp.-ti 43 éves egyedülálló heteró férfi vagyok.Párral (F-L)ismerkednék hármas kapcsolatra
a hölgy örömére kényeztetésére.Kiprobálnátok,fantáziáltok róla ismerkedjünk.Kis tapasztalatom van e téren.
Bp.-ti 43 éves egyedülálló heteró férfi vagyok.Párral (F-L)ismerkednék hármas kapcsolatra
a hölgy örömére kényeztetésére.Kiprobálnátok,fantáziáltok róla ismerkedjünk.Kis tapasztalatom van e téren.
Family szerepjáték kedvelő Férfi vagyok!
Idősebb és Fiatalabb hasonló érdeklődésű Partnert keresek ! Természetesen Hölgyre vagy Párra gondoltam
Idősebb és Fiatalabb hasonló érdeklődésű Partnert keresek ! Természetesen Hölgyre vagy Párra gondoltam
Sziasztok. 44 éves férfi vagyok. Hölgyekkel és párokkal ismerkednék Szombathely,Körmend és környékéről.
Szasztok! Érettnőpartnerem keresem Nyiregy környékéről alkat tol független csak komolyan akarjuk mindketten egy ilyen laza viszonyt.
Kedves hölgyek! Van köztetek squirt rajongó? Vagy olyan aki átélné a spriccelést?
Sziasztok !Kifejezetten orál centrikus Pasi vagyok !
Hölgyekkel - Párokkal szeretnék ismerkedni!
Imádok puncit nyalni !
Imádom ,ha a számra ülve alaposan ki nyalatod a nedves puncid !!!
Hölgyekkel - Párokkal szeretnék ismerkedni!
Imádok puncit nyalni !
Imádom ,ha a számra ülve alaposan ki nyalatod a nedves puncid !!!
Ápolt diszkrét negyvenes egyedülálló férfi vagyok. Kölcsönös kényeztetésre keresem partnerem. Olyan kedves szenvedélyes nőt esetleg párt keresek izgalmas együttlétekre állandó kapcsolatra,aki nem a Reptéri & Szépvölgyi többes találkozókat kedveli ,de egy egyedülálló férfivel szívesen ismerkedne-kalandozna.
Sziasztok. 45éves, magára adó, diszkrét férfi. Fiatal párhoz vagy lányhoz csatlakozna. Győr
Szívesen ismerkednék 40 év feletti bi/hetero férfival, aki szeret aktívkodni,daddy típusok jönnek be, szőrösek, picit pocakosak, férfiasak. Bi passzív vagyok. Helyem van, Eger. Írj!
Szép napot!Párral ismerkednék hármas együtlétekre heteró alapon.Infok adatalapomon.
Sziasztok!
Keresek hosszútàvra fiatal, fiatalos pàrt.
Keresek hosszútàvra fiatal, fiatalos pàrt.
Sziasztok. Veresegyház Gödöllő környékén kalandoznank ma napközben. Bi párokkal lánnyal fiúval. Helyünk nincs.
Ápolt diszkrét negyvenes egyedülálló férfi vagyok. Kölcsönös kényeztetésre keresem partnerem. Olyan kedves szenvedélyes nőt esetleg párt keresek izgalmas együttlétekre állandó kapcsolatra,aki nem a Reptéri & Szépvölgyi többes találkozókat kedveli ,de egy egyedülálló férfivel szívesen ismerkedne-kalandozna.
Sziasztok még mindig keresünk ma estére nagy méretü ffi-t.
Sziasztok.
30 eves urkent szivesen csatlakoznek parhoz hetero alapon.
Tettrekesz 30 eves pasi vagyok.
Nagy keblek elonyt elveznek
30 eves urkent szivesen csatlakoznek parhoz hetero alapon.
Tettrekesz 30 eves pasi vagyok.
Nagy keblek elonyt elveznek
Sziasztok!
Valaki Ózdon nem szopatna ?
Helyem van !
Helyem van !
Délpest megyében nagy méretü ffi ?
Kiskunfélegyházán vagy Kecskeméten kíváncsi hetero pasit szopnék
Sziasztok!
Helyem van !
Helyem van !
45 éves jóképű, tapasztalt férfi beavatna fiatal lányt, vagy párt a többes örömökbe Miskolcon, vagy környékén
Péntek este...
Péntek este...

laci0099

Jessica Angel