Somogy megyében keressük normális,igényes hellyel rendelkező, tőlünk idősebb férfiak társaságát/ baráti kört -adatlapunkon szereplő hölgytagunk közös kényeztetésére . Fénykép,bemutatkozás nélküliek ne....köszönjük szépen

Fiatal nagy mellű nem borotvált telt duci lányt kényeztetnék,Baranya
Idős kezdő pasi valakinek...??
Idős kezdő pasi valakinek...??
Balatonon valaki esetleg?
Figyelmes, vidám budapesti pár keresi azt a különleges nőt, aki nemcsak testben, hanem lélekben is tud kapcsolódni. Ha hiszel a jó beszélgetésekben, a nevetésben, az őszinte kíváncsiságban – és nyitott vagy felfedezni velünk valami különlegeset, akár tapasztalat nélkül is – akkor lehet, hogy épp rád gondoltunk.
Sziasztok, hölggyel randiznék Bp-en az adatlapom szerint, akár napközben is. 47 éves hetero pasi vagyok.
Sziasztok, Debrecenben keresek hosszú távra diszkrét partnert. 27 vagyok. Minden mást üzenetben.
Kedves párok és hölgyek!
A jövő hét esti óráiban szívesen találkoznék egy kedves, igényes hölggyel vagy nyitott párral.
Szeretek masszírozni, és örömmel kényeztetem a hölgyeket hosszan, figyelmesen.
Fontos számomra a kölcsönös megbízhatóság és a diszkréció — ez részemről adott, és ezt is keresem.
Kizárólag valós, korrekt partnerek érdekelnek. Aki nem gondolja komolyan, kérem, ne jelentkezzen.
Helyileg: Dunakanyar ,fogadni tudok
Köszönöm, hogy elolvastad!
A jövő hét esti óráiban szívesen találkoznék egy kedves, igényes hölggyel vagy nyitott párral.
Szeretek masszírozni, és örömmel kényeztetem a hölgyeket hosszan, figyelmesen.
Fontos számomra a kölcsönös megbízhatóság és a diszkréció — ez részemről adott, és ezt is keresem.
Kizárólag valós, korrekt partnerek érdekelnek. Aki nem gondolja komolyan, kérem, ne jelentkezzen.
Helyileg: Dunakanyar ,fogadni tudok
Köszönöm, hogy elolvastad!
Sziasztok, hétvégére péntekre vagy szombatra keresünk
Hetero alapon fiatal srácot harmadiknak.Ha izgatnak a szexy széparcú MILF-ek akkor írj ránk. Ideális jelöltünk max. 30 éves, jóképű, magas , sportos, ne legyen nádszál. A legfontosabb hogy átlag feletti mérettel rendelkezzen. Ha kezdő vagy nem gond jó kezekben leszel
Hetero alapon fiatal srácot harmadiknak.Ha izgatnak a szexy széparcú MILF-ek akkor írj ránk. Ideális jelöltünk max. 30 éves, jóképű, magas , sportos, ne legyen nádszál. A legfontosabb hogy átlag feletti mérettel rendelkezzen. Ha kezdő vagy nem gond jó kezekben leszel

Sziasztok ápolt diszkrét férfiként ismerkednék kalandoznék. Nő esetleg pár aki nem a reptéri vagy a Szépvölgyi többest keresi, de egy egyedülálló férfival szívesen kalandozna?
Fiatalos 25-ös pár keres max 40ig mindkettejük örömére lányt. Női alapon bi elfogadott tapasztalatunk hármasban még nem volt de nyitottak vagyunk bármire. Férfiak ne is próbálkozzanak tiltjuk őket azonnal.
Még a jövő héten is tart a szabink....
Párokkal ,Lányokkal napközben lenne kedvünk ismerkedni.
Privát üziket várunk
Párokkal ,Lányokkal napközben lenne kedvünk ismerkedni.
Privát üziket várunk
Sziasztok ápolt diszkrét férfiként ismerkednék kalandoznék. Nő esetleg pár aki nem a reptéri vagy a Szépvölgyi többest keresi, de egy egyedülálló férfival szívesen kalandozna?
Sziasztok. 45éves, magára adó, egyedülálló, diszkrét férfi, fiatal lányt kényeztetne, szeresd a szexi fehérneműt, combfix. Győr
Sziasztok! Gyöngyös-Hatvan környékén ismerkednék hölgyekkel, párokkal, nap közben! Ha gondoljátok, keressetek nyugodtan!
Kellemes hatvanas hölggyel vagy ilyen hölgytagú párral ismerkednék, kizárólag a hölgy örömére.
Nőket' párokat' keresek! Mezőkövesd kőrnyéke
Helló Németországban élek BW tatomány Karlsruhe közeleben 22 éves vagyok passzív szüz szeretek tangákat hordani 40+ os pasit daddyt keresek